mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ben eylül ayında askerliği tecil ettirmiştim 2014 nisan'a kadar ama önümüzdeki 2013 nisan'da gitmek istiyorum askere. tecil bozdurmak için ne yapmak lazım? tarihleri oluyomuş sanırım bunun ama bulamadım nette. baktığım sitelerde hep gitme bence muhabbetleri falan dönüyo kimse doğru düzgün bilgi vermemiş birbirine. bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 subeye gidiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tecil bozdurmak için adliyeye gidip tıp fakultesine sevk alacaksın ordan şoforler odasına dosya harcını yatırıp ptt den tc kimlik no ile e devlet şifresi alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 çalıştığım için ha deyince gidemiyorum şu anda şubeye. hani net bilen birileri varsa diye sorayım dedim buraya. nette bilgi kirliliği çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 general var bir tane ona söylüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 net bilen sube abi, gidemiyosan telefon et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tmm teşekkür ederim. en iyisi şubeyi arıyım haklısın aquila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Şu an gidebilirsin. Şubat sonuna kadar Nisan Celbi için alım var. Şubattan sonra tecil bozdurursun ama Ağustos celbinde gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 28 şubat son gün nisan için. acele et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 28 şubat süreci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Asal'a gidiyosun abi. Sıra veriyorlar sana, oradan sıranı beklerken bi belge alıyosun, form misali. Onun kaçıncı maddesiydi orada bir boşluk var. Oraya yazıyorsun işte Tecilimi bozdurarak Nisan 2013'te askere gitmek istiyorum. Sonra sıran gelince onu veriyorsun işte yanında da 4 tane fotoğraf ve diploma aslı+4 fotokopi götürüyorsun. Bu arada fotoğraf daha fazla olabilir sen yanında 20ye yakın götür varsa :) Bir de hangi ilçe kısmına gönderirlerse seni zaten kapısında danışma var. Sorarsan nereye ne yazacağını da gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 cevaplar için teşekkürler. biraz önce aradım asal'ı. sadece nüfus cüzdanı yeterliymiş. sadece gidip başvurarak tecil bozdurulup karar alabiliyomuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 marketin yanındaki döviz bürosundan bozdurma ucuza alıyor tecili. sana tavsiyem meydanda bulunan havuzun tam karşısındaki döviz bürosundan bozdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 benimde 2014'e kadar var ben de mi bozdurup bozdurup harcasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Senin işlem tecil bozdurup bir sonraki dönem için başvuru olduğu için diploma foto vs lazım olması lazım. Ama öyle dedilerse bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tecil değer kaybedicek diyorlar bu sene, hemen bozdurup dolar alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 serjuhan said: Senin işlem tecil bozdurup bir sonraki dönem için başvuru olduğu için diploma foto vs lazım olması lazım. Ama öyle dedilerse bilemem. valla telefonda kadın öle dedi. ben tecil ettirirken götürmüştüm o dediğin şeylerin hepsini. belkide daha önceden ellerinde kayıt olduğu için gerek yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 O da olabilir tabi. Hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 asalın bütün şubelerini aradım açan yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bende en az 20 kez denemişimdir açılmadan önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 istanbul şubelerini aramayın abi çok yoğunlar bilecik i ara mesela ne biliyim kocaeli bomboş ara edirneyi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Geçen hafta birisi nisan celbi için alımlar dolmuş falan yazmıştı. Bulamadım konusunu, doğru mu o bilgi? Acil biraz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 değil. ben pazartesi gittim bozdurdum tecili. orda da sordum nisan'da gidememe gibi bi durum olur mu diye. gidersin kesin dediler bana. mart'ta son başvuruya gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Son başvuru tarihi ne zaman kısa dönem için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 28 şubat son başvuru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar