yazuach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 sessizkelebek said: AÇIKLAMA isteyene telefon numaramı veriyim daha nediyim ben yollamasına yollarım ama ayda bir gelip tasolarımın iyi ellerde olduğundan emin olmak için görmeye gelirim bir kaç saat onları gezdiririm cilalarım sonra geri veririm yalan yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 wayy arkadaşşş.... konuşan çok satan yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Beyler hadi tasooo bekliyorum yokmu satan ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 ismini gizli tutan bir arkadaşdan 80 adet looney tunes + 130 pokemon taso satın aldim şuan tasolar elimde :D:D konu kapanmıştır tskler... :)-DX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 tebrikler, azmettin buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 -Deno- said: tebrikler, azmettin buldun saol tskler öldüm bulana kadar gece gündüz netteydim :( kimsede yok olanda çok pahali satiyor ama bir arkadaş güzel fiyata cok verdi aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sessizkelebek said: saol tskler öldüm bulana kadar gece gündüz netteydim kızzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 e o kadar konuşuldu aldıklarının resmini koy bakalım. ben benimkileri bulursam kapılaşım kepeyim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 elesso said: e o kadar konuşuldu aldıklarının resmini koy bakalım. ben benimkileri bulursam kapılaşım kepeyim seni yok kanka zor buldum kepilmeyi göze alamam :D tamam resmini atarim sonra ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Rasmon said: sessizkelebek said: saol tskler öldüm bulana kadar gece gündüz netteydim kızzzzzzzzzzzzz Kız mı :) kardeş bilmediğin kişilere kız deme sonra üzülürsün.. :) bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 offf bacıya küfür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 küfür yok kardeş iyi oku sonra yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 oha kelebek. sıçtın sıvama bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bulmuşsun tasonuda dön artık donanımhabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 taso arayan kelebek ayar çabasında gg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 taso satılmaz ütülür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 lan olm hepiniz mi +90lısınız nesiniz. bir tane loonney tunes tasosundan bahseden yok hepsi pokemoncu peh.. bir keresinde kuzenlerle cips almıstık benım cipsten 3 tane birden çıkmıştı ne sevinmiştim. Kuzenin cipsen hiçbir şey çıkmadı. annemin zoruyla bir tanesini vermiştim kuzene... o günden beri sevmem zaten dayı oğlunu. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 nordlydian said: lan olm hepiniz mi +90lısınız nesiniz. bir tane loonney tunes tasosundan bahseden yok hepsi pokemoncu peh.. bir keresinde kuzenlerle cips almıstık benım cipsten 3 tane birden çıkmıştı ne sevinmiştim. Kuzenin cipsen hiçbir şey çıkmadı. annemin zoruyla bir tanesini vermiştim kuzene... o günden beri sevmem zaten dayı oğlunu. asdf sdf baya iyi hikayeymis ben 94 luyum bu arada sen sormadan soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 79 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Dworgian said: 79 =/ oha abi senin yas almis basini gitmis evli 2 cocuklu guzel bir ese sahip arabasi olan ve evi olan biri olman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sadece "güzel bir eşi olan" kısmı tutuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 zamanla hepsi olur kardeş.gençsin çalışır kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 ..-Mı? ayrı canım orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 iarwain said: zamanla hepsi olur kardeş.gençsin çalışır kazanırsın. amin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar