Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/_np/1649/19261649.jpg said: Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programında önemli açıklamalarda bulundu. Polat, "Futbolda şikenin olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'ın tarih boyunca şike yapmadığına kefil olamam." http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22584673.asp Şimdi onlar düşünsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ne kadar saçma bir açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 onun yüzünden 700 bilmem kaç bin lira ceza yiyince kulüp gündem değiştirme politikaları işte. haklı da olabilir ama neden dün ceza açıklandıktan sonra bugün böyle bir şey söylüyor, çok ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 adam kulüpten afaroz edilince ne yapacağını şaşırdı ya. her programa katılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 20.45 ten sonra bıraksaydı iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Myshkin said: ne kadar saçma bir açıklama hakkaten şikeye kefil olmak ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Heyecan yapmayın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 pfff nası heycanla açmış konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yoo ne heyecanı, sadece gülerek açtım, gereksiz bir açıklama eski başkandan hem de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 direk bu geldi aklıma long island tarifine ediyim senin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ünal aysalı tanımam, aziz yıldırım benim eskiden de gelecekte de dostum olarak kalacak diye beyanat veren birinden ne bekliyorsunuz ki. sesi kısılasıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kefil olamıyorsa şike yaptığını itiraf etmek ve belgelemek zorunda. eğer bildiği bir şey var ve saklıyorsa suç işliyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 tarih boyunca kefil olamam demiş. e normal zaten? kim kefil olabilir ki 100+ geçmişe? nerden bilicen yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 şuan belgelerle de gelse, kanıtta koysa ortaya şu SPK'nın cezasının üstüne yapmasının hiçbir anlamı yok. Madem biliyorsun birşeyler veya şüphe var önceden söyle. Çıkıp kenara sıkıştığında değil... Ayrıca bu SPK cezası büyütülüyor da tamamen kendi yetoluklarına kesilen cezalar. Şirketleri birleştirmeyi becerememişler anladığım kadarıyla, hani böyle manipülasyona girişmişler vs. gibi bir olay yok. Çıkıp şu açıklamayı yapmasına da gerek yoktu diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ya adam anormal birsey dememis ki. sike yapildi da dememis, yapilmadi da. ben nerden bileyim arkadas demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 niye boyle bise deme ihtiyacı hissetmis, sorun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sormuslardir galatasaray sike yapti mi diye, o da demistir ki benim donemimde yapmadi, benim disimdaki donemlerde yapip yapmadigini kesin bir dille soyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 adnan polat kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 20:45 ten sonra bıraksaydı efsane yönetici olarak kalıcaktı.şimdi kendini düşürdüğü hale bak gs tarihinin en kötü başkanlarından biri olarak görülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ünalla birbirlerine gıcık gidiyorlar, ortalığı karıştıram bari demiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 fizban said: sormuslardir galatasaray sike yapti mi diye, o da demistir ki benim donemimde yapmadi, benim disimdaki donemlerde yapip yapmadigini kesin bir dille soyleyemem. tamam yine soruyorum niye boyle bisey demis? senin yonetici olmadıgın donem ile ilgili boyle bir acıklama yapma istegi nereden geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://www.haberedikkat.com/Haberler/63932/adnan-polat-gsaraya-kefil-olamam said: Futbolda şikenin olduğuna ancak Galatasaray 'ın şike yapmadığına inandığını belirten Polat, 'Galatasaray 'ın tarih boyunca şike yapmadığına kefil olabilir misiniz?' sorusuna ise 'Hayır yüzde 100 olamam' cevabını verdi. Kendi dönemine kefil olabileceğine ancak başka dönemlerle ilgili yorum yapamayacağına dikkat çeken Polat, 'Fenerbahçe şike yaptı mı?' sorusun ise 'Bilemiyorum' cevabını verdi.elestirmis olmak icin elestiriyonuz sirf iste. adam ne diyeydi, hayir milattan once 400 yilindan beri galatasarayin sike yapmadigina kefilim mi deseydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 "ne biliyim ben tarihini" demeliydi. soruyu soran da ne kadar gerizekalıymıs. kulubun tarihi boyunca sike yapıp yapmadıgına kim kefil olabilir. akıl fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yok arkadas, adnan polat'i sevmiyosunuz ya ne dese yalan. adam dogruyu soylediginde de 'hayir arkadas oyle demeyecekti'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi sevmemekte haklıymışız. paso tvlerde dolaşıyor salladıkça sallıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar