Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepimize müjdeler olsun! Yeniden şampiyon Türkiye!!!


Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Akaryakıt fiyatlarında yeniden norveçide geride bırakıp gene resmen dünyanın en pahallı benzinini kullanan ülke olduk

Allah zeval vermesin hökümetimize, alkol ve doğalgaz dallarındada bu başarının devamını bekliyoruz...

said:
En pahalı benzin kullanan ülke sıralamasında Norveç ile yarışan Türkiye birinciliğe yerleşti. Bloomberg'in 60 ülkeyi kapsayan, 3-18 ocak arasındaki benzin fiyatlarının baz alındığı Benzin Fiyatları Endeksi'nde 13 Şubat itibarıyla benzinin litresinin 2.67 dolara satıldığı Türkiye ilk sırada yer aldı. Ağustos ayındaki listede ilk sırayı Norveç almıştı. Bu ülkede benzinin litresi 2.60 dolarda kaldı. Norveç'i 2.45 dolarla Hollanda izledi.
Benzinin en ucuz olduğu ülke ise 3.7 litrenin 6 sente satıldığı Venezuela oldu. 95 oktan benzinin litresi Türkiye'de ocak ayında iki kez zamlanmış, 8 ve 10 kuruşluk iki zammın ardından benzinin litresi 4.85 TL seviyesine çıkmıştı.


http://www.demotivation.us/media/demotivators/demotivation.us_DONT-STEAL-Government-doesnt-like-competitors.-_13424370388.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz hep 50 liralik aliyoruz..

Istasyona her gittigimde dram yasiyorum ya. 50 liraya 13 litreden fazla mazot alabiliyordun. 11.9 litreye falan indi, hatta gecen gun ona bile ulasamadi 11.8 lerde kaldi. Bi gun "abi 50 liralik mazot icin pompayi calistiramam" diyecekler diye korkuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...