Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Android versiyonu çıktı, kullanıyorum şu an, güzel olmuş. Chrome'dan daha verimli çalııyor.
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 İyi çıkartmışlar, bu kadar kısa sürede. Go go desktop.
reyou Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 chrome ztn default browser olmali ya, geri kalanlar nie hala browser uretirler anlamam sdfsdf
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 GERGE said: Android versiyonu çıktı, kullanıyorum şu an, güzel olmuş. Chrome'dan daha verimli çalııyor. Evet bende indirdim bugun, chromedan hız olarak pek bir farkını göremedim fakat.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 İnternet hızı demiyorum zaten, verim diyorum. Daha az yer kaplıyor, daha az işlemci ve ram harcıyor, quad-core olmayanlarda quad-core'da Chrome performansı veriyor. Opera Turbo var içinde ayrıca, 2G için cennet gibi bir şey o.
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Firefoxun da bişeyler yapması lazım. 8-10 tab tan sonra kasmaya başlıyor. Yandexe bakayım dedim. 100 tab açıyorum tık yok. Çatır çatır valla. Chrome hiç kullanmadım ama ona da geçebilirim.
cantug Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 vaako51 said: ai bu opera link olayı kalkmıycak değilmi kayıtlı okadar not şifre falan var. birçok siteye şu tek kullanımlık maillerle üye olmuştum şifrelerimi bi tek opera biliyor :/ Ahah bu stresi bende yasiyorum cogu sifremi opera biliyor hahha
Öne çıkan mesajlar