Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 amacın ne spor yaparken şişeyim diyemi uğraışıyorsun yoksa giydiğim üstümde iyi dursun yetermi diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Giydiğim iyi dursun, göbekli sırık olmayayım (190 - 78 kg ama göbek var-dı şimdi gidiyor gibi), bide hamlık olmasın genel anlamda spor yapıp fit olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yediğimiz tavuklar ve hindiler içtiğimiz wheylerden daha kimyasal aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Wolas said: medyadan betersin kes yapıştırlar ile beyler phil heath'in antrennörü geldi dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 7'den sonra yemeeeeee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 KANKA İÇİYOSAN 1 KOLA İÇ FAZLASI ZARAR ADFSAFDSAGLJKADSGJKADSGAJJSAD TUTMAYIN PLS SADFĞÜLSDGPBKADGPASFASDFGDASDSAGDSAFFDSALJFDSAFDDJFKSAOKFSADOFDSAOFDSAKOFOASDKOFADSKOFDAOKASDOKASDFOKASFOKDKSAOFDKOSFDAKOFSĞADKOASFKASKOASDFOKASFDOASFDOASDKOASDFOKASDFKOAFSDKOAFSDOAFSDKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFSKLFKDSAASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 yazılanları gülmek için okuyorsan veya eleştirmek her kelimeden bişi elbet çıkartırsın oradaki amaç çok seviyorsan vazgecemem diyorsan bokunu cıkarma demekti ama anlayana. vazgeçtim sen vur kimyasalın dibine her türlü şeyi ye iç hayvan gibi şiş.düzenli hayatada gerek yok siktir et bilimadamlarının araştırmalarını belli yaşa gelincede damarlar sana gereki dersi zaten verir ama olsun dış görünüşün öküz gibi olur iç organlar isyanda olur şu tiplerinde gönlü hoş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 kardeşim adam gibi anlatmıyosunki öyle bi girip anlattın ki sanki işin doğrusunu BİLİYOMUŞ gibi bi ton şey söyledin. supplementlere de kimyasal dedin. biohazard mı içiyoruz anlat bilelim neyi kimsayalmış? habertürkün 5. sayfasında okumuşun iki yazı gelmişin laf anlatıyosun. DAYANAMIYOSAN 1 KOLA İÇ FAZLA İÇME demenle zaten bilgin belli oldu yani he ama hala kendine inanıyosan kimyasal nedir açıkla öğrenelim biz de bilgiye açığımdır ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Kimyasal iciyosunuz!!! Misal benim annem cok guzel boldenonlu limonata yapar. Evde herkesin damarlar veins like rivers. Bi bitmediniz ya bombastik insanlar sizi :) bilgi caginda cahil kalmak hakkaten buyuk meziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 labaratuar ortamından geçmiş doğal besinler kullanıyorsunuz diye koca cümle dökmeden kimyasal diip geçiştiriyorum ne demek istediğimi zaten biliyorsunuz neyin kavgası bu anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Protein tozu nasil uretiliyor bir yazsana allah askina. Hint: 5 temel surec var. Bu arada hakkaten kocaman cumle kurmussun :) nasil uzun yazdin o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 axedice, senin sorun kaynamis arada. IF (intermitten fasting) yapabilirsin bir bak leangains e. Buyuk ihtimalle hayatina adapte edebilirsin. Eger o uymazsa normal yeme saatlerini 3 ogun halinde yapabilirsin. 24 saatte aldigin kalori toplami ve makrolarin cok cok cok daha onemli ogun sayisi ve zamanlamasina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bide niye 1 kutu kola içebiliyo dayanamassa. niye yarım değil? hangi verilere dayandırdın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Killer ilkokulda ilk defa laf sokmayı öğrenmiş çocuklar gibisin ama bir gün öğretmene denk geleceksin. Genel olarak fikri anladım arkadaşlar teşekkür ederim. wolas sanada teşekkür ederim. perfectionistin dedikleri üzerinede biraz araştırma yaptım kimyasal olaylarınıda anladım eyvallah :) kalp kırmaya gerek yok, kıracaksanız killera yüklenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Killer said: hacı sen boyunu kilonu yazmamışın buraya ya da ben görmedim. bot topiğinde gördüm 1.97? sıkıntılı boyun var kolay gelsin. omurgaya dikkat et hilal şeklini alma 1.97 145 idi 1.5 hafta falan önce şuan 1.97 137 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Bu arada şuan değil ama ileride protein tozu almak istesem hangi markayı önerirsiniz? Öncelikle biraz kilo vermeyi düşünüyorum ama sonra deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bodybuilding.com a gir abi ingilizcen vardır. orada karşılaştırmalı var hepsi. whey mi ne öyle bir protein tipi var onu öneriyorlar. direkt mala gider muhabbeti, kas oluyormuş direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Lectre said: Killer ilkokulda ilk defa laf sokmayı öğrenmiş çocuklar gibisin ama bir gün öğretmene denk geleceksin. Genel olarak fikri anladım arkadaşlar teşekkür ederim. wolas sanada teşekkür ederim. perfectionistin dedikleri üzerinede biraz araştırma yaptım kimyasal olaylarınıda anladım eyvallah :) kalp kırmaya gerek yok, kıracaksanız killera yüklenin. bana yüklenebilirsiniz sorun değil dfgd. şu bölüme gelen herkes benle ilk başta atışıyo sonra anlıyo tarzımı. sağda solda gördüğün godblessstoya da öyle hemen bana laf söylemelerle girmişti topie sdf ben öğretmenim o yüzden hem öğrenciye hem öğretmene laf söyleyebilirm ayrıca ty asd ayrıyetten burda bi çok insan var yazan okuyan falan. kimin fikirlerini dinliyceğin de sana kalmış, kime sorucağın da sana kalmış. ----------------- kiloyu verirsin o dert değil de boyun uzun. o kiloyla omurga zaten sıkıntılı bi konumda olabilir. hareketleri yaparken ekstra özen gösterip omurganı dik tutmaya çalışman lzım. zaten kilolusun öne eğik arkaya eğik yamuk yumuk yaparsan iyice zarar verirsin hilal şeklini alırsın kambur yani eğer kambursan da şuan kilo verdikten sonra sipastik pilates hareketleriyle toparlayabilirsin tekrar öğrenci bilgisiyle bu kadar pamps sana iyi kola içmeler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 abiler gidince meydan sana mi kaldi? nerde kanuni, nerde tili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 sen de master abisin galiba bu konuda bilgi düzeylerini kıyaslıyosun. not defterin de vardır senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s480x480/421937_418722268216113_1875448008_n.jpg ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar