Faith Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 mara lvl 40 oldu kararsız kaldım shield mı kassam çift ellimi devam etsem shield giden varmı hiç tavsiye edermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 melee değişikliklerini beklemek gerek ya. 1-2 haftaya gelir en geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bende 61 level rangerdan sonra, milleti gazlamanın sonucu melee bişilere başlıcam, melee rangermı yapsam sdkfjg. Maraya sıcak bakıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hiçbir class ranger kadar saçmalamayaz herhalde end game'de. nugiyen izliyorum da oyun kopmuş gitmiş hehe. o dps o survival o hız nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ping 300-350 arasına sabitlendi ben de. serverda mı bir sorun var bende mi? gateway singapur olunca olabiliyormuş böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 asdasdasd singapur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 niye sölemiyosunuz ranger kasalım :) şaka bi yana ranger zaten herkes . ben de bi tane unique bow bulmuştum ranger açtım aldım elime yayı piiiuuu çıplak koşturuyorum önümde durabilen yok.yalnız rangerın skilleri acayip kasıyor gruptayken hele o poison arrow yok mu. ben melee oynayayım diyorum da o kadar lag var ki witch le uzaktan uzaktan anca idare ediyorum grupta melee oynasam ölürüm devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 actim simdi bende ranger actim :) en rahat oynanabilen o gibi geldi, bi de pure wizard olmayinca ranger oliyim bari dedim xsenko karakterin adi hesabin adi da xsenko sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 abicim bu oyun her geçen gün dahada saçma laglıyor bu ne ya. oynanmaz hale geliyor her geçen gün. gemlere kozmetik getiriceklerine valentine day ayağına saçma sapan weapon kozmetik getirceklerine şu bugları ve lag sorununu cözseler. sıkmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 tr server ı açılır SÜRGÜN YOLU! diye o zaman oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 LEVEL 50 GÖLGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 level 12 cadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 GodBlessStoya said: abicim bu oyun her geçen gün dahada saçma laglıyor bu ne ya. oynanmaz hale geliyor her geçen gün. gemlere kozmetik getiriceklerine valentine day ayağına saçma sapan weapon kozmetik getirceklerine şu bugları ve lag sorununu cözseler. sıkmaya başladı sorunlar senden kaynaklanıyor olabilir mi? 6 saattir oynuyor ping'de en ufak bir dalgalanma olmadı. TTNET kullanıyorum gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 dün bir ara sapıtmıştı bugun hiç bir problem yok, fakat düşen arkadaşlar var süreki belki oyun içinde random serverarlada oluşan bir problem vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 bingildak said: GodBlessStoya said: abicim bu oyun her geçen gün dahada saçma laglıyor bu ne ya. oynanmaz hale geliyor her geçen gün. gemlere kozmetik getiriceklerine valentine day ayağına saçma sapan weapon kozmetik getirceklerine şu bugları ve lag sorununu cözseler. sıkmaya başladı sorunlar senden kaynaklanıyor olabilir mi? 6 saattir oynuyor ping'de en ufak bir dalgalanma olmadı. TTNET kullanıyorum gayet. bütün partim lag spike diye çıldırıyor 6 kişiyiz hepimiz dünyanın farklı bölgelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 tamam işte sizin serverda problem olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 benden kaynaklanmıyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 SENDEN ÖTÜRÜMÜ BENDENÖTÜRÜMÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ha - ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 thxbbgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 hava falan alsana dışarı çıkıp iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 oh 85 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 daha geçen balonluydun abi sen ne ara madalya aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 level cap var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar