Apache Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 pvp serverı ne rogue veya orc shaman olacağım.ikiside zıt gerçi,olsun :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Gnome Mage ulan.. var mi otesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Razor-NE Rogue Namarra(veya Neversleep)-NE Warrior ve belki bir orc shaman pvp serverı tabiki (pvp nasıl bişey öğrenmem lazım) ayrıca şubata kadar beklemek sux :([signature][hline]There is no pie in Baghdad. The pie is lost in the desert. It cannot read a compass. It is retarded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bende euda oynayacam pvp server ob ile birlikte butun karakter planlarım uctu o yuzden daha belli degil ama alliance olurum heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 PvP serverı gnome mage,ne rogue[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 pvp server tauron shaman[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Biz cafece Dwarft acıp yedı cuceler clanını kuracaz.. :) Virus senıde alırız..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Narcosis - Troll Rogue Bitanede RP server'ında priest açıçam ama adına karar vermedim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 horde rogue ırkına karar vermedim daha başka'da aklımda birşey yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Eu pwp server Dwarf-Hunter(elinde tüfek cok karızma oluo ya)-Ared Undead-Mage ya bu arada neden kımse mage olmuo daha forumlarda fazla raslamadım mage e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Cok daha iyi charlar var galiba kimse mage'e yonelmio[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Daoc da bi kere us hatası yaptım bi daha yapmam. Valandir Nigtelf warrior Mardek Dwarf Blacksmith Guild olayı iyi olur şimdiden planlayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Darti yapın geleyim ama siz çoktan 7 cüceyi tamamlamışsınızdır bir pamuk prenses lazım size. Bu sırada metalci undeadden asis vazgeçmez hayırdır büyük birşeymi oldu :)[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Virus, 19 Kasım 2004 00:18 tarihinde demiş ki: Darti yapın geleyim ama siz çoktan 7 cüceyi tamamlamışsınızdır bir pamuk prenses lazım size. Bu sırada metalci undeadden asis vazgeçmez hayırdır büyük birşeymi oldu :) pamuk prensesde john silver olur :D[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bende gelicemmmmm... siz nereye giderseniz ben oraya :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 1. char Nightelf Hunter Leatherwork ve Skinning Cooking ve Fishing 2. char Human Paladin (yada Dwarf Paladin) Blacksmith ve Miner Cooking ve Fishing açmayı düşünüyorum ilk etapta, ilerleyen zamanda belki birde Engineer içinde bir char açabilirim çünki yaptıkları şeyler muazzam. Horde'da char açmayı düşünmüyorum beta da biraz oynadım undead troll ve orc a baktım ama beğenemedim gerek mekan gerek karakter olarak[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 beni de yazın listeye. Eu da bir yerlerde oynarız tabi de. ya hunter , ya da warlock , karar da vermiş değilim. yoksa modaya uyup rogue mi acsam, Aslında Daggerer Paladin de düşünmiyor değilim tabi. Cok kararsızım Coook.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. [Bu mesaj Kraaz tarafından 19 Kasım 2004 09:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Malibu Night Elf Rouge Charles Gnome Mage birde ben test serverındayken normal olan bi serverda oynuyordum orada da pvp oluyordu /pvp yazmanız gerekiyordu ama. direk PvP serverının normalden farkı nedir sadece /pvp olayı mı ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Afacan Gnome Rouge PvP server [Bu mesaj Bogachan tarafından 19 Kasım 2004 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Kraaz, 19 Kasım 2004 09:55 tarihinde demiş ki: beni de yazın listeye. Eu da bir yerlerde oynarız tabi de. ya hunter , ya da warlock , karar da vermiş değilim. yoksa modaya uyup rogue mi acsam, Aslında Daggerer Paladin de düşünmiyor değilim tabi. Cok kararsızım Coook. aslında kararsız olacak bir durum yok eğer beta yı oynadıysan. ben kararımı uzun zaman önce vermiştim hunter dan yana ama paladin i 3 gün önce karar verdim (bs ve mine in bu konuda etkisi büyük)[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 alliance horde farketmez benim icin hangi tarafta daha cok insan olursa ilk karakter priest olucak bide bukadar cok roguen icinde aranan bi karakter oynamanin avantajlarini kullanmak ister deli gonul elbet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Troll - Rogue yada Tauren-Shaman... Ama Rogue agır basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Gnome Mage[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 re: Gnome Rouge Human rouge'da olabilir bir ihtimal human mage[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Rainmax- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ud mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar