Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 bu kadar konuşma üstüne yine istifa edip bir mühdet kaçasım geldi buralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Theridone said: olan moriarty gibi alphalara olacak adamsın bahçeyi suladım geldim sigaramı yaktım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 boş mu dolu mu ? ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ahahha ruhunuz hapisten çıkıyor demiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 abi ciddi ciddi bütün kızlar bana bakmaya başladı gelip yanıma oturuyolar felan rahatsız olmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 enerjin pırıl pırıl olmuştur çekiyorsundur . bana da sürekli bakıyorlardı alıştım zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 dün gece sahilde yattım üstüm başım pis hiçbişeyi siklemeyen erkek karizması var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 sperm cildi güzelleştiriyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ahahaha ya gene kaldım kuşadasında hafta sonu diye yer kalmamış hiç bi firmada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 moriarty said: Theridone said: olan moriarty gibi alphalara olacak adamsın bahçeyi suladım geldim sigaramı yaktım şu an Yarasin tosunuma karpuz kabuu masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 coco said: ya sanırım herkesin ortak anlamadığı (bu arada doğal olmuş bu biraz) ve takıldığı aldatıcı detay şu olmuş: vipassana süresince sen sadece bir teknik öğreniyorsun. ve hayatın boyunca da öğrenci oluyorsun. yani 10 günde aydınlanma, iyileşme, başkalaşma vs yok yani. yani bu öğrenilmiş bir şeyden daha çok süresiz eğitim programı gibi birşey. ama teknik sonunda sadece reflekslerinin (zihnimizin duygusal oyunlarının) farkında olup onları kontrol etme şansı gibi birşeyin oluyor. mesela yılda en az bir kere her vipassana öğrencisinin bunu yeniden deneyimlemesini salık veriyor vs. yani sürekliliğini sağlayabilirsen asıl kümülatif bir fayda sağlıyor. ama bir kez bile deneyimlemenin de açtığı kapılar çok. peki bunun tam programi var mi 11-12 gun ne yapiyorlar mesela merak ettim desem yalan olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Sparkcaster said: evde yaptım ben, evrenin kapıları açılmadı şanssızlığımda da bir değişiklik olmadı, ilüzyon biraz bence. ha düzgün nefes alma şu bu önemli şeyler tabi. "2 kere mekik çektim, kas mas çıkmadı, tüm Sporlara lanet olsun" demek gibi olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Ardeth said: coco said: ya sanırım herkesin ortak anlamadığı (bu arada doğal olmuş bu biraz) ve takıldığı aldatıcı detay şu olmuş: vipassana süresince sen sadece bir teknik öğreniyorsun. ve hayatın boyunca da öğrenci oluyorsun. yani 10 günde aydınlanma, iyileşme, başkalaşma vs yok yani. yani bu öğrenilmiş bir şeyden daha çok süresiz eğitim programı gibi birşey. ama teknik sonunda sadece reflekslerinin (zihnimizin duygusal oyunlarının) farkında olup onları kontrol etme şansı gibi birşeyin oluyor. mesela yılda en az bir kere her vipassana öğrencisinin bunu yeniden deneyimlemesini salık veriyor vs. yani sürekliliğini sağlayabilirsen asıl kümülatif bir fayda sağlıyor. ama bir kez bile deneyimlemenin de açtığı kapılar çok. peki bunun tam programi var mi 11-12 gun ne yapiyorlar mesela merak ettim desem yalan olmaz 4:00 ------------------------------Uyandırma zili 4:30-6:30 ----------------------- Meditasyon (Salonda veya kendi odanızda) 6:30-8:00 ------------------------Kahvaltı 8:00-9:00 ----------------------- GRUP MEDİTASYONU (Salonda) 9:00-11:00 --------------------- Meditasyon (Öğretmenin talimatına göre salonda veya kendi odanızda) 11:00-12:00 ------------------- Öğle yemeği 12:00-13:00 --------------------Dinlenme ve öğretmenle görüşme 13:00-14:30 -------------------- Meditasyon (Salonda veya kendi odanızda) 14:30-15:30 ------------------- GRUP MEDİTASYONU (Salonda) 15:30-17:00 -------------------- Meditasyon (Öğretmenin talimatına göre salonda veya kendi odanızda) 17:00-18:00 --------------------Çay 18:00-19:00 --------------------GRUP MEDİTASYONU (Salonda) 19:00-20:15 --------------------Öğretmenin konuşması (Salonda) 20:15-21:00 --------------------GRUP MEDİTASYONU (Salonda) 21:00-21:30 --------------------Soru-cevap seansı (Salonda) 21:30 ----------------------------Odalara dağılma - Işıkların söndürülmesi http://www.tr.dhamma.org/code.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 illa hipsterlik yapacaksınız http://eksisozluk.com/entry/16959342 itikaf diye bir şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 hmm 4te kalkmayı 9-10da kalkma ve yemekleri 4 öğün +5 kahve yaparsak sanırım 4-5 senedir uyguladığım çalışma programı ile birebir aynı dsfdscx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Hayatin kendisi zaten meditasyon Kurarsin dostlarinla bir koalisyon Vur kadehlere baslasin sedimantasyon Kafalar mediteye gelir olursun superpozisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 9.30da yatabilcek olsam denerim şu programın çalışmalı versiyonunu ama mümkün değil 12den önce yatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Millet acliktan yokluktan can verirken hayvanlar ormanlar katledilip tecavuze ugrarken dunya boyle acilari durmaksizin cekerken isterseniz meditasyon yapin isterseniz seks isterseniz baliga cikin vicdaniniz sizin asla tatmin olmus hissetmenize izin vermeyecek olm ne saniyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Sina haci bilim adamisin sen ne meditasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ben vicdanım için yapmıycam ya matematik için yapcam vicdan ayrı bir mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 çalışmak da bir meditasyondur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ilk posttaki o spoiler içindeki yazıları okuyabilene kurs beleşmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 moriarty said: 4:00 ------------------------------Uyandırma zili 4:30-6:30 ----------------------- Meditasyon (Salonda veya kendi odanızda) 6:30-8:00 ------------------------Kahvaltı 8:00-9:00 ----------------------- GRUP MEDİTASYONU (Salonda) 9:00-11:00 --------------------- Meditasyon (Öğretmenin talimatına göre salonda veya kendi odanızda) 11:00-12:00 ------------------- Öğle yemeği 12:00-13:00 --------------------Dinlenme ve öğretmenle görüşme 13:00-14:30 -------------------- Meditasyon (Salonda veya kendi odanızda) 14:30-15:30 ------------------- GRUP MEDİTASYONU (Salonda) 15:30-17:00 -------------------- Meditasyon (Öğretmenin talimatına göre salonda veya kendi odanızda) 17:00-18:00 --------------------Çay 18:00-19:00 --------------------GRUP MEDİTASYONU (Salonda) 19:00-20:15 --------------------Öğretmenin konuşması (Salonda) 20:15-21:00 --------------------GRUP MEDİTASYONU (Salonda) 21:00-21:30 --------------------Soru-cevap seansı (Salonda) 21:30 ----------------------------Odalara dağılma - Işıkların söndürülmesi paticik olarak bir ekip bu programa katılsa ve karşılarında öğretmeniniz olarak beni bulsanız nasıl hissederdiniz ? harika olmazmıydı ? ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 gözlerimizi de bağlayacak mıyız sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar