Apache Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Son yıllarda bazı ülkelerdeki parlamenterlerin kendi politik çıkarlarına uygun olarak Türk tarihini yargılamaya çalıştıkları görülmüştür. Bu durum, gerek Avrupa Parlamentosu;nda gerekse Batılı ülkelerin ulusal parlamentolarında sıkça gündeme getirilmektedir. Politik amaçlar uğruna Türk milletine atılmaya çalışılan bu iftira kampanyalarına karşı, tarihi gerçekleri duyurma mücadelemiz devam etmektedir. Kanada parlementosunu bilgilendirmek,ermeni yasa tasarısı ve bu tür yasa tasarılarını protesto etmek için sizde bir mesaj gönderin.buradan[signature][hline]shinsetsu desu..[Bu mesaj Apache tarafından 20 Kasım 2004 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ben oradaki yazıyı göndermedim,daha farklı bir yazı gönderdim belirteyim.içeriğinde bazı örnekler rahatsız etti,onun dışında yararlı.[signature][hline]shinsetsu desu..
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ne diyelim allah belanizi versin itoglu itleeeer mi yazalim[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 yazanlar cıkar ondan eminim bak.[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın [Bu mesaj Pyr0 tarafından 20 Kasım 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İlk kendi parlementomuzu protesto etmemiz gerekli dış parlementolara laf atmadan önce.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Apache Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Infeqted, 20 Kasım 2004 18:27 tarihinde demiş ki: ne diyelim allah belanizi versin itoglu itleeeer mi yazalim sen birşey demeyebilirsin[signature][hline]shinsetsu desu..
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 South Park'tan Blame Canada yolluyorum ehehhe
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Bonecrusher, 20 Kasım 2004 18:40 tarihinde demiş ki: South Park'tan Blame Canada yolluyorum ehehhe Güzeldi =) Hatta dinliyim ya özlemişim[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
wanderer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Penthesilea, 20 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: İlk kendi parlementomuzu protesto etmemiz gerekli dış parlementolara laf atmadan önce. ya abi ne alakasi var simdi "dis" ile ilgili her olayda bu yaklasimi gostermek populer mi oldu nedir kendimizde problemler var diye disariyi hic elestirmemek diye bisey olmaz, zira herkesin "kendinde" problemi vardir[signature][hline]templars of steel
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Protesto dedinizde aklıma geldi Sayın Bakanım'da bakanın kızı varya protesto edio her bi haltı. O hatunun adı ne beyler?[signature][hline]O Simdi Asker 83/4 Hızlı Transitci Dağlar kurdun yollar Fordun. XÆ®ø fâ®ß®Ìght
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Bonecrusher, 20 Kasım 2004 18:40 tarihinde demiş ki: South Park'tan Blame Canada yolluyorum ehehhe hehae :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
khamil4 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Penthesilea, 20 Kasım 2004 18:29 tarihinde demiş ki: İlk kendi parlementomuzu protesto etmemiz gerekli dış parlementolara laf atmadan önce. Eyvallah kardeş +1
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 aferin o adamlara sevdim herifleri.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: -Kobe-, 20 Kasım 2004 22:52 tarihinde demiş ki: aferin o adamlara sevdim herifleri.Abi bizene kanada parlemontosundan ne yaparlarsa yapsınlar . [signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: -Kobe-, 20 Kasım 2004 22:52 tarihinde demiş ki: aferin o adamlara sevdim herifleri. kimi sevdin?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Qui Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bize ne dediğin durumda, dünya politikarlarına sadece seyirci kalır, aktif rol oynayamazsın. Türkiye'nin dış politikadaki en büyük sorunlarından bir tanesi bu.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 tamam diyelim protesto ettik noldu adamlar tüm eylemlerinden vazmı geççekler? bana çok saçma gelio bu protesto olayı.[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. TIKLAYIN..TIKLAYIN..TIKLAYIN.. İzmirin Kralları Göztepe Yalı Bir Gün Herkes Fenerbahçeli Olacak. Madem Türksün Göster Ürksün.
screamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Tek Kanada da böyle şeyler olmuyor Arjantin , Uruguay , Rusya , Yunanistan , Lübnan , Belçika , İtalya , Kıbrıs Rumları , İsviçre , AB parlementosu nda her 1 - 2 senede bir bu konu tekrarlanıyor Lübnan özellikle Türkiye ye karşı olan ASALA gibi Ermeni terör örgütlerinin kurulduğu ve yönetildiği yerdir.ASALA her ne kadar faaliyetlerini durdursa da PKK ya lojistik ve militan desteği vermektedir.Lübnan da ayrıca Talat Paşa öldüren Ermeni den tutun 70 - 85 arası suikastlarda bulunan Ermenilerin heykelleri bulunmaktadır. Ermenilerin soykırım iddiaları her sene daha ağırlaşmaktadır gerçekte tehcirde 50.000 kişi ölmüş bunların nedeni Arap kabilelerinin saldırıları ve tifo ve dizanteri.Ermeni iddiaları 1930 da 500.000 kişi öldüdür.1970 lerde 2.000.000 kişi öldü denmiştir Ermeniler tarafından.2001 yılında ise 4.000.000 kişi denmiştir bizde bön bön bakmışızdır.Bu arada tehcir döneminde 1.294.000 civarı Ermeni nüfusu vardı. Amaç ne peki amaç şu tazminat , toprak , tanılma , tanıtma. Soykırımı haklı gösterip tanıtma. Türkiye tarafından tanılma. Türkiyeden tazminat alma. Türkiye den toprak alma. Bu toprak Ermenilere değil Ruslara lazım politika gereği ayrıca yıllardır olduğu gibi.Bu arada Ermenistan halen Sevr tanıyor.[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
screamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Bu konu hakkında eşşek kadar rapor verdim ne kadar elektrik elektronik okusamda - Tarih den kaçış yok üni de bile buluyor sizi - [Bu mesaj screamer tarafından 20 Kasım 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: -Kobe-, 20 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: tamam diyelim protesto ettik noldu adamlar tüm eylemlerinden vazmı geççekler? bana çok saçma gelio bu protesto olayı. Var olduğunu bilecekler. Dünyada bu tür yasalar, baştakilerin lobi faaliyeti yapmakta olan seçmenlerine sevimli görünmek istemelerinden dolayı çıkar. Bir çok ülke, bir çok ülkenin parlementosunda benzer lobi faaliyetleri yürütürken Türkiyenin lobiciliği sanırım Almanya ile sınırlı. Kanada'da yaşayan bir çok Türk var. Desteği arkalarında hissetmeleri ile onlar da hükümetlerine baskı uygularlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Kırdık kardeşim iyi de yaptık deyip kenara çekilsek olmuyor mu :) Tarihimiz zaten anlı şanlı asıp kesişlerle dolu, viyanayı da hakem penaltıyı vermediğinden alamamışız... Zaten bönbön bakıyoruz yakında soyunu kırdığımız Ermeni sayısına 70 milyon diyecekler... Bu arada screamera ek, 4.000.000 tane ermeni var ölü, orası doğru. Ama adamlar 1600lü yıllardan itibaren bütün kilise kayıtlarını toplamışlar, yani ölenlerin bazıları 300-400 yaşındaymış :)[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
screamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ben de seni tamamlıyayım o 4.000.000 içinde Türk de var Musevi de var hatta 1. Dünya Savaşında Rus saflarında bize karşı savaşan Ermeniler var özellikle Van da öldürülen binlerce Türk ü Ermeni olarak göstermişler Van da olanlar 1. Dünya Savaşı sırasında on binlerce İngilizler , Fransızlar ve Ruslar tarafından silahlandırılan - toptan , howitzer e kadar - Ermeniler Van ı kuşatır Vanlılar kaleye sığınır ama sanrıım 5 ay kadar dayanabildiler sonra Ermeniler şehirde yaşayan her 3 Türk den 2 sini öldürdüler Ben bu araştırmayı yaparken en çok sevindiğim olay ise şu ne kadar aslında sevinlimycek olsada 1909 Adana olaylarında sadece 1000 civarı Türk ölmüştür bizim 10 katımız Ermeni ölmüştür bunun nedein Adana lı Türkler - sadece şehirdekiler - Ermeniler e karşı silahlanmışlardı yani duruma hazırlıklıdırlar[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Benim kınadığım olay hoşgörü müzesine böyle bir pano asmak istemeleri.Hoşgörü müzesi adı üstünde gelipte ne hakla ırkçılıkla ilgili propaganda yapmak isterler.Rezil herifler...[signature][hline]"Evim evim güzel evim"
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Ya ıste ne beklersın rezıl kısılıklı ınsanların dunya ustunde egemenlık kurmaları fıkırlerı we nıcelerı komık durumlar yaratıyo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ya beyler kimse haklı oldugunu düşünmüyor zaten,onlar da biliyor gerçekleri,ama adamların nüfusu (ermenistandaki) git gide azalıyor ve de gelecekleri yok,tutunmak zorunda oldukları bi dal gibi bi şey bu soykırım olayı,onları birlik yapan bir arada tutan,boş boş yaşıyolar,ellerine hiç bişey geçemeyecek böyle giderse ama bunu onlar da anlamaya başladılar... az kaldı az... [Bu mesaj December_Flower tarafından 20 Kasım 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar