Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Newb 101

Lectre

Öne çıkan mesajlar

KANKA İÇİYOSAN 1 KOLA İÇ FAZLASI ZARAR ADFSAFDSAGLJKADSGJKADSGAJJSAD

TUTMAYIN PLS

SADFĞÜLSDGPBKADGPASFASDFGDASDSAGDSAFFDSALJFDSAFDDJFKSAOKFSADOFDSAOFDSAKOFOASDKOFADSKOFDAOKASDOKASDFOKASFOKDKSAOFDKOSFDAKOFSĞADKOASFKASKOASDFOKASFDOASFDOASDKOASDFOKASDFKOAFSDKOAFSDOAFSDKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFSKLFKDSAASD
Sosyal ağlarda paylaş

yazılanları gülmek için okuyorsan veya eleştirmek her kelimeden bişi elbet çıkartırsın oradaki amaç çok seviyorsan vazgecemem diyorsan bokunu cıkarma demekti ama anlayana.

vazgeçtim sen vur kimyasalın dibine her türlü şeyi ye iç hayvan gibi şiş.düzenli hayatada gerek yok siktir et bilimadamlarının araştırmalarını belli yaşa gelincede damarlar sana gereki dersi zaten verir ama olsun dış görünüşün öküz gibi olur iç organlar isyanda olur şu tiplerinde gönlü hoş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşim adam gibi anlatmıyosunki öyle bi girip anlattın ki sanki işin doğrusunu BİLİYOMUŞ gibi bi ton şey söyledin. supplementlere de kimyasal dedin.

biohazard mı içiyoruz anlat bilelim neyi kimsayalmış? habertürkün 5. sayfasında okumuşun iki yazı gelmişin laf anlatıyosun.

DAYANAMIYOSAN 1 KOLA İÇ FAZLA İÇME demenle zaten bilgin belli oldu yani

he ama hala kendine inanıyosan kimyasal nedir açıkla öğrenelim biz de bilgiye açığımdır ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer ilkokulda ilk defa laf sokmayı öğrenmiş çocuklar gibisin ama bir gün öğretmene denk geleceksin.

Genel olarak fikri anladım arkadaşlar teşekkür ederim.

wolas sanada teşekkür ederim.

perfectionistin dedikleri üzerinede biraz araştırma yaptım kimyasal olaylarınıda anladım eyvallah :)

kalp kırmaya gerek yok, kıracaksanız killera yüklenin.
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

Killer ilkokulda ilk defa laf sokmayı öğrenmiş çocuklar gibisin ama bir gün öğretmene denk geleceksin.

Genel olarak fikri anladım arkadaşlar teşekkür ederim.

wolas sanada teşekkür ederim.

perfectionistin dedikleri üzerinede biraz araştırma yaptım kimyasal olaylarınıda anladım eyvallah :)

kalp kırmaya gerek yok, kıracaksanız killera yüklenin.

bana yüklenebilirsiniz sorun değil dfgd. şu bölüme gelen herkes benle ilk başta atışıyo sonra anlıyo tarzımı. sağda solda gördüğün godblessstoya da öyle hemen bana laf söylemelerle girmişti topie sdf

ben öğretmenim o yüzden hem öğrenciye hem öğretmene laf söyleyebilirm ayrıca ty asd

ayrıyetten burda bi çok insan var yazan okuyan falan. kimin fikirlerini dinliyceğin de sana kalmış, kime sorucağın da sana kalmış.

-----------------

kiloyu verirsin o dert değil de boyun uzun. o kiloyla omurga zaten sıkıntılı bi konumda olabilir. hareketleri yaparken ekstra özen gösterip omurganı dik tutmaya çalışman lzım. zaten kilolusun öne eğik arkaya eğik yamuk yumuk yaparsan iyice zarar verirsin hilal şeklini alırsın kambur yani

eğer kambursan da şuan kilo verdikten sonra sipastik pilates hareketleriyle toparlayabilirsin tekrar

öğrenci bilgisiyle bu kadar pamps sana iyi kola içmeler lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...