Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Hz. alyans diye okuyorum topikleri asdasd
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Tamam demek ki belirli bir sebebi yokmuş ; herkes kendine göre bir mantık yürütmüş...
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 arkadaş konuyu bir de bu açıdan irdeleyelim lütfen. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=14040496
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 said: 2500 yillik savas tarihi adli guzide eserde bazi afrikali kabileler arasında haftanın 6 gunu surdurulen ve asla bitmeyen savaslar ornek verilir. bu savaslarda kimse olmezmis. sadece sanssizlik eseri bir iki kisinin kafasi yarilir ya da ufak siyriklar alirlarmis. cunku her iki tarafın da askerleri duzenli olarak karsi karsiya gelir, birbirlerine belli bir mesafeden tas atar, kufur eder, bagirip cagirir, sonra da evlerine geri donerlermis. simdi buna da savas deniyor aslına bakarsanız. ancak kalkip da okulda, sosyal ortamlarda bu tip bir savasi tarihi, cok buyuk cetrefilli savas olarak anlatirlarsa o zaman anlaticilar da cok buyuk bir kufuru hak etmis demektir degil mi? ha onunla ha bununla karsilastirmissin sana ne diyorum bir ara mekkeliler tarihcilerin rakkamda tam anlasamamasi bir yana yaklasik 200.000 kisilik orduyla geliyorlar ve yenilgiye ugruyorlar. simdi bunu yunan kent devletlerinin savaslariyla da karsilastiramazsın. ne diyorum safi, 200.000 kisi. ama ortada var 15 ölü. bu nasil istir boyle?
Karea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Cipetpet said: Bütün ateistleri toplasan bir endülüsün kakası olamaz bilim ve teknik konusunda,siz egonuzu tatmin etmeye devam edin bokuyla oynayan çocuklar gibisin
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Cipetpet said: Bütün ateistleri toplasan bir endülüsün kakası olamaz bilim ve teknik konusunda,siz egonuzu tatmin etmeye devam edin bu ne demek lan? adam ateistleri bi kavim sanıyor. Hitler gibi mesela. Almanlar Türkler Hitler Ateistler
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Cipetpet said: Bütün ateistleri toplasan bir endülüsün kakası olamaz bilim ve teknik konusunda,siz egonuzu tatmin etmeye devam edin ahahahhahaha abovvvvv bu derecede zavallı adamlara cevap yazıyormuşuz vay anasını ali sami
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 hamsilipilav said: Cipetpet said: Bütün ateistleri toplasan bir endülüsün kakası olamaz bilim ve teknik konusunda,siz egonuzu tatmin etmeye devam edin bu ne demek lan? adam ateistleri bi kavim sanıyor. Hitler gibi mesela. Almanlar Türkler Hitler Ateistler hahahasuhsasdf
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 yekeyeke said: Eskiden buralar hep yeşillikti. Hala yeşillik, patinin yeşil temayı kullanıyorum ben.
desertt Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 konunun yarısı yörüngeler arası ziyarete çıkmış bu arada Garbagelikten çıktı islamicage oldu
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hz. ebubekir müsade etmedi, ebubekire ben de o konuda cok kırgınım
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 meditation 99.8 de kalmıs gain alamamış sonra, bi dönem öyle takılmış 100 olunca yapmışlar
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Sanırsam hz. ali peygamber efendimizin defnedilmesi ile uğraşırken diğerlerinin çekişmesi sonucu böyle olmuş
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 İsrail'in parmağı var Mossad'ın işi.
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Fin said: islam hoşgörü dini ama herkes ölü s:s.s. güzel öldüler.
Öne çıkan mesajlar