GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Merhaba, Dün işyerindeki bilgisayarlara birşeyler yüklenmiş ve herkes merak ediyor nedir ne degildir diye fakat bu programı bulamıyoruz acaba en son yuklenen programları görebileceğim bir yol varmı bu sayede program iceriginide ogrenebilirim. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 denetim masasından programları açıp ordan yüklenme tarihlerine göre sıralarsan görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 program ekle kaldırdan tarihe göre dizdim ama birşey bulamadım gene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 benim söylediğim en açık yöntem. IT'ciler muhtemelen siz kurcalamayın diye bu şekilde görünür bırakmamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 buldum ya teşekkürler. desktopgate diye birşeyler yüklemişler tam ruh hastası herifler ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Is yeriyse tamamen normal. Isini suresinde bitirebildigin surece ne yaptigina da karismazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar