Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ekmeğiyle oynamak ne demek allaşkına ya. Adam işini doğru yapmıyorsa (doktor bir de kodugum) bırak ekmeğiyle oynamayı şimdiye kadar kazandığı herşeyi geri vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi eğer,ileride,felç v.s gibi şeyler olurda,iş işten geçirse öldüğüm güne kadar pişmanlık duyar ve son nefesimi öyle veririm,Allaha emanet ettim ve imzaladım kağıdı ne yapayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 gecmis olsun bence de o doktorun pesini birakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ilk doktor ne dedi tam olarak hani bi gün sonra bu kadar fenalaşacağını nasıl anlamadı hayret. süründür her türlü affetme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Cipetpet said: abi eğer,ileride,felç v.s gibi şeyler olurda,iş işten geçirse öldüğüm güne kadar pişmanlık duyar ve son nefesimi öyle veririm,Allaha emanet ettim ve imzaladım kağıdı ne yapayım :( Abi böyle bir durumda kaderci oluyorum ben ister istemez. O kağıdı imzalamayıp o testleri yaptırtmamak da ayrı bir risk senin ufaklığın durumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ileride filan degil, direk mudahele sirasinda olma riski var galiba. ameliyat gibi dusun. testi yapmazlarsa da menenjit mi degil mi anlayamiyolar baska turlu sanirim, o daha kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bir çocuk havale geçirdiyse en azından bir gün fln gözetimde tutmak gerekmez mi? Direk eve göndermek saçma değil mi? Ben mi yanlış düşünüyorum. Gerçi ben de geçirmişim havale. buz dolu kğvete fln sokmuşlar vs ama tabii sene 79 80 fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Cipetpet said: hepiniz sağolun arkadaşlar hatta myshkinin bile canı sağolsun,evlat kadar insana kafayı yedirttiren 2.şey yokmuş,benim asıl kızdığım nokta,tahlil v.s bile yaptırmadan eve gönderen dünkü doktor,pazartesi gidip kibarca laf çakmayı düşünüyorum.kayınpeder dava falan aç dedi de,kimsenin ekmeğiyle oynamam v.s dedim işte Çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz maraz kalmadan atlatır ufaklık, bebek bünyesi dayanıklıdır derler. Eve gönderen, başından savan doktoru da şikayet et öyle ekmekle oynamam falan olmaz, o insan hayatıylan oynuyor ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi götürdüğüm doktor,özel bir hastanenin hem de iyi sayılan bir doktoru,ilk götürdüğümüz de 6 ay önce 4 aylık falan dı,bronşit başlangıcı,işte ileride astıma çevirebilir v.s dedi,tabii bu arada,sadece kan ve idrar tahlili yaptı,ama dün götürdüğüm de,3 tane ayrı şurup verdi,ateşlenirse gelin v.s dedi,çocuk sabah 37 derece de bildiğiniz komaya girdi yani,aşırı bir ateş de yoktu,fakat buradaki sorun şu,dün doktora dedim ki,bu çocuk 4*5 gündür hafif hafif öksürüyor ve halsizlik başlangıcı var,stetoskopmuydu neydi,onunla muayene etti,böbreklerine v.s bastırdı kalbini v.s dinledi böyle yaptı,gece de böyle oldu işte,abi hadi özele götürüyoruz,neyse parası verelim de yaptır diye iyi diye götürüyoruz,yemin ediyorum bir daha özele adım atarsam,ölürsem de devlet hastanesin de öleyim arkadaş,o kadar iyi baktılar ki,yani belki 20 ayrı test v.s yaptılar işte tahmini sonucu pazartesiye v.s sarkabilir.beklemek de çok feci bir şey:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Gitme devlet hastanesine falan rezalet oraları. Para bu işler için başka bir boka yaramıyor zaten, orası olmadıysa başka yer dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi benim kızdığım nokta şu zaten,başka zaman fakirin fukaranın iliğini kemiğini sömüren özel hastaneler,standart prosedür gereği bakması gereken süt çocuğunun bile tedavisini ihmal ediyorlar yani,araştırma da ki profesör dedi ki,belinden o suyu alalım,yok dersen 3*4 sene sonra ah vah etme dedi,adama hak verdim yani,yine de abi en kötü devlet en iyi devletsizlikden iyiymiş,devlet düşmanı biri olarak yazıyorum bunu yemin ederim ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Özeller tuhaf abi. Eşimle özel hastane aciline gittik, ona buna şuna bakalım dediler, saglk sig var, hasta payi 500 lira tuttu. Sonra ogrendik ki acil girisi yaptiginda senden para alamio. Sikayet dilekcesi verdik geri verdiler aldiklari parayi. Ama sonra kuzenle gittik acile, ben "acilden girdik sigortayi kullanmayin zaten ucret almamaniz gerekio" dedik, hop 1 serum 1 ilac, haydi yallah yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Geçmiş olsun yav, 35 yaşındayım, çocuğum yok ama az çok anlarım bu durumdan.. Zor işler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bu konu beni üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 şu anda durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 cok gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi chemical topici diye girdim. canım yandı. güç seninle olsun. ne kadar güçlü kalabilirsen o kadar doğru karar verirsin. geçmiş olsun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aklında bulunsun kalp, nefes durması gibi durumlarda ambulans beklememek en iyisi. geçen her saniye ölen hücreler, dokular demek. hemen arabayla, taksiyle acile gitmeli. 2. si ise bu tip durumlarda ilk yardım hayat kurtarıyor. herkes öğrenmeli. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 şu üstteki yanlış baya yapmayın sakın öyle bişey ambulansın içinde müdahale var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sağolun dostlar,şu anda durumu iyi çok şükür,ama test sonuçlarını bekliyorum işte,sabah ambulansı çağırma sebebim,nefes v.s tamamen gitti abi,gözler sabit bir noktaya bakmaya başlayınca eşim kafayı yedi,ben de araba kapının önünde,aklıma ambulans geldi en azından kalbi durduysa çalıştırırlar,yoksa Allah verdi Allah aldı diye düşündüm resmen :( kafa dağıtmak için girdim,ağlamam lazımdı biraz ağladım içimi boşalttım bu şarkı da,biraz siyasi ülkücüler v.s hoşuma da gitmez ama dokundu gerçekten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Büyük geçmiş olsun, tez zamanda düzelir inş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 geçmiş olsun, inşallah bir şeyi yoktur yavrunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi çok geçmiş olsun. ben ufakken sürekli hasta oluyordum bademcikten dolayı. bi 6 yaşındayken bana da birebir anlattığının aynısı olmuş, aynı dediğin gibi yüksek ateş, havale, bilincini kaybetme vs. hastanede ulan çocuk beyin hasarı falan oldu mu, menenjit vs var mı, beyin iltihabı falan mıdır diye omurilikten sıvı alıp test yapmışlar. riskli bir şey olduğunu o zaman da söylemişler, ama bana bişi olmadı yani. 11 yaşında mı ne bademcikleri aldırdım, bi daha da sıkıntı çıkmadı :) içini ferah tut derim, umarım hiç bir şey çıkmaz, bir an önce evinize dönersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Çok geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda sağlığını kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 "roket adam" said: riskli bir şey olduğunu o zaman da söylemişler, ama bana bişi olmadı yani. moral bozmak istemezdim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar