Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Selam, 6 kişilik bi ekip olarak WoW'a başlamaya karar verdik. Hepimiz gündüz çalışan/okuyan tipleriz, dışarıda olduğumuz vakitte de İzmir'de gidecek yapacak şey bırakmadık. Çocukluktan beri tanışıyoruz çünkü sdfds Şimdi nasıl karakterler açmalıyız sizce? Akşamları 3-5 saat online olucaz genelde. Keyif için oynayacağız. Öyle esip kavurmak gibi bi derdimiz var. Bir çoğumuz MMORPG oynadık. Az çok haberdarız durumdan :) Bir de nereden alıcaz napıcaz hiç bilmiyorum aşırı cahilim. Bi yönlendiriverin canınızı yiyim be! Bu linkten hepsini mi alıcaz napıcaz? Hazır indirimdeyken alalım madem eğer alınıyorsa http://eu.battle.net/wow/en/blog/7244259/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 oha indirime bak. 31 euro'ya tüm oyunu veriyor allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bana da çok ucuz geldi de, hepsini mi alsam sadece ilkini mi bilemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 al hepsini yavas yavas kasarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 2 healer, 4 dps/tank olursunuz. Takilirsiniz grup halinde. Bg yaparsiniz. Dungeouna girersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 raf türkiye ye açık mıydı ? birbirlerini davet etsinler işte olmuyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 adreslerini yurt dısı acarlarsa ve yurt dısı olan birilerini bulurlarsa raflayabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bence hepsi ilk defa oynayacaksa hiç raf'la falan uğraşmasınlar. Mis gibi kasılır 6 kişi sürekli. Canım çekti valla. Keşke ben de hiç bilmesem de baştan 3-5 kişi ile başlasam wow'a. O kadar eğlenceli olurdu. Yalnız lvl15'ten sonra aranızda dungeon kavgası çıkar, 1 kişi hep fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 3 er li 2 grup girerler 2 tank 2 healer oldu mu cok rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Hangi serverda açacaksınız ? Outland de ally açın bende katılayım size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Selamisahin said: Bence hepsi ilk defa oynayacaksa hiç raf'la falan uğraşmasınlar. Mis gibi kasılır 6 kişi sürekli. Canım çekti valla. Keşke ben de hiç bilmesem de baştan 3-5 kişi ile başlasam wow'a. O kadar eğlenceli olurdu. Yalnız lvl15'ten sonra aranızda dungeon kavgası çıkar, 1 kişi hep fazla :) hemde nasıl iyi olurdu hafızamdaki wow ile dolu kısımlara format atasım geldi yok arkadaş ai lazım bize bu ilkel organik yaşam formu olmuyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 twisting nether a gelin horde isterseniz türk sayısı yüksek seviyede cok düsük degil serverda :P hem raf maf ta atarız heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Türk sayısının yüksek oluşu direk kaçma sebebi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar