senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hacitlar ya benim mouse nanay oldu diye gittim demin vatandan bunu aldim, hani kaliteliye benziyen bi bu bide logitech g9x vardi, fiyatlari ayniydi. nasi bisidir bu black element, iyimidir? hic kutuyu acmadan g9x'i mi alaydim yoksa varmidir kullanan memnun olmayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ne bicim ismi var la, açıldığı bölüme bakmadım bende marsta yeni bi element bulundu sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://www.sanalmarketim.com/urun/c65874229f28661ed30c13a8a64ed079/THERMALTAKE-Tt-eSPORTS-Black-Element-Gaming-Mouse-TTS-MO-BLE001DT su alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 termal takke iyidir, sıcak tutar namaz kılarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 senin işini görür her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 actim zaten paketini simdilik guzele benziyor alet zaten son kullandigim mouse a4tech x7 oldugundan ben de memnun edecegini dusunuyorum beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi bide güzel mousepad al tabi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 reampage said: abi bide güzel mousepad al tabi yoksa. yok valla bileklikli dandik bisi kullaniyorum ne alayim ki mousepad olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ben şundan kullanıyorum iyi baya http://www.razerzone.com/gaming-mouse-pads/razer-goliathus-speed-edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sağ sol için mi bu mouse (tt) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sag sol derken? saglagim zaten onu kastediyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Goliathus speed iyidir, steelseries qck'da iyidir epey, qpadler fena değil. http://www.sanalmarketim.com/urun/1ebd65df2b93fbb20b5354deacece63b/STEELSERIES-QcK-Heavy-Gaming-Mousepad Bu iyidir epey qoliathus speed buna çok yakın ama kenarlara git bi overlok attır :P çünkü kalkabilir eğer bileğin sabitse, eğer bileğin havadaysa kullanırken mouseu bişi olmaz. Yanlız mousepad çok fark edio ya. bu arada lazer mouselar için hardpadler daha iyi dioalar ama o artık işin fanboyluğu ben yazıcıoğlundan aldığım 5 tllik mousepadden de çok memnundum ama bişi dökülürse felan gidiodu direk, bu razer steelseries felan yıkanabilio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://www.sanalmarketim.com/urun/92a01d6da0b995ad90bb0a731c16f8d9/SANALMARKETIM-QCK-Pro-Gaming-MousePad- steelseries qck aslında bu sadece bi logo basmışlar sanalmarketim diye, eskidikçe bundan alıyom ben öneririm. qck 20 dolar bu 10 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bunun yazıcıoğlunda logosuz 5 liraya satılanından alıodum ben işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bu birebir qck yalnız fason yaptırmışlar steelpade, karşılaştırmıştım eski qckmla ilk aldığımda. yazıcıoğlunda aynısını 5e satıyolarsa iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 evet yazıcıoğlunda satılanda çok kaliteydi fakat çok inceydi tabi ben razer speedle karşılaştırabildim onu aldım hatta şuanda eski pad klavyenin altında ama pütürlü felan artık tabi, speed editionla aynı hissi veriodu yani o hiç sürtünmüomuş gibi pürüzsüz bi his varya öle işte. fakat 1 ayda felan kenarları ayrılmaya başlıodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Silphatos said: http://www.sanalmarketim.com/urun/92a01d6da0b995ad90bb0a731c16f8d9/SANALMARKETIM-QCK-Pro-Gaming-MousePad- steelseries qck aslında bu sadece bi logo basmışlar sanalmarketim diye, eskidikçe bundan alıyom ben öneririm. qck 20 dolar bu 10 dolar. eyw silph verdim siparisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 güle güle aşındır kankut sdf ben eskidikçe alıyom dediğim zaman aralığı 1-1.5 yıldı, yazıcıoğlu kumaşpadi 1 ay dayanıyosa 5 tl fazla bileymiş onlara auhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ben aynı mouse patide birisinden almıştım turnuvadan kazanmıştı sert kullanan birisi değilim hatta tertemiz kullanım yaparım ama 5-6 ay içinde çift tıklama sorunu baş gösterdi işin ilginç yanı sürekliliği yok çift tıklamanın bazen oluyordu. O sorunu olmasa idi gayet memnundum onu kız arkadaşıma verdim Logitech G600 aldım şuan rahatım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Fistan said: ben şundan kullanıyorum iyi baya http://www.razerzone.com/gaming-mouse-pads/razer-goliathus-speed-edition/ aynısından kullanıyorum 2011 in sonunda almıştım sanırım daha ne aşınma ne kaşınma oldu taş gibi duruyor masada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Şunu bookmarklara atmıştım geçen forumdan. http://i.imgur.com/mmCBE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 genelleme sıkışları abi. en iyi mouse = senin en çok frag yaptığın mouse evet deathadder iyi, zaten intelli stili. ama aynı tarz bir sürü mouse var. zowie bana fazla düz ve yassı geliyo messela, avuç içini değdirmeyince rahat hissetmiyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Genelleme değil, o listenin çoğu prediction ve acceleration bazlı sorunların olduğu mouselar. Yoksa önü başı büyük diye shit tier'e koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 benim imperator da cift sensör var ve herhangi bir accel sıkıntısı yaşamadım. 1600-2000dpi arası kullanıyorum -ki bunun üstü gerçekten anlamsıza yaklaşıyor. ama 6400 deneyen de vardır illa ki. bana sorarsan imperator > deathadder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar