Pyhenn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Uzun zamandır arama motorları içerisinde ilk sırada yer almayı başaran ve cidden başarılı bir çalışma ürünü olan Google'a çok yakından tanıdığımız biri sessizce meydan okudu. Fırtına öncesi sessizlik tabirini kullanabileceğimiz bu dönemde Bill Gates yeni arama motorunun betasını yayınladı. Daha önce de Microsoft'un "Search" bölümü geliştirildi ve cidden iddialı gözüküyor. 5 milyar sitelik bir alandan kaynak olacak olan bu yeni sistemin en büyük özelliği de sorulara da cevap verebilmesi. Örneğin "Türkiye'nin Başkenti Neresidir" diye bir soru sorduğunuzda bile size "Ankara" cevabı verebilecek bir sistem hazırlayan Microsoft şimdilik Beta sürümünü yayına sürdü. Yakında Google zorlanacak gibi.... (12.11.2004 Vatan Gazetesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bu gazetenin iddiasını denedim. Ve cidden doğru. Adresi : http://beta.search.msn.com/ Search Field'e Capital Turkey yazdım. Çıkan sonuç : - Answer: Turkey: Capital: Ankara Learn more about Turkey Ve daha Beta sürümü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 adamlar yapıyorlar peh.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 way way...2005'te iyi kapışma olcak desenize[signature][hline]:horace: |_:-O // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 oo gerçekten bayağı iyi olmuş. google'yi zorlayacak gibi. ama en karlı gene biz çıkacagız..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 58) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 microsoft nereye gidiyor ?[signature][hline]ı was soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 çok normal. Artık güç arama motorlarında.. Google nasıl ki istediği şeye istediği bilgiyi yönlendirebiliyor, microsoft ta aynısını yapmak istiyor. Bu arada "best operating system" diye aratsanıza bi. Pek güzel sonuçlar çıkıyor.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 günde 3094203 kere kullanacam google'ı inat olsun diye :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 o söylediğinize Question Answering deniyor. 1960'lardan beri üzerinde information retrival'cıların üzerinde çalıştığı bir konu.sadece 90'lardan itibaren keyword searching popüler olduğu için bu konu kayboldu.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Iyıde google'a elımız alı$mı$tı :lol: $ımdı zor olacak...[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 arayüzü google a çok benzemiş , bu kadar taklitci olunmaz....[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 10 Novamber 2004 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 longest buildinge bile cevap vremedi olmaz olsun boyle answering.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 En iyi işletim sistemi diye arattım ilk link Debian. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben google ı tercih ederim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 google bu duyurunun arkasindan arsivlenmis sayfa kapasitesini 8.9milyar sayfaya cikardigini duyurdu. Sonuc: google tirsti! GoogleBlog - Kaynak[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar [Bu mesaj Befounder tarafından 12 Kasım 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hastasiyim gazetecilerin. Google nereye tahtini devrediyor? Microsoft adam gibi interface yapsin once search engine'i ne, sonra konussun. Yahoo kendi search engine'ini cikarttiginda da Google database'ini arttirdigini duyurmustu. Pazarlama stratejisi diyoruz biz buna.[signature][hline]bayat ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: sharky, 12 Kasım 2004 19:44 tarihinde demiş ki: Bu arada "best operating system" diye aratsanıza bi. Pek güzel sonuçlar çıkıyor. linux cıkıyo evet ehe burdan da anlayacagımız microsoft arama motoru yaparken dürüst davranmış ve kendisini şişirecek sonuclar yapmamıs :) aferin bill :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ya bu sayfa sayısına takılmamak lazım ha 5 ha 8 milyar,zaten bir makalede internette yer alan verinin %20'sine ulaşabildiğimizi okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yanliz feci hizli bu, eger bu $ekilde beta'dan cikarlarsa google gercekten 2. plana duser..[signature][hline]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: Befounder, 12 Kasım 2004 23:38 tarihinde demiş ki: google bu duyurunun arkasindan arsivlenmis sayfa kapasitesini 8.9milyar sayfaya cikardigini duyurdu. Sonuc: google tirsti! GoogleBlog - Kaynak nıhahaha yarış kızıştı. iidir iidir...[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hakkaten güzel miş[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 düşünsenize bu sayfadan windows xp crack i aratıyorsunuz ve adam kendi elleriyle size güzel güzel crack sitelerini veriyor...ehue ne kadar da iyimser bu adamlar :)[signature][hline]kahraman deme değilim, insaf dileme insaflı değilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 google in popüleritesinin nedenlerinde biride sade oluşu , ıvır zıvır doldurmuyolar saf sadece arama[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 epey güzel.hızlı ve daha çok şey bulabiliyor.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Google benim gönlümdeki tahtını kolay kolay kimseye devretmez ;)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar