BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ha o askerliği Manisa Batı Kışla çıkanlar. Bölüklerin kantininde su, çay, kahve ve meşrubat satılmıyor, Coca-Cola'ya vermiş ihaleyi tugay, heryerde içecek makinası mevcut. Meşrubat ve sıcak içecek olmak üzere 2 çeşit. O yüzden yanınızda şöyle 50-60 TL'lik madeni para götürün, 5 TL madeni paranın, 5 TL banknottan daha değerli olduğu bir piyasaya giriş yapacaksınız. Kimse para bozmuyor. Çok çınlatırsınız kulağımı, yapın bunu. Onun dışında spesifik sigaralar içiyorsanız ve başkasını içmem diyorsanız karton götürün gitmeden. İyice istifleyin. Her marka bulunmuyor kantinde, bulunursa da yeteri kadar gelmiyor ve Türkiye'nin en büyük piyade eğitim tugayında olduğunuz için hemen tükeniyor, kantin sıraları efsane. Aldığınız takdirde 3er 5er alın herşeyden. Acemilik kısa ve yoğun olduğu için çok vaktiniz olmayacak, sabah çıkıyor akşam dönüyorsunuz koğuşlara, döndüğünüzde de hayvani bir yorgunluk oluyur, kitap/dergi 1-2 tane götürün en fazla. Koğuşlar çok kalabalık, çevrenize ve en önemlisi kendinize saygınız varsa çoraplarınızı sık değiştirin ve mutlaka ayak pudrası kullanın. Bakımlı adam heryerde bakımlıdır. Öyle yok terlik için kilit, yok bot için kilit gardiyan gibi dolaşmayın şangır şangır 3492394 tane anahtar, çalınmaz. Usta birliği Kıbrıs olan var ise yol izni size 3 diyecekler ama aslında çıkış gününü dahil etmedikleri için o 4 gün. Acemiliğiniz başlar başlamaz o tarihten net emin olun ve ailenize Kıbrıs biletini aldırın, fiyatlar saçmalıyor sonrasında. İlk gün korkmayın, yaklaşık 2500 tane kısa dönem giriş yapacak, kayıt mayıt derken telaşa sürükleniyor insan. Masalarda kayıt yapılırken şansınız varsa 1. tabur 4. bölüğe kayıt yaptırın, 2 dönem önce burada yaptım ben, bölük komutanı falan yeni tayin olmuştu aynısı vardır muhtemelen. Bebek gibi geçer
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Deathblade said: HakkiYendi said: MEBS Okl. ve EM K.lığı MAMAK ANKARA TANKCIYIM Turuncu tshirt giyelim patiyi temsil ederiz mamakta. prudent'te vardı onlar ya nerden almisti
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 yanımıza sarı zarfla izin kağıdını alcaz sadece dimi? kimlik ehliyet de tabi
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ule torunlar hadi gelin biletlerimi getirin olm nizamiyede beklemekten sıkıldım.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Cuma günü nizamiyede gönüllü görevli olup bizzat karşıladım hepsini. İlk geldiğim günleri hatırladım duygulandım sonra gittim yokuş yaptım birkaçına da kendime geldim hehehe. Torunlarım hoşgeldiniz.
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 ahahahahaaaaaaaaa zaaaaaa xd helal la
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Herkesin askerlik yapmasının mantıklı olduğunu savunanlar vardı. Bir zahmet çıksınlar ortaya, çok güzel cümleler hazırladım onlara acemilik boyunca.
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Bir gunluk ozgurluk yarin da edirnedeyim. Benim acemilik çok yorucu ama sıkıntısız gecti, edirne de cabucak gecse de rahatlasak
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 burda biri bana basur ameliyatına 45 gün alamazsın diyen biri vardı.
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ulan ben de nisanda gitmiştim. kısa dönem diye beklerken çaaat.. asteğmen olarak dağınbaşında karakol komutanlığı yaptık... ama mekan kıbrıstı , orası ayrı bi mesele tabi : ) bu arada tuzla piyade okulu da fenadır ha. baya bi atletik yapar adamı.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 ilk çarşıya çıktım çok şükür. askerlik zor lan.
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 kimse mi bahriyeli olmamis? tatil koyu resmen.
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Deathblade said: Herkesin askerlik yapmasının mantıklı olduğunu savunanlar vardı. Bir zahmet çıksınlar ortaya, çok güzel cümleler hazırladım onlara acemilik boyunca. dejavu
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 95 ffffff. lan çok saçma buralar. bursa fena değil ama. makina mühendisiyim garson oldum. ultimate askerlik. kamuflaj yok nöbet yok mıntıka yok. servis varsdf dsf
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Hedene de yavrum hedenee de al fistanı bedenee
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 barnacle said: 95 ffffff. lan çok saçma buralar. bursa fena değil ama. makina mühendisiyim garson oldum. ultimate askerlik. kamuflaj yok nöbet yok mıntıka yok. servis varsdf dsf Oha nerdesin bursada. Bi ihtiyacin olursa sor bize.
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sağol dostum, ışıklar askeri hava lisesindeyim. hürriyette hava ulaştırmada konaklıyoruz. servisle yukarı çıkartıyolar. çarşı marçşı takılıoz
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Isiklarin tiyatro sahnesine bi de kafeterya gibi bi yeri vardi oraya girmisligim var zamaninda sfgsgs Cok garip bi mimari ust gecit fln var icinde. Bursa iyidir rahat geciyodur umarim. Hurriyet fln guzel yerler zaten.
Öne çıkan mesajlar