Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Android versiyonu çıktı, kullanıyorum şu an, güzel olmuş. Chrome'dan daha verimli çalııyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 İyi çıkartmışlar, bu kadar kısa sürede. Go go desktop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 chrome varken, cik cik cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 chrome ztn default browser olmali ya, geri kalanlar nie hala browser uretirler anlamam sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 GERGE said: Android versiyonu çıktı, kullanıyorum şu an, güzel olmuş. Chrome'dan daha verimli çalııyor. Evet bende indirdim bugun, chromedan hız olarak pek bir farkını göremedim fakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 İnternet hızı demiyorum zaten, verim diyorum. Daha az yer kaplıyor, daha az işlemci ve ram harcıyor, quad-core olmayanlarda quad-core'da Chrome performansı veriyor. Opera Turbo var içinde ayrıca, 2G için cennet gibi bir şey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Firefoxun da bişeyler yapması lazım. 8-10 tab tan sonra kasmaya başlıyor. Yandexe bakayım dedim. 100 tab açıyorum tık yok. Çatır çatır valla. Chrome hiç kullanmadım ama ona da geçebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 vaako51 said: ai bu opera link olayı kalkmıycak değilmi kayıtlı okadar not şifre falan var. birçok siteye şu tek kullanımlık maillerle üye olmuştum şifrelerimi bi tek opera biliyor :/ Ahah bu stresi bende yasiyorum cogu sifremi opera biliyor hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar