ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 said: Ağrı'da okullarda süt dağıtım törenine katılan Vali Mehmet Tekinarslan, öğrencilere Cumhurbaşkanı ve Başbakanın kim olduklarını sordu, ardından "Başbakanımızı seven süt içsin" diyerek kampanyayı başlattı. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22572055.asp Kampanya yüzü de bu olsun bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hahaha sinirlerden gülüyorum artık bu tarz insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 AHAHAHAHA çok küçükken "şunun için bi kaşık ye" tarzı yedirilirdi yemeğim. kötü bir şey değil bence ama inanılmaz derecede komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 halen her gün 1lt günlük süt içerim sütten soğuttu ya adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Yaa adamlar sıkılmıyor mu bu kadar yıkama yağlamadan merak ediyorum ? Ulan insan, yeter a.q. filan der normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 o.O seneye İstanbul Valisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hayvancılık öldü diyolardı o kadar sütü içtik diyelim talep nasıl karşılancak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bu okullara süt projesi zaten ihtiyaç fazlası sütün sanayiciler tarafından itelenmesi olayı. yoksa vardı zaten okul sütü projesi AKP kendisi kaldırmıştı. Yeniden devreye soktular işte. Türkiye yeteri kadar süt tüketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 başbakanı sevmeyen de aslan sütü içsin hobaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 allahini seven uzerime toprak atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 X kişiyi seven domalsın dese domalacakmı bu millet abi? Nasıl bir atıl zihniyet bu arkadaş? Ee süt içeyim zehirlenip öleyim başbakanmı kurtaracak beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 arcane said: başbakanı sevmeyen de aslan sütü içsin hobaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ObuzHapsever said: nedense çok benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Adam agrıdan, batıya tayin olmanın bugını bulmus işte,yardırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Direk başlığa bakınca yıkama yağlama gibi geliyor said: Tekinarslan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ağrı’yı ve halkını sevdiğini anlattı. Öğrencilerin süt içmelerini teşvik etmek için de Vali Tekinarslan, "Başbakanımız süt içen çocukları çok seviyor ve mutlu oluyor. Başbakanımızı seven sütünü içsin" diye konuştu. Böyle bakınca normal gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 @aket neydi o filmin adı ya. motorcuların filmiydi herkes motora biniyodu filmde dfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kızmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 akpnin bugüne kadar yaptığı nadir mantıklı açıklamalardan olmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 açıklamayı yapan vali AKP değil. hükümet adına desen neyse. vali ile bir partinin ilişkilendirilmiş olması ve kabul görmesi çok vahim bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 cumhurbaskani ve basbakan dediginde partiyle iliskilendirmiyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hayır Ardeth'in dediği lafa verdim o cevabı. AKP'nin yapmış olduğu açıklama diyor ya hah işte açıklamayı AKP'li değil devletin valisi yapıyor. Yani artık valiler partinin uzantısı gibi çalışıyor ve bu kanıksanmış durumda Ardeth'in mesajından anladığım kadarıyla. Veya haberi okumadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Aket-Atum said: ObuzHapsever said: nedense çok benzettim Şu Florida değilmi , gitsin sakalını kessin veya yüzüne estetik felan yaptırsın ne kadar itici bi adam lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Flo rida değil Ice Cube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 mani said: hayır Ardeth'in dediği lafa verdim o cevabı. AKP'nin yapmış olduğu açıklama diyor ya hah işte açıklamayı AKP'li değil devletin valisi yapıyor. Yani artık valiler partinin uzantısı gibi çalışıyor ve bu kanıksanmış durumda Ardeth'in mesajından anladığım kadarıyla. Veya haberi okumadı. ben aslında haberi hızlı okuyup milli eğitim bakanlığının başlattığı (ya da desteklediği) süt içme kampanyasının bir devamı olarak algıladığım için öyle cevap yazdım. hemen gaza gelmişin oo durum çok vahim falan diye. ha iç işleri bakanlığı tarafından atanan ve ortada başbaganım başbaganım diye dolaşan bir insanın bu ülkede AKP fanboy olması da çok yüksek bir ihtimal bunu unutmamak lazım. Türkiyede nerdeyse cumhurbaşkanı bile siyasi kimliğinden sıyrılıp da AKPye diğer partilerle aynı mesafede duramıyorken bunu validen beklemek saçma. Türkiye nere, "görevim gereği herhangi bir partiyi açıkça desteklememeliyim ve bu konuda ayrım yapmamalıyım" diyen valiler nere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 süt içecektim sütten soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar