nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 oh sonunda abi diyebileceğim biri varmış forumda ya.. ben 83'lüyüm bu arada. (ulan yaşı belli ettik ama ilerde liseli ergen rpsi yaparken yüzüme vurulmasın?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 benim yaşıtım veya üstü var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 abi şu yedi sayfayı baştan bir oku. sonra neden benim kendimi yalnız hissettiğimi anlarsın. asdf paticik anaokulu mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Vay arkadaş bir taso mevzusu ne kadar uzamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 /offer http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/207391_10151475297606208_1826291619_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Kendimi yaşlı hissettim , bizim zamanımızda taso yoktu la. Tin tin sakızı vardı.Arabalı sakız vardı.Onun çıkartmasını toplardık. Taso sonradan çıkmış anlaşılan. 73 lüyüm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 yaşlısın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 benjani said: yaşlısın zaten Biliyorum yaşlı olduğumu da, boyle başkası soyleyince, farklı koydu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Quo-Vadis said: benjani said: yaşlısın zaten Biliyorum yaşlı olduğumu da, boyle başkası soyleyince, farklı koydu şimdi. ben buyugum sen benden buyuk kanka :D yaa ne üzülüyorsun sana yaşlı diyen 20 sene sonra moruk olacak kaçınılmaz son !! hatta şuan doğan bebek lie moruk olacak ondan küçükler olacak kimse tamrı değil !öyleyse üzülmeyin hayatın tadını çıkarın zikmişim yaşını yılını bak keyfine kanka mutlu ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Lithran said: aliağaoğlunun oğlu yok kızı var ,kız olmak istiyorsan bilemem tabi. Taso nedir ya şakamı eror verdim. http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Ali-Agaoglu-ogluna-oyle-bir-ceza-verdi-ki/797765/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Quo-Vadis said: Kendimi yaşlı hissettim , bizim zamanımızda taso yoktu la. Tin tin sakızı vardı.Arabalı sakız vardı.Onun çıkartmasını toplardık. Taso sonradan çıkmış anlaşılan. 73 lüyüm bu arada. amca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Beyler taso satan varsa aliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bitemedi taso hırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Dworgian said: bitemedi taso hırsın hırs değil panpa aşkkk :) seviyorum suçmu.. hem bende çok yokki milette torba torba var :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 tabii sen de haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 frmtr de senin gibi koleksiyoncular var git bak oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Wolas said: frmtr de senin gibi koleksiyoncular var git bak oraya ben koleksiyoncu değilim pamps ayrica başka sitenin reklamını yaoma :D ben bu siteden memnunum pamps :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 paps ne? beni pokemonlarınla karıştırma. google yazınca ora çıktı ondan dedim. reklam yapacak niyette olsam 2004den beri bu forumda durmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 şimdi koca forumda kimsede yokmu taso ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 lone tunes tasosu istiyorsan bende var neleri istiyorsun özellikle aradıgın bir şeyler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 eyvah eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Vericem diyen çok veren yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar