muhdada Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sevgili mühendis arkadaşlar sizlerden yurtdışı için önerilerinizi bekliyorum. Elektrik Elektronik Mühendisiyim daha yeni mezunum. Yurtdışı şantiyelerde çalışmış ve ya çalışan arkadaşlardan tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Maaş, sosyal imkanlar, bölge vs. İlginize teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Maaş buraya göre yüksek, çalışma saatleri ağır olur genelde bir de pek gezecek yerin olmaz güzel para biriktirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhdada Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Öneribileceğiniz bir şirket ismi var mı acaba? Genel olarak bilgi aldıklarım Enka ve Rönesans İnşaat üzerinde duruyorlar. Tabi buralara torpilsiz ve deneyimsiz girmek olabilir mi bu da ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yüksel inşaat en ka inşaat stfa karya inşaat emaar inşaat reinassance group ilk aklıma bunlar geldi. bir de taşeron firmalara pek bulaşma para iyidir ama alıp alamayacağın belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Neden acil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Polis mi peşinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ya yurtdışı projelere çok talep olmadığından torpile filan gerek kalmayabilir. Sen başvur hepsine. Eminim bir şey çıkacaktır, tabi okulun ve ortalaman (ne yazık ki ortalamaya bakıyorlar) çok yeto değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhdada Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aciliyeti konusu şu yönde ki bir bankanın uzman yardımcılığı lokasyonu değerlendirmesinden dolayı(bilgi teknolojileri).Mezun olmadan bu alanda kariyer hedefim vardı kısmen gerçekleşmek üzere ama nedendir bilmiyorum yurtdışında olmak istiyorum. Buarada şirket isimleri için tşk ederim. Valla Girne Amerikan Üniversitesinden 100/71 ile mezun oldum orta dereceli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ama bence hiç bunlarla uğraşma git charted engineer ol. avusturalyada çalış, yeni zelandada çalış, kanada da çalış daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Valla Girne Amerikan Üniversitesinden 100/71 ile mezun oldum orta dereceli işte. http://cdn.hugelol.org/i/2930.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhdada Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 KAfada bi Rusya var gidio işte ama Avustralya fikri güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 seks beklentisi ile gidiyorsan gitme abi rusyaya. inşaat açısından da teknik kölelik öyle işler pazarın yok, cumartesin yok. iş öğrenip taşeronlaşmak için gidiyorsan eğer çok ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Fin güldürdün dfssafsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muhdada Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Yok baba ya maksat işi öğrenmek ve bikaç kişi ile görüşmemde Rusya önerdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 (Acil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hm gsm sektöründeyim ben pat desem çıkarım dışarı, ama avrupa falan değil yani. Daha zor oralar ve getirisi vs az. sektör boktan girme derim, ama illa kaçıcam diosan biçilmiş kaftan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 niye aicl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar