chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 istediğiniz kadar dalga geçin böyle enteresan birşey var. bir arkadaşım var birkaç saat önce mesajlaşmıştık nevizadeye içmeye gitmişti. ben de black mirror diye dizi izliyorum şu an evde. bir anda aklıma selen niye en son mesajıma cevap vermedi diye bir düşünce geldi. zınk selenden mesaj geldi. bu ilk defa olmuyor. birini düşünüyorsun tam o sırada o da seni arıyor telefonla. mesaj atıyor vs böyle şeyler oluyor. tesadüf denilemeyecek kadar sıklıkla oluyor. insanlarla bu konuyu paylaştığımda benzer şeylerin onlara da olduğunu birçok defa da duydum. ben bunu metafizik, ezoterik şeylerden çok beynimizin manyetik alanının hücre yayını ile yada bu veri o sırada ne ile iletiliyorsa onunla bir şekilde etkileşip algılayabildiğini düşünüyorum. ama bu çok saçma çünkü her veri sonuçta paket şeklinde geliyor. yani beynimizin o pakedi algılaması hadi mümkün diyelim ona uyumlu yazılımın yaptığı işlemi yaparak kişi bazlı düşünce üretecek halde veriyi algılaması mümkün değil. ama böyle birşey nasıl oluyor o zaman nedir yani? tl:dr; biri aramadan mesaj atmadan hissediyoruz o niye oluyor, nooluyor?
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 TELEPATİ İLE BEYNİ HÜCRE YAYINI ÇEKEN GENÇ
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bana da çok oluyor. Tam günaydın mesajı atıcam, karşıdan geliyor o an mesaj fln. Tesadüf bence ama.
chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 black mirroru da tavsiye ederim. ilk bölümde ingiltere başbakanına.... ilk bölümde ingiltere başbakanına domuzu şaaptırdılar. değişik ilginç bir dizi.
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 "nutella yerim" said: olur öyle akfşlaişl
chrome Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 koşullu güdülenme de olabilir. mesela ara ara aklına geliyordur ama sen hatırlamıyorsundur. sonra mesajla ya da aramayla o an denk geldiğinde bu ikisine birbirine bağlıyorsundur. mantıklı olarak et tutarlı açıklama bu.
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Bir gün arkadaşı arayacam, ev telefonundan. Ahizeyi kaldırdım, arkadaş telde alo diyor.
Akito Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 SeaGle said: Bana da çok oluyor. Tam günaydın mesajı atıcam, karşıdan geliyor o an mesaj fln. Tesadüf bence ama. akşam olsaydı böyle bir şey mümkün olmazdı. çürüttüm. science: 1 ignorance: 0
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bende de şöyle oluyordu.bir arkadaşımla konuşmak istiyorum mesela adam normalde messengerını 40 yılda bir açıyor.benim bu adamla konuşmak istediğim gün bir bakıyorum çevrimiçi
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 o değilde ben çok bozdum ya. hiç şakalı komiklikli postlar atamıyorum artık. aklıma birşey gelmiyor.
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 benim tel susmuyoki :/ whatsapp cok op biz arkadasla beynimizden konustuk ben ona selam dedim o da bana selam dedi beyninden bu da boyle bi animdir saygilar
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Akito said: SeaGle said: Bana da çok oluyor. Tam günaydın mesajı atıcam, karşıdan geliyor o an mesaj fln. Tesadüf bence ama. akşam olsaydı böyle bir şey mümkün olmazdı. çürüttüm. science: 1 ignorance: 0 Çok basit ve vurucu. 9/10
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 telepati deyince aklıma bunlar geldi;
Öne çıkan mesajlar