Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakanı seven süt içsin

ObuzHapsever

Öne çıkan mesajlar

Direk başlığa bakınca yıkama yağlama gibi geliyor

said:
Tekinarslan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ağrı’yı ve halkını sevdiğini anlattı. Öğrencilerin süt içmelerini teşvik etmek için de Vali Tekinarslan, "Başbakanımız süt içen çocukları çok seviyor ve mutlu oluyor. Başbakanımızı seven sütünü içsin" diye konuştu.

Böyle bakınca normal gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır Ardeth'in dediği lafa verdim o cevabı. AKP'nin yapmış olduğu açıklama diyor ya hah işte açıklamayı AKP'li değil devletin valisi yapıyor. Yani artık valiler partinin uzantısı gibi çalışıyor ve bu kanıksanmış durumda Ardeth'in mesajından anladığım kadarıyla. Veya haberi okumadı.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

hayır Ardeth'in dediği lafa verdim o cevabı. AKP'nin yapmış olduğu açıklama diyor ya hah işte açıklamayı AKP'li değil devletin valisi yapıyor. Yani artık valiler partinin uzantısı gibi çalışıyor ve bu kanıksanmış durumda Ardeth'in mesajından anladığım kadarıyla. Veya haberi okumadı.

ben aslında haberi hızlı okuyup milli eğitim bakanlığının başlattığı (ya da desteklediği) süt içme kampanyasının bir devamı olarak algıladığım için öyle cevap yazdım. hemen gaza gelmişin oo durum çok vahim falan diye.

ha iç işleri bakanlığı tarafından atanan ve ortada başbaganım başbaganım diye dolaşan bir insanın bu ülkede AKP fanboy olması da çok yüksek bir ihtimal bunu unutmamak lazım. Türkiyede nerdeyse cumhurbaşkanı bile siyasi kimliğinden sıyrılıp da AKPye diğer partilerle aynı mesafede duramıyorken bunu validen beklemek saçma. Türkiye nere, "görevim gereği herhangi bir partiyi açıkça desteklememeliyim ve bu konuda ayrım yapmamalıyım" diyen valiler nere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...