Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

beğenmiyorum dediğin şey poe'i poe yapan sistem zaten. bu ürünü diğer ürünlerden hns piyasasında ayrıştıran nitelik. .

bu da yanlış olabilir diye düşünüyorum.

oyunda gold olmaması, orb sistemi gibi şeyler de en azından benim oynadığım hns lerde yok. tek fark respec kısıtı değil.

bir kere skill tree muhteşem ama farklı şeyleri deneme kısıtı oldu mu işkence olur o tree. hani bir build yap dene, vs gibi kişisel deneme yanılma şansın olmaması bu oyundaki en tatsız yön. ha kötü mü oyun? aksine güzel bence
Sosyal ağlarda paylaş

abi anlamadın galiba oyun hardcore. senin meh dediğin şey milletin ağzının salyasını akıtıyor ve krip gibi herifler bu oyunu 7/24 oynuyor.

o yüzden adam peynir ekmek gibi yeni karakter kastığından respec sıkıntı olmuyor.

bu benzer şekilde "hardcore karakter ölünce niye geri gelmiyor yeaaa" demek gibi bişey.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca beni en üzen 2 yazı şunlar ki onları da bıngıldak demiş işte;

bingildak said:

tanrıya şükür böyle insanlar için diablo 3 ve blizzard var.

düşünmeyi gerektirmiyor. hata yapamıyorsun. tek tık yeni bir karakter.

bingildak said:

oyunu en ufak araştırmadan, özelliklerine bakmadan başlıyorsunuz ondan sonra istemediğiniz bir şey olduğunda foruma gelip ağlıyorsunuz buna da eleştiri diyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

abi anlamadın galiba oyun hardcore. senin meh dediğin şey milletin ağzının salyasını akıtıyor ve krip gibi herifler bu oyunu 7/24 oynuyor.

o yüzden adam peynir ekmek gibi yeni karakter kastığından respec sıkıntı olmuyor.

bu benzer şekilde "hardcore karakter ölünce niye geri gelmiyor yeaaa" demek gibi bişey.

oyunun normal versiyonu hardcore ise hardcore versiyonu ne?
Sosyal ağlarda paylaş

Quix ve bıngıldak baya tehlikeli tepkimeye giriyor dworg zorlama :P

Bıngıl sen de gelsene civ5e, patchten sonra yine oyunlar dönmeye başlar bizim.

bingildak said:
d3 oyna dedik diye hemen gocunmayın yani.

Bana diablo3 oyna desen bağırsaklarını deşer kanında dans ederdim.
Sosyal ağlarda paylaş

hiç biriniz gidip hiç bir oyun hakkında "şu yönünü sevmedim" demeyin abi o zaman hiç bir yerde. komik misiniz? fikir belirtmek ne zamandan beri bu kadar tuhaf?

b3 oynayan biri "of abi haritalar çok büyük aksiyon az sıkılıyor insan arada yahu. ama eğlenceli oyun" dediğinde bu o adamın fikridir. gidip "e zaten b3 de amaç bu git cod oyna" demek gerekmez

aynı şey
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Rasmon said:

oyunun normal versiyonu hardcore ise hardcore versiyonu ne?

abi onslaught mode var mesela. tüm yaratıklar %20 hızlı koşuyor %20 çok vuruyor ve %20 attack speede sahip. ölünce bitiyo oyun tarzında bu da. yani böyle mazo bi opsiyonları olan bi oyunda respec yok tuf ya diyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Quix ve bıngıldak baya tehlikeli tepkimeye giriyor dworg zorlama :P

Bıngıl sen de gelsene civ5e, patchten sonra yine oyunlar dönmeye başlar bizim.

bingildak said:
d3 oyna dedik diye hemen gocunmayın yani.

Bana diablo3 oyna desen bağırsaklarını deşer kanında dans ederdim.

zorlamıyorum sadece mesai saati yazamadıklarımı yazdım o kadar =)
Sosyal ağlarda paylaş

ya boşver zaten hayvan gibi sync sorunu var oyunda hardcore oyun ama hardcore oynayamıyosun zaten.

ben onslaught league de 6-7 defa falan öldüm. 2 si falan elektrik kesilmesinden.

global chatte adamlar modem ve bilgisayarın için jenarotör kullanmak gerekliydi dediler.
Sosyal ağlarda paylaş

quixef said:

Dworgian,

Amerika'da bir fast-foodcuya gidip bana oradan bir bacon burger verir misiniz dedikten ve ilk ısırığı aldıktan sonra, ağzından hışımla tükürüp,

"Burgerin her şeyini beğendim ama içinde domuz eti var"

demekle eşdeğer yaptıkların.

eğer bacon un ne olduğunu bilmeyen ve tadını o hamburgeri ısırınca alan biriyse eşdeğer evet.

oyunu hiç araştırmadan indirdim ve oynadım diyorum. anlamadık mı acaba hala?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...