samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 hatun iyi top oynarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 stoch ve krasic niye oynamıyor ? hadi stoch'la kavga falan filan bişeyler olmuş olsa diye düşünüyorum,elinde tvit falan bi bahane veya sorun olabilir de krasic krasic diye 2 sene peşinden koştuğumuz adam niye her maç yedek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D44HX Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Fener cidden gollere bakıyorum beleşten almış maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 gayet domine etti fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 S-H said: stoch ve krasic niye oynamıyor ? hadi stoch'la kavga falan filan bişeyler olmuş olsa diye düşünüyorum,elinde tvit falan bi bahane veya sorun olabilir de krasic krasic diye 2 sene peşinden koştuğumuz adam niye her maç yedek ? antremanlarda calismiyor herif, gucsuz her ikili mucadelede yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Krasic yattığı yerden Çeyrek finale yükseldi diye Fener, cebe atmış ya parayı ehue. Şimdi elleri sıvazlıyordur yarı finale de çıkılsın diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 krasice çok şans verdi aykut. ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi adam güçsüz,bitmiş. başka bir konu başlığında sneijder için söylediğim ( ve fakat söylediklerimi ısrarla anlayamayan bir zavallı ile yancıları var orada da,neyse)şeyler üç aşağı,beş yukarı krasic için de geçerli...eğer eski krasic olsaydı bu kadar çabuk Türkiye'ye bırakmazlardı.genel olarak bitmiş ya da bir şekilde uyum sağlayamamış oyuncular avrupa'nın büyük takımlarından bizim takımlara geliyorlar ne yazık ki...istisnalar kaideyi bozmasın ama genel durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 krasiç ilk başlarda baya kötüydü hatta gs ile oynadıgımız süper kupa maçını kaybetmemizdeki en büyük etmenlerden biriydi (gerçi o kadar yeni transferi oyuna sokanda aykut hoca ) son olarak sanırım bursayl olan kupa macında oynadı ve o maçta istekliydi baya şayet kalırsa gelecek sene daha iyi olacağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 laziodan önceki avrupa maçinda kuytu forvete koyup, sow krasic degisikligini yapicakti; farka gidecekti. yemedi aykutsipor gitti savunmaya aldi onu gördükten sonra krasicle ilgili konusmaya gerek yok artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 stoch niye yok ? o da mı güçsüzmüş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Manisa mesir macunu yedirsin Aykut, kale diregine tirmanirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Aykut zaten Krasici aldirtmakla basta yapti hatayi. Kontraatak topcusu buyuk takimda oynayamaz TRde. Rakipler zaten kapanip oyunu geride kabul ediyor, nereye gidecek bu kosup kosup defansa tosluyor iste haliyle. Oysa ayni tip Dia'yi guc bela yeni satmissin, insan akillanir ders alir ama nerdee. Yaza Krasici de satariz yari fiyatina. Ben asil Stocha uzuluyorum, AML-AMC heryerde oynayan ve canavar gibi driblingi, sutu, pasi olan adami ziyan etti sivadi icould, o taptigi Baroni kutugu sanki cok mucadele ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 seneye krasicle stochu satıp gerardı alırız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 http://www.kotusozluk.com/img/2012/02/miroslav-stoch_1330433046.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Roma-Lazio maçını izleyen var mı?Şimdi baktım da baya sert geçmiş maç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 izledim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 demba ba yeşil ışık yakmış https://twitter.com/dembabafoot/status/170985431553417216 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ahah donunce anlatir, olm stad kari doluydu la diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 o değilde 7 günde 3 maç oynuyoruz 11'inde avrupa ligi, 14 Lig, 17'sinde kupa maçı var. Baya yorulcak takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ikisi realle değil allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 benjani said: demba ba yeşil ışık yakmış https://twitter.com/dembabafoot/status/170985431553417216foto 1.5 yillik nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ya bu Salihi yazin Manu akademisine falan yollasalar da mevki ve taktik bilinci yerlesse. Mukemmel bir dogal yetenek ama yetistiren Samet Aybaba, kartlasmadan bu konulari halletseler dunya capinda topcu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 samet yetiştirdiyse artık çok geç. vizyon kazanmak için kaptan tusubasa futbol okuluna falan gitmesi lazım. bizde arsenalden gelen adamın halini görüyoruz sdfgsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar