Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecil Bozdurmak


mokoko

Öne çıkan mesajlar

Ben eylül ayında askerliği tecil ettirmiştim 2014 nisan'a kadar ama önümüzdeki 2013 nisan'da gitmek istiyorum askere. tecil bozdurmak için ne yapmak lazım? tarihleri oluyomuş sanırım bunun ama bulamadım nette. baktığım sitelerde hep gitme bence muhabbetleri falan dönüyo kimse doğru düzgün bilgi vermemiş birbirine. bilen varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asal'a gidiyosun abi. Sıra veriyorlar sana, oradan sıranı beklerken bi belge alıyosun, form misali. Onun kaçıncı maddesiydi orada bir boşluk var. Oraya yazıyorsun işte Tecilimi bozdurarak Nisan 2013'te askere gitmek istiyorum. Sonra sıran gelince onu veriyorsun işte yanında da 4 tane fotoğraf ve diploma aslı+4 fotokopi götürüyorsun. Bu arada fotoğraf daha fazla olabilir sen yanında 20ye yakın götür varsa :)

Bir de hangi ilçe kısmına gönderirlerse seni zaten kapısında danışma var. Sorarsan nereye ne yazacağını da gösterir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Senin işlem tecil bozdurup bir sonraki dönem için başvuru olduğu için diploma foto vs lazım olması lazım. Ama öyle dedilerse bilemem.


valla telefonda kadın öle dedi. ben tecil ettirirken götürmüştüm o dediğin şeylerin hepsini. belkide daha önceden ellerinde kayıt olduğu için gerek yoktur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...