Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zero Dark Thirty (2012)

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

oyunculuk namına birşey yok. bir anlık istasyon şefiyle yaptığı konuşma var dikkate değer diyebileceğim okadar. Kızıl olmasa Jessica için bile izlenmez. Jessica Chastain'e karşı olan zaafiyetimden dolayı gittim izledim. tek aksiyon sahnesinin olduğu bölümün 80% i zaten zifiri karanlıktı. Sinemadan mı kaynaklanıyo yoksa harbiden orjinali bile mi öyle bilemiyorum ama bir bok anlamadım.

helikopter düşerken bile ses çıkarmıyor anladığım kadarıyla. america fuck yea. işkence fuck yea.

James Cameron'da herhalde Kathryn Bigelow'u bu kafa yapısı yüzünden paketledi. İnsanın öz annesi olsa huzurevinin kapısına bırakır o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

dünden beri herkes aynı şeyi söylüyor. filmin filmi yapılmış diye :)
bigelow zaten propagandacı. Hep halkın en hassas konularına yaşasın amerika diye değiniyor. sırf konusu yüzünden bir yerlere aday gösterilmiştir. Bu filmde oyunculuğa zaten gerek yok. Amerikalılar 9/11'i düşündüğü an duygusallaşıyor..

Daha dün yazdım: filmler ve zamanlamaları
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
onlar işte hep "bu kesin x tane oscar alır" diye atlayan sazanlar ehuehu.

usame nasıl yakalanıp idam edildi merak eden varsa belgesel niyetine izler. onun dışında görecek birşey yok. bize apoyu idam ettirmeyenler nasıl işi bitirmiş. ülke nasıl olunur diye de izlenir sdfdsf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...