Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO Serveri Varmi ELinizde

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
0 danmı istiyosun yoksa acık bi servermı soruyosun eger istiyosan 0 sadece ph acık kendinde acabilirsin spheretables.scp den prd ben tam olarak annamadım cvp yazarsan yardımcı olurum..[signature][hline]zgrw ozledim seni mucx :P
Mesaj tarihi:
Ara biraz ara direk topic acma baggio bosu bosuna yazmadı onları alla alla yetkılıler yapsınlar nolur bu kayıt yerıne bı yazı bole aramadan sormadan hemen topic acmasınlar he tanısma amaclı bunu acmak ıstıyosan melaba die ac ıste paticik.com bolumune biz senı dınlerız :)[signature][hline][spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]

|Alem ßuysa Kral Biziz »» GS |
Mesaj tarihi:
amin demiyorum cunku eksik olsalarda bi$i kaybetmeyiz.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki:
kafana at boku sıçsın
Mesaj tarihi:
Arkadaşım öyle birşey söylemişsin ki yani tam ezilmeye layik bir adamsın hazırcılık kardeşim bu ne demek adamlar sana neden emeklerini versinlerki ne kadar aptalca konuşuyorsun ya birde utanmadan bize laf ediyorsun ilk önce kendin açtığın threade bakta bize öyle savunmanı söyle !!!![signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn
My Photo
Yorumlarınız !!!!
Mesaj tarihi:
said:
Sistem, 20 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
Arkadaşım öyle birşey söylemişsin ki yani tam ezilmeye layik bir adamsın hazırcılık kardeşim bu ne demek adamlar sana neden emeklerini versinlerki ne kadar aptalca konuşuyorsun ya birde utanmadan bize laf ediyorsun ilk önce kendin açtığın threade bakta bize öyle savunmanı söyle !!!!

Ya manyak mısın ickilimisin ? Ben geldim adam gibi dedimki Server ariyom oynucam ne alakası var hazırcılıkla[signature][hline]Paticulooooo
Mesaj tarihi:
ya adam oynicak server sormuş dostum sen arcadia da oyna power hours acık www.arcadiauo.com buyur kapatın bu konuyuda (Gereksiz)[signature][hline]zgrw ozledim seni mucx :P
  • Yeni Oluştur...