Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 İçin çok mu geç şuan? Wow + diğer mmolar + moba geçmişim var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Yok farkındayım hani faydası olur diye yazdım. Çok mu geç. Play hard go pro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bir 15 sene geç kaldın be kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 MasterHapLo said: soyle sorayim mobalardan mesela hon diyelim. en basitinden wildsoul ile oynayabiliyor musun?ophelia sor ophelia askdjasjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 MasterHapLo said: soyle sorayim mobalardan mesela hon diyelim. en basitinden wildsoul ile oynayabiliyor musun? evet. neredeyse tüm herolara hakimdim oynadığım dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 sipeyskeyk said: MasterHapLo said: soyle sorayim mobalardan mesela hon diyelim. en basitinden wildsoul ile oynayabiliyor musun?ophelia sor ophelia askdjasjka ophelianında pek farkı yoktu açıkcası hoş 1650 mmrda flm oynuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 mouse skillerin iyiyse ve kafan çalışıyosa en yukarılara çıkabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 tuto tarzı birşey var mı? 3 5 guest pass var elimde deneyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 starcraftta eğer yeteneğin varsa başarın ayırdığın zamanla orantılı oluyor. yeteneğin varsa bile bu çoğu kişide var ve onların saatlerce pratik yapma olanağı var. eğer ÇOK SÜPER OLCAM PRO OLCAM diyosan göze alcaksın bazı şeyleri. eğlenmek için oynayacaksan hiç bir zaman geç değil ama ciddi anlamda başarı elde etmek istiyosan zaman "harcaman" gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 starcraft 2 academy falan yaz çıkar bi şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Gidip korede turnuva kazanmayı planlamıyorsan 50 yaşında tek geçmişi tetris olan biri olsan bile sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 trial flm var mı peki şuan? guest passleri atmışım cata dvdsiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 strateji oyununa baslamak neden gec olabilir diye dusunuyorsun anlayabilmis degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ne bileyim, herkes çılgın atıyor flm saniyede 60 kere tıklayan eleman var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 zor bişi yok, tsl life'la kapısmıycaksın. kendi dengiynel kapısıcaksın. miss gibi oynarsın, zaten expensiodna cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 starter edition diye bi deneme surumu var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 mart 20 mi ne 3 aydır belli cıkıs tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Cuce said: starter edition diye bi deneme surumu var sanırım heh buldum iniyor şuan :) teşekkür ederim hepinize şimdilik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 guest pass var bende. istersen veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Lectre said: Cuce said: starter edition diye bi deneme surumu var sanırım heh buldum iniyor şuan :) teşekkür ederim hepinize şimdilik :) Boku yedin, hadi görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ama ben campaign oynamak istemiyordum ki istemiyordum. neyse deneyeyim yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 guess pass dısında opsiyonun yok o zaman multi denemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 hmms evet bulamadım key bende pazar alanına wow accountumu satmak için konu açtım o satılırsa katılıcam size en yakın zamanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ıstıyosan expensının cıkmasını bekle, muhtemelen warchest usulu bı paket cıkarıcak blizzard, her ıhtımalde indrim olur bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yildirimokur said: Lectre said: Cuce said: starter edition diye bi deneme surumu var sanırım heh buldum iniyor şuan :) teşekkür ederim hepinize şimdilik :) Boku yedin, hadi görüşürüz. Henüz yemedin, oyun oynamayı boşa zaman harcamak olarak görmüyorsan iyi bir karar vermişsin, wow yerine sc daha efektif bir karar olmuş tebrik ederim görüşürüz.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar