murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 300TL Garantili faturalı bu fiyata bu dolap kaçmaz. Hem az elektrik yakar hem temiz durumdadır. 250 LT hacmi var. Ölçüler Yükseklik - Ambalajsız (cm) 144 Genişlik - Ambalajsız (cm) 54 Derinlik - Ambalajsız (cm) 60 Enerji Sınıfı A+ Soğutucu Gaz R600a iklim Sınıfı SN-T Kontrol Sistemi Mekanik Dondurma Kapasitesi (kg/24saat) 2 Elektrik KesintisindeSaklama Süresi (saat) 18 Ses Seviyesi (dBA) 41 Toplam Brüt Hacim (lt) 250 Soğutucu Bölme Net Hacmi (lt) 201 Dondurucu Bölme Net Hacmi (lt) 20 Buzluğu , Garantisi Faturası mevcuttur. Acil para ihtiyacımdan ötürüsü satıyorum. Minibuzdolabı + para yoluylada alışverişi gerçekleştirebiliriz. http://www.arcelik.com.tr/buzdolaplari-tek-kapi-buzdolabi-3011-NY-Buzdolabi.html linkdeki alettir . İlk günkü beyazlığında tertemiz. İstanbul-Kadıköydeki evde. Aşşağıdaki linklerde aletin kendi resimleri ve garantisi faturası falan. http://b1302.hizliresim.com/16/8/jxm4j.jpg http://b1302.hizliresim.com/16/8/jxm5q.jpg http://b1302.hizliresim.com/16/8/jxm6u.jpg http://b1302.hizliresim.com/16/8/jxm7n.jpg http://b1302.hizliresim.com/16/8/jxm88.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 resimlere baktımda dolabın içindekiler içler acısı durumda vay anasını parasızlık :( asjdkasldkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 cart dor kutusunda anne börek falan yollamıştır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yok onda harbi dondurma var sonu gelince sıyırmaya üşendiğimden normal dolaba alıyorum sıvı olunca 2 karıştırıp ağzıma dikiyorum. Tarzım akışkan tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 270 TL yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 deve kuşu yumurtası mı onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 timsah yumurtası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 izmir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 buzdolabına bakıyorum, o kadar search-sort algoritması gördüm, şu öğrenci evinde random seçilen yumurtanın algoritmasını bulamadım. hayır direk random da değil, köşeler hep dolu aynı teknik ama yok abi bulamıyorum nedenini. bak işte piç gibi bırakılmış iki yumurta da var orda, birbirine yaslanmış. kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 onları dışlıyoruz 6lıya sığmıyolar kenarda kendilerine yer bulma çabası . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hazır çorba türevi toz karışımları buzdolabına koyman gerekmiyor. koymaman için de bi neden yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Akito said: hazır çorba türevi toz karışımları buzdolabına koyman gerekmiyor. koymaman için de bi neden yok tabii. :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mickey said: Akito said: hazır çorba türevi toz karışımları buzdolabına koyman gerekmiyor. koymaman için de bi neden yok tabii. :D:D:D onu oraya koyan her kimse zaten onlar 4 aydır öyle duruyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 O tenceredeki makarnayi dokelim ama artik ya, lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 buzdolabının fiyatını 380 lira yapsak, "Buzdolabını Alana Guild Wars 2 Account Hediye!" şeklinde editlesek başlığı, bende elden çıkarsam şu acc.u? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 nerden yapıyoz editi hacı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 öyle bi opsiyon olduğunu sanmıyorum. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 o zaman makarnaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 parasızlıktan satıyorum demişsin üstü kutu kutu whey toz falan dolu yahu buzdolabını satma. salon üyeliğini iptal et buzdolabını kaldır indir her gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 salon üyeliği yok hafız, o wheylerde öldü ölcek zaten cidden fakirliğin dibine vurdum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 o wheyler ne la harbiden karaciğerinize yazık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 buzdolabı'nın içi boş ama üstü maşallah bütün parayı wheylere,aminolara yatırmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Frostbite said: buzdolabı'nın içi boş ama üstü maşallah bütün parayı wheylere,aminolara yatırmış.. amino göremedim baba torbacının numarayı versene çok özel dğlse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar