Angrboda Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 İzmirCon bu sene 23-24 Mart'ta Tepekule Kongre Merkezi'nde yapılacak. Site bu haftanın ardından bakımdan çıkacak ama ayrıntıları şimdilik Facebook sayfasından takip edebilirsiniz: http://www.facebook.com/events/397304537017882/?ref=22
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 isler yogun olmazsa kesin katilmak istiyorum.
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Sitemzi bakımdan çıkmıştır: http://www.izmircon.org/
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 pansiyonlar.pdf ye baktım da o otellerde kalanlar gece sürprizlerle karşılaşabilir ha tabii bu planlı yapılmış da olabilir onu bilemicem dsgf
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Peki, Doruk hangisini önerirsin ? hangisinin çayı daha iyidir ?
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 basmane hahahhaha gidip küçükparkta uyuyun daha güvenli
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 paranız varsa günlük ev kiralayın. paranız yoksa günlük oda kiralayın ama basmanede yatmayın.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 çankaya tarafında bi ton nezih ucuz otel var kaya prestige, karaca, key hotel, myhotel, kordon hotel, anemon vs. olmadı öğretmenevleri falan dışardan konuk kabul ediyor olması lazım konakta ve ikiçeşmeliğin üstünde var fuara yakın olarak. basmane otellerinde kalmayın derim değişik fantezileriniz yoksa
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 cons izmirde yaşıyor evet AHAHAHAHAHAHAHA
Aceace Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Abi akıncılarda, basmanede kalmalarını önermek hiç akıl karı değil. Öğretmen evleri gecelik 37 tl. Bornova öğretmen evinde kalsınlar işte. Uyku tulumu getirsinler, egenin çimlerinde yatsınlar çok daha mantıklı.
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Aceace said: Abi akıncılarda, basmanede kalmalarını önermek hiç akıl karı değil. Öğretmen evleri gecelik 37 tl. Bornova öğretmen evinde kalsınlar işte. Uyku tulumu getirsinler, egenin çimlerinde yatsınlar çok daha mantıklı. https://www.facebook.com/events/397304537017882/
chrome Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 O otelleri kim ayarlamis bilmiyorum. Ama con faaliyetleri zaten suursuz faaliyetler. Coluk cocuk gidiyor ya bobregi kaptirir ya da travestilere meze olur. Hapcisi var, sarhosu var. Gidecekseniz kalmayin oralarda. Kibris sehitlerinde gunluk kiralik evler var 2 oda 3 oda onlardan tutun geceligi 100 120 tl arasi
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Basmane otelleri güvenli değil. Daha düzgün olanların hepsi o tarihlerde Mermer Fuarı yüzünden dolu. Kaldı ki biz yer ayırtsak da öğrenci tayfası istenilen paraya mızmızlanıp gitmediler. Çalışan tayfa da otelini kendi ayarlıyor. Öğretmen Evi dolu. Günlük oda kiralamayı öneriyoruz. Evini yabancılara açmak isteyen yok ama herkes bizden bunu istiyor. Evini açacak birini bulun, gelip para vermeden kalalım deniyor. Bu hazırlanması oldukça meşakatli olan ve kar amacı gütmeyen bir convention. Yukarıda önerilen alternatif yerlerden henüz bakmadıklarımızı araştıracağım. Hakarete varmadan öneride bulunanlara teşekkür ederim.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Angrboda said: Basmane otelleri güvenli değil. Daha düzgün olanların hepsi o tarihlerde Mermer Fuarı yüzünden dolu. lol tarihe hiç bakmamıştım bizim fuarla aynı zamanmış, bi uğrarım ben de zaman olursa
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: Angrboda said: Basmane otelleri güvenli değil. Daha düzgün olanların hepsi o tarihlerde Mermer Fuarı yüzünden dolu. lol tarihe hiç bakmamıştım bizim fuarla aynı zamanmış, bi uğrarım ben de zaman olursa Bayağı sorun çıkardı bize. Etkinlik sonrası parti var istersen. Mekan daha duyurulmadı ama duyurulunca yazarım buraya. Büyük ihtimalle cumartesi akşamı olacak.
