Seele Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 makat dendi tenya dendi. gözümün önüne gelen kareler offff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angrboda Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 İğrenç oldu da ne yapayım. Uyarmasam daha mı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 veterinere gidip durumu anlatırsan gerekli aşıları ve kontrolleri yaparlar. çok bi para tutmaz diye düşünüyorum, tabi kazık yememen lazım, şunu da yapalım bunu da yapalım diyip paraları götüren veterinerler de sayıca fazla piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kedi besliyim diyorum da şunları okuyunca altından kalkamam gibi geldi. Tenyalar, makatlar falan fazla bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar