SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Maedhros_Laorx, 20 Kasım 2004 20:28 tarihinde demiş ki: bush'la isterdim şöle ağzına iki çakardım bi güzel... Yok be çok yaslı o duser hemen daha çatafatlı lazım Bakın terar dıom Jan Kilod Vandam ve Bruce Lee harıc kım olursa olsun gelsın bıde bı korkum Çeki Çen[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: magecy, 20 Kasım 2004 20:29 tarihinde demiş ki: savaşma seviş diyen arkadaşlar : ya kavga etmek istedigin ünlü erkek ise nolcak :D bide sonu ne olursa olsun demiş sakat valla :D :D ben orda sadece dalgasına yazdım.sezen aksuyla sevı$ıcem vs demedım. sezen aksu-sava$ma sevı$ benle $arkı dıye yazmak ıstemı$tımde bi - bu kdr anlamı degı$tırıyor glb.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kawga çok kötü bişeyidr... Döfmeyin kimseyi...[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :)
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Aman aman :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
arcane Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 karşı cinsiyetten hırsını bir türlü alamayan takıntılı bayan yazar takımı ile.[signature][hline]GM Magery / Necromancy / Meditation / Focus Baba parası + Easy UO... Gururlu BTR üyesi Barbar Şamanı
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Duelloya davet edebilir miyiz? *! 1800 üretimi(yalan!) yarı tahta tabancasını çıkarır*[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Valla saymakla bitmezde hepsinin niyetine Okan bayülgen ile olabilir.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Your father dıd not gıve you oy oy emınem Su emınem ı dowmek ısterdım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ruby_DraGon, 20 Kasım 2004 20:35 tarihinde demiş ki: Bakın terar dıom Jan Kilod Vandam Türkiye'ye geldiğinde iki çakmıştım ağzına ağlayarak "bu burda bitmedi holivuddan adam topliyip gelcem" diyerek uçağanı binip kaçmıştı.. Öyle filmlerde göründüklerine bakmayın süt çocuğu bunların hepsi.Öle bacaklar 180 açma falan numara hepsi gelsin burda açsın bakalım osmanlı tokatını kodum gibi..... neyse ben fazla çoşmim:horace:[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
screamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Duygu Asena ws arcane[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away[Bu mesaj screamer tarafından 20 Kasım 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Evet bende basta okuyodum hadı ya fln oldumda dogrudur walla beraber tokatlayalım geçen neydı su sarı saçlı topçunun adı Beçım mı ne onu dowmek ıstıom walla gelmıs yanıma abı sımıt satıom dıye dedım bozuk para yok gelmıs arabamın camına wuruyo nolur bıraz para wer dıye ama nerde gram koklatmam[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: arcane, 20 Kasım 2004 20:37 tarihinde demiş ki: karşı cinsiyetten hırsını bir türlü alamayan takıntılı bayan yazar takımı ile. ben de tam feminist olmayıp kadınları savunanlar derneği diyecektim..
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Maskülist misiniz nedır bu kadın dusmanlıgı ama dogru az çekmedık onlardan :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 g.w. bush ile. eğer dövebiliyorsam hastanelik edene kadar döver, dövemiyorsam hastanelik olana kadar dövmeye çalışırdım. "bir insan acı çekmeden acı çekenlerin halini anlayamaz)[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Muslum Gurses'ıde dowmek ısterdım belkı o zmn aklı gerı gelır garıbanın[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 iyide bushu öldürünceye kadar döverseniz ondan farkınız kalmaz ki?[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ardeth, 20 Kasım 2004 20:19 tarihinde demiş ki: sanırım en sevmediğiniz ünlü demenin başka bir yolu sanmıyorum, dövüşmekten keyif alabileceğiniz de olabilir. mesela ben arnold schwarzenneggerle dövüşmek isterim. "conandan dayak yedim" diye övüne övüne dolaşırdım.. evet manyağım biliyorum
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 heh o dovusten cikabilirsen dersin...[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: lord_elvyn, 20 Kasım 2004 21:17 tarihinde demiş ki: heh o dovusten cikabilirsen dersin... niye çıkılmasın bizde kara murat , battal gazi gibi akıncıların torunlarıyız :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: magecy, 20 Kasım 2004 20:48 tarihinde demiş ki: iyide bushu öldürünceye kadar döverseniz ondan farkınız kalmaz ki? ben asıl soru neden buşu öldüresiye dövdüğümüz. (bir üstteki mesajımda yazmıştım) daha felsefik inceleyeceksek, buşu mu dövmek istiyoruz yoksa başka bir amacımız mı var? buş ve dövüş burada birer sembol mü gibi sorular da sorabilirim. [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 20 Kasım 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
magecy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eheh belki buş küçükken ıraklı biri tarafından tecavuze ugramıştır oda hırs yapıp ondan girmiştir ırak a ortadoğu faln hikayedir :D işte bizde ona şiddet uygulayıp onun gibi neden olalım ki , dışlayalım daha iyi mesala kimse buşla konuşma adam çıldırır bence bu daha iyi bu tip bir ceza dışlayın buşu dışş dışş[signature][hline]Image is everything, so play with it. Anti-Virus Anti-Satan Anti-SatanVirus
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: magecy, 20 Kasım 2004 21:35 tarihinde demiş ki: dışlayın buşu dışş dışş o da guzel...[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Cem ÖZER - Yeliz YEŞİLMEN - Hülya AVŞAR - Nurgül YEŞİLÇAY - Kral TV'deki toparlak Dj[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Şapur şupur falan diyerekten bişr şarkı var o şarkıyı söleyen adamı tam böle jackson vari taklit hareketlerinden birini yaparken kafayla dalmak isterdim ama üstünde saftirik kıyafeti olursa daha iyi olur siyah deri pantnlon yapışık böle üstündede kırmızı gömlek vardı yakalrı büyük eski escobar hesabı işlemeli kol düğmeleri falan tam öle şapppur derken kafayla dalsam çok güzel olurdu sahnede böle.[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Gandhi... Evet topicgin gerektırgı fight club cevabını verdikten sonra, Sauronla dovusmek ısterdım, veya Melkorla, veya Achileisle, veya Ajax'la, veya Bruce Lee ile -o tekmeleri izlemek ıcın en çn koltuk lazım-[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar