Gangren Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Benfica maçına gitmek lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Beyaz TV'de ekşın var beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://www.maraton.com.tr/16-yasindaki-taraftar-statta-bicaklandi_191828.html Üstü hızlıca örtülmüş, organizasyon iyi maşallah Fenerbahçe'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 benjani said: http://www.youtube.com/watch?v=dSdPNIXjOc8 çok iyi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 iyi de bicaklanan adam, stadda bicaklandim demiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 “14 Nisan’da Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe – Eskişehirspor maçını izlemek için kardeşimle birlikte Kadıköy’e geldim. 43 nolu kapıdan Migros tribününden giriş yaptım. Stat içindeki koridorda biraz yürüdüm. Su almak için büfede 1 dakika kadar bekledim. Bu sırada arkamdaki kalabalıkta kavga çıktığını gördüm. Önüme döndüğümde bacağımda sıcaklık hissettim ve bayıldım. Gözümü açtığımda kendimi sedyede yatar halde buldum. Sonra hastaneye götürüldüm. Beni bıçaklayan şahıs veya şahısları göremedim. Şüphelendiğim kimse yok. Olayla ilgili kimseden davacı ve şikayetçi değilim” Nasıl demiyor? Çim sahada mı olması lazım adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 `Bıçaklanan taraftarın dayısı Rafet Öcal; Yeğenim stat içinde mi dışında mı bıçaklandığını bilmiyor. Sadece stad içinde acıyı hisettiğini ve bayıldığını söyledi. Yeğenimin herangi bir grupla ilişkisi yok.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Tamam ben çocugun kendi polise verdiği ifadeyi yazıyorum, sen de susturulmuş dediğim dayının lafını. Aynı dayı yayında önce kim yaptı bilmiyoruz dedi, sonra yapanlar yakalandı serbest bırakıldı olay kapandı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sen susturulmus demedin ki dayiya, ben de hepsini okumadim ehue. haberi tamamen okudum da simdi. beyaz tv'de ahmet cakar, cocugun (ki o cocugun buna hakki yoktur, 16 yasinda) ona vermedigi, bir sekilde edindigi ifadeyi gosteriyor. bi kere bu suc. dayi diyor ki, ben tehdit edildim. bunlar ifadeyi polislerden aldi. ortada bir adli suc var, bu adli suc bir kisinin bicaklanmasi. polis bunun zanlisini aramak yerine fenerbahcenin pesine dusmus. helalz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Kimse FB nin pesine düsmemis. Burda ilginc olan su, birisi bicaklaniyor statta bu olay raporlara yansimiyor,haber olmuyor bi sekilde gizli tutuluyor. Birisi beyaztv ye ucuruyor haberi dayiyi ariyolar adam diyor ki biz fb liyiz bizim üzerimizden fb ye zarar veremezsiniz bunu haber yaparsaniz sizi dava ederiz. Ertem Sener de elinden geleni ardina koyma diyor,muhtemelen RoK ele geciriyor polise verilen ifadeyi olay haber oluyor. Normalde saatlerce üzerine konusulacak olay, bknz. GS-ADS macindaki olay, 2 kisi bicaklanmis denerek geciliyor diger kanallarda programlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 iste olay ne kadar gercek bilmiyoruz diyorum ben. kaldi ki gs-ads macinda olan olay saatlerce falan konusulmadi. hatta hic konusulmadi, gs para cezasi aldi sadece, olur boyle olaylar denip kapatildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Yeni sezon kombine fiyatları açıklandı. http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=34357 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2013-04-17_kombinefiyatson5388.jpg Kale arkaları belli değil ama 1100 olacak deniliyor birkaç sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 cok pahali. cok hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kale arkalarında değişik olaylar dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 kale arkaları 850 yi geçmez bence ya. bu sene arkadaşım 600 e almıştı öğrenci indirimi falan bişiler demişti anlamadım öyle bişi varmış herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Umarım yine sezonun ilk 5-6 maçının seyircisiz oynanma ihtimalini düşünür alacaklar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 yok yav uefayı getirsinler gül atarız gs maçından sonra icabında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 83te drogba atıcak rüyamda gördüm 1-0 biticek 33. hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 işte ancak rüyanda görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Gercekte 5 aticaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bi kombine ben de alayim madem orada kaldiriyoruz kupalari artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 http://skorer.milliyet.com.tr/iste-yerli-meireles/fenerbahce/detay/1696129/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 unity said: bi kombine ben de alayim madem orada kaldiriyoruz kupalari artik. çok aşırı ince oldu bu geçiştirmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 850 liraya drogba ve sneijder izleyeceksiniz, az bile lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar