Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ben kabiz oldum kac gündür. ama onun da yöntemini buldum kösediki dönerciden döner alinca aksama kesin isal oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 günde 2 kez çıkıyorum büyük hacete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Benim bagirsaklar tembrllesti galiba. Rotarli takiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Rasmon said: günde 2 kez çıkıyorum büyük hacete abi afedersin en yiyorsunda iki kere cikiyorsun lan ben 2 günde anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 xwhiplashx said: Kahverengi tonumsu ne ? Ya acikcasi rengine tam da karar veremiyorum gerci ama kahveye calan bi renk var. Bir de buyuk abdeste cikma skliginiz ne abi ? Ciddi soruyorum! abi afedersin de her bişey de sen de var.. kahverengi ney lan!! aklıma bişey de geliyor ama bel soğukluğuyla da az çok alakalı ama neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Seele said: Rasmon said: günde 2 kez çıkıyorum büyük hacete abi afedersin en yiyorsunda iki kere cikiyorsun lan ben 2 günde anca. Aha ben de 2 gunde 1. Olm bunun adi bagirsak tembelligiymis. Yeme icmeyle alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Çıkmanız lazım en az gün aşırı. Alışkanlık meselesi bir de, nasıl alıştırısanız öyle gidiyor. Sabah kahvaltı vs öğlen gibi ofiste giriyorum. Olmasa bile girin oturun gazete dergi vs. Sonra akşam yemeğini ofiste yiyip eve gider gitmez bi daha oturuyorum. Gece yatmadan genelde yemek yediğim için sabah kahvaltısı ile birlikte döngü cycle şeklinde devam ediyor. Zaten girmezsem kahvaltı yaptım sigara içtim, karın ağrım başlıyo girmem gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ben gunde 2ye degil 1e cikamadim adam 4 kere 5 kere yapiyo la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 senin icin curumustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 muhabbet çok boktan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 xwhiplashx said: Kahverengi tonumsu ne ? Ya acikcasi rengine tam da karar veremiyorum gerci ama kahveye calan bi renk var. Bir de buyuk abdeste cikma skliginiz ne abi ? Ciddi soruyorumı Havuc, C vitamini çok tüketiyorsan turuncu rengini alabilir idrar. Eğer böyle bir durum yoksa idrarında kan var demektir. Bir kavanoza koy götür test ettir. Ayrıca eğer berrak degilse idrarın ve icinde tortu varsa iltihap ve kum olasılığı var. Kanın nedeni bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 21inde tr deyim gidecem zaten kendi kendime killanmalar yaratiyorum. soguk hava hayalara zarar veriyormus ve prostata yol acan bir etkenmis. korkum soguktan olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 açık renk sıçanlar fakirdir ot fln yiyodur. et yiyen adam siyah sıçar. bakteriyel mi non bakteriyel mi gonoryan kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 xwhiplashx said: 21inde tr deyim gidecem zaten kendi kendime killanmalar yaratiyorum. soguk hava hayalara zarar veriyormus ve prostata yol acan bir etkenmis. korkum soguktan olmasi. Abi sen anksiyete bozukluğuna yakalanmışsın bence sdf Çok dinleme kendini, çok takip etme dışkını idrarını. Panikatak oluverirsin bi anda. Öyle 3 günde iki idrar rengi oynamasıyla böbrek hastası olunmaz, çok sıkma kendini. Gelince yaptırırsın burda tahlillerini. Söylediğin şeyler zaten her insanın yediğine içtiğine göre karşılaştığı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ben hep kırmızı işiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 rengini bilmem de özellikle bazı antibiyotiklerden sonra ne kadar su içersem içeyim leş gibi kokuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 B12 vitamini hapları da çok leş kokutuyor. Benexol falan direk hapın kokusu idrarda çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 koyu sarı da su içmeyince oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 SeaGle said: xwhiplashx said: 21inde tr deyim gidecem zaten kendi kendime killanmalar yaratiyorum. soguk hava hayalara zarar veriyormus ve prostata yol acan bir etkenmis. korkum soguktan olmasi. Abi sen anksiyete bozukluğuna yakalanmışsın bence sdf Çok dinleme kendini, çok takip etme dışkını idrarını. Panikatak oluverirsin bi anda. Öyle 3 günde iki idrar rengi oynamasıyla böbrek hastası olunmaz, çok sıkma kendini. Gelince yaptırırsın burda tahlillerini. Söylediğin şeyler zaten her insanın yediğine içtiğine göre karşılaştığı şeyler. kesinlikle psikolojik triplere soktum ben kendimi. yalnizliktan oluyo bunlar hep. doktora gitmem lazim ama psikolojim icin gitmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Yazan oldu mu bilmiyorum ama GNC mega men iç, yeşil yeşil parlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar