PatiPatiPatiCulo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 sphere kullanan . ph acık olan guzel bi server bulunaßilir mi ?[signature][hline]Paticulooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 0 danmı istiyosun yoksa acık bi servermı soruyosun eger istiyosan 0 sadece ph acık kendinde acabilirsin spheretables.scp den prd ben tam olarak annamadım cvp yazarsan yardımcı olurum..[signature][hline]zgrw ozledim seni mucx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PatiPatiPatiCulo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Acik Icinde Usercikler Olan ßir Server Ariyorum Yardimci Olurmusun Mumkunse Sphere Revision Serisinden olsun simdiden saol[signature][hline]Paticulooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ara biraz ara direk topic acma baggio bosu bosuna yazmadı onları alla alla yetkılıler yapsınlar nolur bu kayıt yerıne bı yazı bole aramadan sormadan hemen topic acmasınlar he tanısma amaclı bunu acmak ıstıyosan melaba die ac ıste paticik.com bolumune biz senı dınlerız :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_... [/spo] |Alem ßuysa Kral Biziz »» GS | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ustte shardlar kısmında yazıor bir suru shard.. Simdi cıkıp biri burda xxx shard super gir felan derse oooooo reklam yapıonuz die cıngar walla...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PatiPatiPatiCulo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tamam elleriniz dert gormesin $aolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Allah böle newbieleri başımızdan eksik eylemesin :)[signature][hline]DJ Tiesto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 amin demiyorum cunku eksik olsalarda bi$i kaybetmeyiz.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hmmm yok serfer filann[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Neden bir server arıyorsunuz ki elinizde makine filanmı war nedeni nedir yoksa evden açıp millete ph ı açık moderin serverdanız biz ph ımız full gelin mi diyeceksiniz.[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn My Photo Yorumlarınız !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PatiPatiPatiCulo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 He abi ya aynen dedigin gibi ph imiz full super bi serverdayiz dicez. Bakin Insan gibi sordum cvp aldım tesekkur ettim ama pati insanı bu illa birini bi topicte ezmeye calisacak[signature][hline]Paticulooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hayret reklamcilar atlamamiş[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PatiPatiPatiCulo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ozelden Var bi kac kisi :P He Bu arada Baggio Abey Su Balonumu bi fislatirmisin ?:D[signature][hline]Paticulooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben patlatacam ama fena olacak. bıktırdınız bezdirdiniz.[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Lol P.M le reklam promosyonu simdi moda demek[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Arkadaşım öyle birşey söylemişsin ki yani tam ezilmeye layik bir adamsın hazırcılık kardeşim bu ne demek adamlar sana neden emeklerini versinlerki ne kadar aptalca konuşuyorsun ya birde utanmadan bize laf ediyorsun ilk önce kendin açtığın threade bakta bize öyle savunmanı söyle !!!![signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn My Photo Yorumlarınız !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PatiPatiPatiCulo Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Sistem, 20 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki: Arkadaşım öyle birşey söylemişsin ki yani tam ezilmeye layik bir adamsın hazırcılık kardeşim bu ne demek adamlar sana neden emeklerini versinlerki ne kadar aptalca konuşuyorsun ya birde utanmadan bize laf ediyorsun ilk önce kendin açtığın threade bakta bize öyle savunmanı söyle !!!! Ya manyak mısın ickilimisin ? Ben geldim adam gibi dedimki Server ariyom oynucam ne alakası var hazırcılıkla[signature][hline]Paticulooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 msg leri okumadan yazi yazmak boyle birsey olsa gerek .[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spector Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bırak eglenio kendikendine cocuk[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahdan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Bende yeni geldim ama sole gezerek ne anlatilmis ne edilmis bisiler anlamaya calisiyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahdan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben yeni gelmeme ragmen neler yazılmıs neler edilmis sole bir gozderirek birseyler anlamaya calısıyorum ...Arkadasta ole yapabılırdı ama neyse .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ya adam oynicak server sormuş dostum sen arcadia da oyna power hours acık www.arcadiauo.com buyur kapatın bu konuyuda (Gereksiz)[signature][hline]zgrw ozledim seni mucx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Rahdan sende bir mesajı bir kere yazabilirdin ;)[signature][hline]deviL|may|Cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar