Liebe Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Odeon said: bicik barcaya goz kirpiyor Aynısını dedim burda valla valdesin yerine hemen alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 İyi Baroniyi çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 atamayana atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Sow ve Webo çok iyi anlasıyo yalnız güzel gelişmeler bunlar uzun süredir görmedigimiz hücüm zenginlikleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Dunyanin en sıkıcı maci falan dakikalar gecmek bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 canerin dususunun gifini yapsin ya biri pls hadhdsah onden ceken kameradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Maçın ikinci yarısının çoğu (kendi adıma) esnemekle geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Uyuttular yeminle ya, aksam Drogba oynar mı acaba futbol izleriz biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 meh bir gslı olarak ilk defa fb'nin kazanmasına sevindim. miy gibi oyun tarzını benimseyen takımlara illet oluyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 su futbolla yenilmemiz cok daha hayirli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ne iğrenç bi maçtı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Eternal said: İyi Baroniyi çıkardı. Çok hayret ettim izlemiyorum ama Baroni sahada uyurken bile çıakrmıyordu ilk yarı bittiği gibi çıkarmış. Sahada uzanıp gözyüzünü seyrederken Aykut'a el kol hareketleri falan mı yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Onu bile yapmadı.. onu yapsa yine çıkmazdı.. bi reaksiyon var bunda kalsın oyunda derdi aykut.. sdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Baroni kendisi çıkmış arkadaşlar. Hoca beni çıkar demiş. Herkes kadro dışı kalıyor yedek kalıyor yan gelip yatıp paraya vuruyorlar, benim günahım ne, 3 yıldır her maç her maç oynuyorum demiş isyan etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Yalnız webo leblebi gibi gol atıcak cidden bu takımda.. Sow ile çok iyi anlasıyolar 2. maç daha direk uyum var aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bu kadronun aynısını koyacak Bate maçında ve sağlam tokat yiyecez. Sonra çıkacak üzgün üzgün ağzını büzerekten, işte yedinci dakikaya kadar istediğimiz oyunu sahaya yansıttık, ancak yedinci dakikada yediğimiz beklenmeyen golle yenik duruma düştük, son dakikada yediğimiz golle de biraz moralimiz bozuldu, ama hazırlanmak için önümüzde uzun zaman var ve Fenerbahçe futbol takımı bu turu geçecek güçtedir, ben ve takım arkadaşlarım buna inanıyoruz. ya bsg hoca ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bate'yi eleriz biz.. Napoli tecavüzü basar bize bu gidişle sdfsdf.. Bate'de sıkıntı yok orda beraberlik veya bir farkla alırız maçı gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar