SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bu arada subwayler sandwich house fln olmus lan galiba? Ya da sadece 1 sube mi el degistirdi acaba? Digeri cok uzak teyit edemiyorum.
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Sparkcaster said: >2013 >fast food olarak mc dolands/burger kings umarım böyle şeyler yapmıyorsunuzdur +1 üstelik Carl's Jr gerçeği türkiyeye şube açmışken.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Sirf Carls jr. Yemek icin cevahire gidemem kusura kalmasinlar. Bende de subway bagimlilik yapiyor ya. Abi cok fena migdem kaziniyor suanda,gozlerim karardi topic'i gorunce fena oldum. Bence subway ustune yok fastfood da hem saglikli hem lezzetli
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 KidLazer said: Sparkcaster said: >2013 >fast food olarak mc dolands/burger kings umarım böyle şeyler yapmıyorsunuzdur +1 üstelik Carl's Jr gerçeği türkiyeye şube açmışken. lol bunlar nasıl postlar ya, troll mü klavye vedat milor'u mu belli değil. insanlar istediğini yer abi, ben çıkmış her fast foodu yedim yine mcdonalts çok seviyorum mesela. değişik geliyo hamburger'inin tadı diğerlerinde bulamıyorum. üstelik başka şehirde yaşayan insanların fazla seçeneği de olmayabiliyor. allahım jargona falan bak, arkadaşlarına hava atan 11 yaşında ortaokullu zengin kızı sesiyle geliyor beynime sparkcaster'ın postu resmen.
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 biz trollduk sende güzelce trollendin.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 teşekkür ederim ben trolleneyim farketmez yeter ki insanlık kazansın.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 gerçi sparkcaster baya baya fail bir adam diğer bölümlerde de gördüğüm üzere. kimbilir belki komple bir trolldür.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 KidLazer said: Sparkcaster said: >2013 >fast food olarak mc dolands/burger kings umarım böyle şeyler yapmıyorsunuzdur +1 üstelik Carl's Jr gerçeği türkiyeye şube açmışken. carls jr'da aynı bokun laciverti
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ahaha aynen, muhtemelen daha pahalı olduğu için daha iyi sandı.
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 muhtemelen hiç yemediğin için pahalı olduğundan güzel olduğunu iddia ediyorum sandın. ayrıca carl jr'ı ilk kez Cincinnatide yemiştim orada feci beğendiğim için burada şube açmalarının diğerleri için dezavantaj olduğunu savunuyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 cincinati merkez dikkat etsin herkez asdasd
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 adam mcdonalds'ta yemek yedim diye sevinmis.
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Butik hamburgerciler fastfood değil ki? Fastfood dediğinde sıra bekleyeceksin, ambalajlı sentetik yemekler yiyeceksin falan.
Catze Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 SeaGle said: Bu arada subwayler sandwich house fln olmus lan galiba? Ya da sadece 1 sube mi el degistirdi acaba? Digeri cok uzak teyit edemiyorum. Bursa, Nilüfer Subway mi?
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Beeves günaydın çok iyi burgerhouse iyi gerçi bir iki yer çok kötüydü ama genel olarak iyi. Kırıntı başarılı.
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Catze said: SeaGle said: Bu arada subwayler sandwich house fln olmus lan galiba? Ya da sadece 1 sube mi el degistirdi acaba? Digeri cok uzak teyit edemiyorum. Bursa, Nilüfer Subway mi? Evet oradaki. Bi de koruparkta var sanirim ama iste oraya yolum dusmuyor pek.
Öne çıkan mesajlar