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Trolü kenara atıp gerçek etkinlik duyurusu ile devam ediyorum: Bu sene bilgisayar oyunları konusunda kendimizi oldukça aştık. Microsoft Kinect oyunları ve Redbull'un sağlayacağı oyunlara ek olarak bir de Oyuncular Kulübü con bünyesinde yer alacak. Tüm ekipmanlarını kendileri getirecek ve bir turnuva düzenleyecekler. Oyunları henüz seçip duyurmadılar ama getirdikleri ekipman sayısına bakarak oldukça çeşitli olacağını tahmin ediyorum. Con sonrası parti kostümlü ama zorunda değilsiniz. Bu sene ferah bir mekan arıyoruz ve bir yerle anlaşmayı kapatıık neredeyse. Kesinleşince duyuracağım burada da. Con'da frp ve Larp'lara katılım ücretli ama yan etkinliklerden ve girişten para almıyoruz. GM kayıtları yüzde doksan haftaya açılacak. Bir soru/öneri/şikayetiniz olursa buradan iletebilirsiniz.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 **Bu baslıktaki gereksiz satasma ve benzeri sorunları ayıkladım.Tekrarlanmasın lütfen.. Bende gelebilirim sanırım.Son 2 yıldır gitmiyordum.
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 tarih açısından çok talihsiz olmuş gerçekten ona dikkat etmemişim dendiği gibi mermer fuarı yüzünden bütün eli yüzü düzgün oteller overbooked halde çok çok uzun zaman önceden, her sene o tarihler iptal oluyor zaten oteller maalesef. şehir dışından gelenler için problem olacaktır büyük ihtimal.
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Ev ayarlamaya çalışıyoruz. Buradan gelmek isteyen ve ev arayışında olan varsa bulmaya çalışayım. Bu arada orada verilen pansiyonlar, Basmane'nin kötü şöhretine rağmen, gece yastığınızın altında silahla uyumanızı gerektirecek yerler değil. Geceliği on beşe, yirmiye veya yazdığım yerlerle aynı fiyatlarda başka pansiyonlar da vardı ama güvenlik nedeniyle onları listeye katmadım bile. Mermer Fuarı da etkileyince hepi topu üç, dört yer kaldı elimizde kalınabilecek. Ha ama nedir, paraya kıyın daha düzgün yerde kalın derim elbette. O liste talebe bakılarak oluşturuldu. Talep de ucuz ve nispeten düzgün olsun yönündeydi.
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 GM kayıtlarımız açıldı. http://www.izmircon.org/?page_id=40
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Angrboda said: Con'da frp ve Larp'lara katılım ücretli ama yan etkinliklerden ve girişten para almıyoruz. GM kayıtları yüzde doksan haftaya açılacak. nereden kayıt olacağız (frp,larp) bulamadım 10 mart dan sonraymış tamamdır
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 İzmirCon'da GM olarak oyun açmak için lütfen aşağıdaki bilgileri: Oyun Adı İsminizi ve size ulaşabileceğimiz bir telefon numarasını Oyunun Geçtiği Dünya ve Kullanmayı Planladığınız Sistem Kaç Oyunculuk Bir Oyun Olduğu Oyunculardan Beklediğiniz Tecrübe Seviyesini Hangi Gün ve Günler Oyun Açmak ;stediğinizi (23 Mart Cumartesi veya 24 Mart Pazar) Kısa Bir Oyun Tanıtımınızı [email protected]‘a gönderirseniz çok seviniriz.
Angrboda Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Oyuncu kayıtlarını almaya başladık: http://www.izmircon.org/?page_id=40
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 http://www.booking.com/hotel/tr/aaylan-otel.tr.html?aid=318670%3Blabel%3Daaylan-otel-7gNnIhpuySYMXKNirGWTaQS21374574007%3Apl%3Ata%3Ap1%3Ap2%3Aac%3Aap1t1%3Aneg%3Bws%3D&gclid=CJvTgNP5gLYCFUkd3godoA4Ang Şurada böbrek, tinerci ve travestiden kaynaklı sebeplerden can verme ihtimalimiz çok mu yüksek?
Öne çıkan mesajlar