alperozg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Cd lerin ilk çıktığı zamanlar bir cd ye bir sürü disket oyunları koyarlar satarlardı. onların içinden 2 oyun: 1. oyun: Yarış oyunuydu ama farklı olarak jet-ski, zodiac, jip vs. gibi çeşitli araçlar seçebilirdin ce pistler böyle atlamalı zıplamalı olurdu dönüp durmazdın bi yerde. ctrl ye basınca turbo hızda giderdin ama sınırlıydı tabi. Böyle bir oyun hatırlayan var mı? ismini? 2. oyun: kuş bakışı minik bir yarış pisti. 4 tane minik renkli araba yarışırdı. kenarlara çarpınca patlardın. 3 tur atan kazanırdı. 2 kişi oynamardık, klavyenin solunda bi kişi sağında bir kişi. ismini hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 2 numara bu olabilir ama patlama yok bunda http://www.youtube.com/watch?v=pGAraEusnLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ohohoh muhteşemdi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Micro machines felan olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 eat my dust mı acaba ilki big red racing miydi yoksa ismi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 big red racing hakkaten süpersin ya resmen buldun.. diğer küçük araba yarışı olanlarda benziyor ama değil daha yeşillikli bir ortamdı. teşekkür ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bundan yaklaşık 7-8 yıl önce çıkmıştı sanırım... PC'de vardı sadece, mmorpg idi. runescape ismini hatırlatıyor ama runescape ile alakası yok. oyun 2d grafiklere sahipti ve grafikler son derece patatesti. çok güzel bir craft sistemi vardı, magic sistemi çok güzeldi, staff (veya wand mıydı?) üzerine runelar takıyordun ve öyle büyüleri kullanabiliyordun. tarlalara sebze falan ekip, ondan sonra yağmur yağdırma büyüleriyle falan büyüme hızını etkiliyordun. aklımda en çok kalan sahnesi bir şehrin girişinde ettin, giant gibi moblar vardı solo kesemediğin, millet orada bir araya gelip tek tek o mobları kesiyordu, sadece tanklayan loot alıyordu, onun dışında loot alanları kesiyorlardı. UO gibi open world ve her yerde şehir dışında pvp vardı. targetların üzerine 1 kere basıp targetlıyordun ve karakterler biraz böyle kayarak gibi yürüyordu. bir şeye saldırırken üzerine bir kere tıklıyorduk ve etrafında bir kutucuk oluyordu.. başka da hiçbir şey aklıma gelmiyor ya. mezarlıklar vardı, skill kasmaya gidiyorduk sanırım? dungeonlara falan iniyordun ama ip (rope) olmazsa orda kalıyordun? ha bir de magical silahlar vardı, +1 +2 gibisinden. o giantlardan düşüyordu. kafayı yiycem bir türlü bulamadım, aylarca oynamıştım o dönem. grafikler şunu andırıyordu biraz : http://www11.onrpg.com/files/screenshots/089032c98ae50bdda0c6506a50cf2459.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 tibia http://www.goldicq.com/up_files/image/Article/2011/02/21/84383881.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 repine abandım çok sağol ya, aylardır yıllardır aklıma geliyor bakınıyorum bakınıyorum bulamıyorum. off nasıl anılarım depreşti.. http://newmmorpgames.ru/uploads/posts/2012-05/1336210654_tibia.jpg oha 14k kişi online oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 np, evet bende ona şaşırdım ya hala 14k kişi oynuyor. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar