dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 evet, iett'nin yollarda otomobile göre geçiş üstünlüğü var mıdır? meraklardayım ona göre yol vermeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yohtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Yok. Geçiş üstünlüğü olan araçlar bellidir. Bi de kavşaklarda ilk geçiş hakkı vardır. O kadar. said: 1-Yaralı ve acil hastaların taşınması ve bunlara ilk ve acil yardım yapılması için kullanılan cankurtaran ve özel amaçlı taşıtlarla, yaralı ve acil hasta taşıyan diğer araçlar, (Mavi-kımızı veya mavi tepe lambası) 2- İtfaiye araçları ile benzeri acil müdahele araçları, (kırmızı tepe lambası) 3- Sanık veya suçluları takip eden veya genel güvenlik ve asayiş için olay yerine giden zabıta araçları, (Mavi-kımızı veya mavi tepe lambası) 4- Trefik güvenliğini koruma veya trafik kazasına el koyma amacı ile olay veya kaza yerine giden trafik hizmetlerine ait araçlar, (Mavi-kımızı veya mavi tepe lambası) 5- Yolun yapım ve bakımından sorumlu kuruluşa ait kar ve buz mücadelesi çalışmalarında görevli araçlar, (Mavi tepe lambası) 6- Sadece alarm sırasında olmak üzere sivil savunma hizmetlerine ait araçlar, (Kırmızı tepe lambası) 7- Hizmetin devamı süresince koruma araçları ile korunan araçlar. (Mavi tepe lambası) Bu araçlar birbirbirleriyle karşılaşmalarında, geçiş üstünlüğü hakkı ile kavşaklarda ilk geçiş hakkını, yazılış sırasına göre kullanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 olmalı bence :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 var gibi davranıyorlar zaten, yakında internete otobüs şöförüne demir copla dalan birini görürseniz bilin ki benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yoktur ancak uzerinize kirip on-arka tampon falan almaya bayilirlar. ayrica kaza yaparsaniz karsi tarafin suclulugunu da ispat edemediniz mi ayvayi yediniz. onarimi sirasinda sabit gider yazar bunlar, tazminat olarak tipis tipis odersiniz. gostere gostere arkadan tam ortadan dumduz dalmadiklari surece de tam suclu tutanak tutuldugunu hic gormedim bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Şöyle insanın içinin yağlarını eriten örnekler olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bu video nun tamami degil sanirim. sanki basta otobusun yol vermedigi daha uzun bir versiyonu vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Like a BUS! videosuyla bitirin bence bu topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 evet yakında ben de bir otobüs şöförüne girişip kafasını camdan cama vuruyor halde videomu görebilirsiniz. yani kamera var sonuçta orda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 kanunen yokta gerçekte var yani :P iett nin önüne kırmak yürek işi dfgd. kaza yapınca haklı bile olsan beklettiğin süre boyunca kaybettiği bütün seferleri ödüomuşssun gibi bi efsane duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Adamlarin kendi yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Suark said: kanunen yokta gerçekte var yani :P iett nin önüne kırmak yürek işi dfgd. kaza yapınca haklı bile olsan beklettiğin süre boyunca kaybettiği bütün seferleri ödüomuşssun gibi bi efsane duymuştum hakli olursan odemezsin. banane onun seferinden, kayibindan. haklilik durumunda odeyen kimse olmadi cevremde. hatta bir arac kiralama firmasi baskin basanindir diyip catir catir tahsis ettigi ikinci aracin parasini bile isteyip aldi. ama sorun surda ki, eskiden hic bir zaman tam kusurlu raporlanmiyordu bunlar. en az 1 ya da 2 kusur sana da verirlerdi tutanakta. ama artik kusur olayi kalkti biliyorum. dolayisi ile o sucluysa bir sey olmaz, sen sucluysan surundururler. polis tutanagina kaliyor. aranizda halledemezsiniz resmi arac oldugundan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Videoda ne temiz dövmüş bey abimiz içimin yağları eridi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 barbarlik memleketimin topraklarinin vazgecilmez olayi. biri insan gibi yol verse, digeri de gurur meselesi yapmasa. kurallarin kati oldugu, amelesi-koylusu-rednecki-okuzu-cahili daha az olan, trafik polisinin direk otturebildigi, trafik ihlalinde burnunuzdan getirilen, silah tasimaya karsi kati kurallarin oldugu, parayi bastirip vatandaslik ya da oturma-calisma izni satin alabildiginiz, soguk nevale duygusuz bir memleket ariyorum gocmek uzere. bilenler yazsin buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Suark said: kanunen yokta gerçekte var yani :P iett nin önüne kırmak yürek işi dfgd. kaza yapınca haklı bile olsan beklettiğin süre boyunca kaybettiği bütün seferleri ödüomuşssun gibi bi efsane duymuştum izmir eshot'larda var bu olay. otobüsün serviste kaldığı gün x günlük sefer sayısı x max. yolcu sayısı ( tam bilet ) gibi bi rakamı ödetiyorlar kaza halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 E iyi habire kaza yapsınlar karlılığı maksimize ederler. Hizmet için değmez araçları çalıştırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Vodan said: E iyi habire kaza yapsınlar karlılığı maksimize ederler. Hizmet için değmez araçları çalıştırmaya. Sefer sayisi carpi koltuk sayisi gibi bir formulle hesaplaniyorsa zarar edrler. Ayakta gideni var. Ayrica bir koltuk iki uc hatta bazen dort kere dolup bosaliyor ayni sefer icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Max yolcu denince pek insani düşünmedim bende belediye otobüsleri için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar