Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

niye sölemiyosunuz ranger kasalım :) şaka bi yana ranger zaten herkes . ben de bi tane unique bow bulmuştum ranger açtım aldım elime yayı piiiuuu çıplak koşturuyorum önümde durabilen yok.yalnız rangerın skilleri acayip kasıyor gruptayken hele o poison arrow yok mu.
ben melee oynayayım diyorum da o kadar lag var ki witch le uzaktan uzaktan anca idare ediyorum grupta melee oynasam ölürüm devamlı
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

abicim bu oyun her geçen gün dahada saçma laglıyor bu ne ya. oynanmaz hale geliyor her geçen gün.
gemlere kozmetik getiriceklerine valentine day ayağına saçma sapan weapon kozmetik getirceklerine şu bugları ve lag sorununu cözseler.
sıkmaya başladı

sorunlar senden kaynaklanıyor olabilir mi? 6 saattir oynuyor ping'de en ufak bir dalgalanma olmadı. TTNET kullanıyorum gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

GodBlessStoya said:

abicim bu oyun her geçen gün dahada saçma laglıyor bu ne ya. oynanmaz hale geliyor her geçen gün.
gemlere kozmetik getiriceklerine valentine day ayağına saçma sapan weapon kozmetik getirceklerine şu bugları ve lag sorununu cözseler.
sıkmaya başladı

sorunlar senden kaynaklanıyor olabilir mi? 6 saattir oynuyor ping'de en ufak bir dalgalanma olmadı. TTNET kullanıyorum gayet.

bütün partim lag spike diye çıldırıyor 6 kişiyiz hepimiz dünyanın farklı bölgelerinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...