Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Patice said: hem de naaa bu kadar tektaş almış.. 1 karat çirkin değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 mucevher filan ne salak seyler ya, o altinlar maltinlar faydali seylere kullanilsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Bulursan getir 1 2 denemede klonlarım sanırım. Bozukları da dylan albüme foto koyunca satarız arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben bir tane bulup evlendim de, o bana kalsın. Benzer yapıda arkadaşını bulursam getiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aquila said: mucevher filan ne salak seyler ya, o altinlar maltinlar faydali seylere kullanilsa. seks için kullanıyoz daha ne yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aquila said: mucevher filan ne salak seyler ya, o altinlar maltinlar faydali seylere kullanilsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Dworgian said: Patice said: hem de naaa bu kadar tektaş almış.. 1 karat çirkin değil yani 1 karat 5 karat anlamam ben, şık ve güzelse takarım. Minik abartısız bir taş istiyodum, incecik olsun dediydim. Gittik beğendik aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Şu konuyu gördüm de, bu aralar bakıyorum almak için pırlanta. Şurda bayağı indirim var güvenilir mi; http://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tektas-yuzukler/ Bir de internetten alınır mı bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Zen iyidir, alınır. Ama işte sertifikalı olduğundan normalde alacağın fiyatın üstüne 300-400 ekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Teşekkür ederim, olsun 300-400 önemli değil çok. Bir de indirimli görünüyor şu an sitelerinde. İnternetten alınca sorun yaşar mıyım acaba, yoksa ürün numarasını alıp bakmak gerekir mi mağazalarından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 alacağın pırlantanın berralık, renk, gibi 3C ölçütüne de bak kıyasla. colour, clarity, cut. not: aslında 4c tabii "carat" da var ama onun zaten farkındasın geri kalan 3c ye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Hiç okumadan yazıyorum. Geçenlerde 100 tl ye tek taş diyordu ilanda. Bi göz at incele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Yazıldı yukarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Dworgian said: alacağın pırlantanın berralık, renk, gibi 3C ölçütüne de bak kıyasla. colour, clarity, cut. not: aslında 4c tabii "carat" da var ama onun zaten farkındasın geri kalan 3c ye bak https://www.altinbas.com/tr/p/pirlanta-hakkinda Şu linkte çok faydalı bilgiler var. Genelde renk H, clarity VS1 oluyor daha iyileri neredeyse yok, varsa da çok pahalı. Zaten 2,5 - 3,5K arası bir şey alabiliyorum ben anca. Ona da çok üst modeller olmuyor haliyle. @Fenn; abi 100 tl'ye aldığın tek taş yüzük oyuncak gibi bir şeydir herhalde, orantısız ucuz olan şeyler çok can sıkıyor, uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ben hiç almadım , incelemedim. http://www.markazenyuzuk.com/ Face de kenarda vardı burası geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Teşekkür ederim, başka marka var mı önerebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 alyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 http://www.siriuspirlanta.com/yuzuk/tektas-yuzuk_2 Burada da bayağı ucuza satıyorlar. Öfff niye böyle fiyat farkı var ya. Lan donanım almaya hiç benzemiyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 abi gidip bakıp alacaksın. sonra paketten çıkacak şey hoşuna gitmezse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Zen' den almıştım ben. Sertifikalı fln 2 yıl oldu bir şikaeytini duymadım hanımdan. Alyans içinse, kapalı çarşı da İstanbul Kuyumculuk var. Tanıdığım herkes oradan almış hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 şu fotoğraflarda kocaman görünüyor yüzük. almaya gidip bir bakıyorsun, pilavdan çıkan taş daha büyük kalıyor. öyle tek taş mı olur diyesi geliyor insanın. İyi ki vergisiz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Patice said: Kalitesi gramla mı anlaşılıyor yani? 12 14 gram falan mı standartı? yenge gelmis burda konu acmis. sana ucuz dandik alyans alacak karsi cik. isi ne en pahalisini alsin. senin gibi birini nerden bulacak. PS: birde burda gif ve pic dedigimiz basliklarda üstü acik hanimefendilerin resimlerine bakiyor. pontipati'ye öm pls demis. birde motor alcakmis senden gizli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Abi kafam karıştı ya, kuyumcu pati yok mu şunu bi açıklasın; http://www.zenpirlanta.com/pirlanta-yuzukler/tektas-yuzukler/urun/3698 bu 3379 tl http://www.siriuspirlanta.com/yuzuk/tektas-yuzuk/pirlanta-tektas-yuzuk-04r0034 bu da 3407 tl karat hariç diğer özellikler aynı? Nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 nasıl nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Biri çok daha ucuz işte o nasıl oluyor pontipatim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar