MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 En sonunda bıraktım herşeyi bir kenarda... Dışarıda izlemeye değer bir yağmur, Önümde ayrılmaz aşıklar; kalemim ve kağıdım, Aklımda bir tek sen... Her bir yağmur damlası aşkımı anlatıyor sanki Birinin hayatı yaprakta devam ederken Diğeri bir su kaynağına düşüyor.. Ama hepsi mutlu ama hepsi aşık Çünkü hepsi bir Nil'e gidiyor. Ben hala aynı sıkışık koltuğumda yağmuru izlerken Belki de sen sadece çiçeklerini toplama için uyandın Biliyorum ki bir toka yetmez onları toplamaya Belki başka bir çiçek... Sadece senin olan. Sen düşünme yağmur damlalarını Ben toplarım hepsini Sen sadece çiçeklerini topla Sen sadece çiçeklerini topla ki sana daha çok aşık olayım Ya da en iyisi at hepsini kenara Saçların açıkken çok daha güzelsin... Bu şiir Nil Ulus'a ithaf edilmiştir.15/11/2004 04:13[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 15 Kasım 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. yalnız bir noktada açıklamada bulunayım. birincisi şiirlerde noktalamadan hiç anlamam oyüzden noktalama hakkında söyleyecek birşeyim yok. [signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 15 Kasım 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Pyr0, 14 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: bu izmirli patililer sanata çok du$kun =) valla öyleymiş be :) yağmura da pek düşkünmüşüz. güzel olmuş levie tebrik ederim.[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Güzel...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Çok güzel omuş ya...Duygulandım bayaa :([signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 levie gusel olmu$ elıne saglıkta nil ulus kim? =)[signature][hline]Pilavcı (prawler), 15 Kasım 2004 03:19 tarihinde msnde demiş ki: kafana at boku sıçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 şu an için istese kendimi öldürebileceğim tek kadın...[signature][hline]Her şey aslında sadece kalbimden akıp giden bir "Nil"di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Varya bi zaman sonra gelip baskasini buldum onla cikiyorum dersen kafani kirarim senin =)) Ama siir güzel..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 güzel olmuş; şaşırdım bayadır nick i bile nil bu adamın ya normalde böyle olmazdı,hasta falan oldu heralde[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar