Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Bin Ladin için yürütülen ve 2011de ölümüyle sonuçlanan insan avını anlatıyor, 5 dalda oscara aday gösterildi. http://www.imdb.com/title/tt1790885/ http://www.youtube.com/watch?v=EYFhFYoDAo4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 şahane başlık kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sparkcaster said: şahane başlık kanka yoğun tepkiler üzerine gereken değişiklikler yapılmıştır asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Patates. Jessica Chastain fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oyunculuk namına birşey yok. bir anlık istasyon şefiyle yaptığı konuşma var dikkate değer diyebileceğim okadar. Kızıl olmasa Jessica için bile izlenmez. Jessica Chastain'e karşı olan zaafiyetimden dolayı gittim izledim. tek aksiyon sahnesinin olduğu bölümün 80% i zaten zifiri karanlıktı. Sinemadan mı kaynaklanıyo yoksa harbiden orjinali bile mi öyle bilemiyorum ama bir bok anlamadım. helikopter düşerken bile ses çıkarmıyor anladığım kadarıyla. america fuck yea. işkence fuck yea. James Cameron'da herhalde Kathryn Bigelow'u bu kafa yapısı yüzünden paketledi. İnsanın öz annesi olsa huzurevinin kapısına bırakır o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 5 oscar birden verirler şimdi buna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Pandering at it's best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ladini terorist gibi lanse etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hurt Locker'ın yine gerçekten ödülü hak edecek yanları vardı. Övgü alabilecek yanları vardı ama yok yani, bu film olmamış. Direk safkan propaganda yani, Cameron abiye bende hak verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 dünden beri herkes aynı şeyi söylüyor. filmin filmi yapılmış diye :) bigelow zaten propagandacı. Hep halkın en hassas konularına yaşasın amerika diye değiniyor. sırf konusu yüzünden bir yerlere aday gösterilmiştir. Bu filmde oyunculuğa zaten gerek yok. Amerikalılar 9/11'i düşündüğü an duygusallaşıyor.. Daha dün yazdım: filmler ve zamanlamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 şu filmin metascore'u 95 iken tropa de elite 33/100 intouchables 57/100 mesela ameriga fug : D yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 BEYLER BAŞYAPITIN RİPİ DÜŞTÜ KAÇIRMADAN HEMEN İZLEYİN FİLİM HAKKINDA TARAFSIZ YORUMLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 6.6gb'lık x264 indirdim yarın izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 95 metacritic ne ya direkt belli ne olduğu, masterpiece olsa 90 alırdı anca adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 onlar işte hep "bu kesin x tane oscar alır" diye atlayan sazanlar ehuehu. usame nasıl yakalanıp idam edildi merak eden varsa belgesel niyetine izler. onun dışında görecek birşey yok. bize apoyu idam ettirmeyenler nasıl işi bitirmiş. ülke nasıl olunur diye de izlenir sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 belgesel niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ne dandik filmdi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bence bu hatunun çektiği en iyi film Strange Days, gerisi baya patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 30. dakikada uyuya kalmışım, black hawklar inerken uyandım. fena film değildi, :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DamienThorne said: Bence bu hatunun çektiği en iyi film Strange Days, gerisi baya patates. www.imdb.com/title/tt0102685/ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Point Break de ortalama üstü bir film evet ama bence olay Strange Days :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 point break cult film abi, iyi olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar