Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bıldırcın yumurtası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bu başlığı unutmuşum

6 tane kırıp yedim arkadaşlar
yalnızca 2 tanesini patlatmadan tavaya koyabildim bu arada
baya zormuş bıldırcın yumurtası kırmak
bi tanesinde limon sıkarmış gibi akı fışkırdı hatta fsd

tad olarak aynı yumurta gibiydi bildiğimiz
Mesaj tarihi:
DoruK said:

ahahahahah ulan ciddi misiniz bıldırcın yumurtasını nası yiceğinizi mi bilmiyorsunuz

her gün yediğimiz bişi olmadığı için naparsın, evet bilmiyoruz
yumurtanın küçük boyu olması dışında başka bir özelliği var mı, farklı bir tarifi var mı felan onu soruyor adam.
Mesaj tarihi:
onun bunun hayatını bilmemde eğer 13 yaşında değilsen o yaşa kadar 1 kere bile bıldırcın yumurtası yememiş olman ilginç bir şey, marketten alınan bir şey sonuçta
Mesaj tarihi:
Theridone said:

DoruK said:

allala

ben her gün yiyorum genel olarak bilindiğini düşünürdüm

ya nasıl her gün yiyon kuru bi adamsın sen. ben her gün yesem 300 kilo olurum
sırf yumurta ne ki bnm gibi beslensen direk 500 kg olursun o zaman :p
Mesaj tarihi:
yav said:

kendi hayatında hep olan bişeyin herkes için geçerli olduğunu düşünmek çok klasik bir yoksunluk örneği
ben bu laf sokma çabasını anlamadım, bi yerden bişey mi var benim hatırlamadığım?
Mesaj tarihi:
sen şimdi öyle deyince döndüm tekrar okudum da üstüne alınamayacağın kadar genel ve aynı zamanda topikte geçen muhabbete özel bir şey yazmışım. haklı olduğum için mevzu üretiyosun şimdi de olsa olsa :D
Mesaj tarihi:
"kendi hayatında hep olan bişeyin herkes için geçerli olduğunu düşünmek çok klasik bir yoksunluk örneği"

=

"ÇOK KLASİK BİR YOKSUNLUĞA ÖRNEK OLACAK KADAR SALAK VE APTALSINIZ TECE VATANDAŞLARI"
Mesaj tarihi:
ince ayar falan yok okuyunca YOKSUN BABANDIR diyesi geliyor insanın, tam mesajın altında olup referans da gösterince

neyse, öyle bi niyeti yokmuş ben yanlış anlamışım
  • Yeni Oluştur...