Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Lan ben kadıköyden Atatürk Havalimanına nasıl gidicem o zaman, orada karşıladığım misafirimi nasıl geri getiricem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 havatas ? ayni yerlere gidiyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 1-Metrobüse bin merterde aktarma yapıpı havaalanı metrosuna bin. İçine kadar giriyor zaten. 2- vapura bin eminönünden bin metromsu dalgaya, o da gidiyor yanlış bilmiyorsam. Otobüsle cuma günü zaten gidemezsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Havataş varmış neyse peki yolculuk süresi ne kadardır taksim-havalimanı karşılıklı olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 gidişte pek sorun çıkmayabilir ama taksime dönüşte tepebaşı taksim arası 40 dakika sürüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 40 dakika maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 havas grevdemı ne, havatas var dostum kadıkoy demişsin DO var! dünyanın en guzel aracı. deniz otobüsüne biniosun, bakırköye geçiosun 20 dakka sürüo, ordan da taksiye biniosun 5-10tl bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Suark said: deniz otobüsüne biniosun, bakırköye geçiosun 20 dakka sürüo, ordan da taksiye biniosun 5-10tl bişi aynen, sen de kozyatağındaydın diye hatırlıyorum baykal. en mantıklı yol bu direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sağolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar