Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://www.audiocheck.net/soundtests_headphones.php Bakabilirsiniz buradan. Cok detayli degil ama sahip oldugunuz kulakliklari kiyaslayabilirsiniz. Binaural Test ama garip. Ilk duydugumda koltuktan firlayip kapiyi acmistim kulaklik taktigimi unutup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ahaha aynısı bana da oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 baya gerçekçi kapı olayı ama abartmayın isterseniz :D 2 yönden de çalıyo çünkü ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Kapi sag onumdeydi. Ilk sesi duyunca sag kulagimdan kapiya dogru dondum, kapi bu sefer sol caprazima gecti kafami 120 derece filan cevirdigim icin koltuk da dondugu icin, bu sefer obur ses soldan geldi. GIttim actim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar