Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaslar,

Oncelikle ilginizi cekmek icin size bir rusvet :D eger kanal 100 takipciye ulasirsa, o anda kanalda olan kisilerden rasgele cekilisle kazanan kisiye ozel yapim League of Legends mouse pad'i gonderecegim. Twitch.TV/vitaefinis

Her aksam 3-4 kisi 19-19:30 civari baslayip gece 1-2'ye kadar yayin yapiyoruz. 1 arkadasimiz haric hepimiz onceden AB Bati sunucusunda oynadigimiz icin Turkiye sunucusunda hesaplarimiz yeni, yayinimizi once "seviye 30'a giden yol" olarak isimlendirdik, daha sonra challenger kume'ye giden yol olarak degisecek :P
Yayinin formati yetenek gosterisi degil de daha cok bir radyo programi gibi, muhabbet ve eglence uzerine kurulu. Seyircilerle de surekli oynuyoruz. Gecenlerde 10 kisi custom mac bile yaptik hatta :)
Eger ilginizi cektiyse sizi hafta ici her aksam yayina bekliyoruz. Twitch.TV/vitaefinis

Sosyal medya: Facebook | Twitter
Mesaj tarihi:
aramda darius oynuyorum dün ultiyle 1.5 dk da 1 kill alınca lux bana darius yeter diye bağırıyor düşün artık beyinsizliği.

şu sene 1000 oyun oynadıysam yakınımda 20000 kill olduysa en fazla 3 kere ks lafını yapmışımdır oda çok bariz haklı yere. ks nası bir kavramdır zaten ya nefret ediyorum tr serverından. Lanet riot yazın attı accountu sonrada weste migrate i kapattı.
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

aramda darius oynuyorum dün ultiyle 1.5 dk da 1 kill alınca lux bana darius yeter diye bağırıyor düşün artık beyinsizliği.

şu sene 1000 oyun oynadıysam yakınımda 20000 kill olduysa en fazla 3 kere ks lafını yapmışımdır oda çok bariz haklı yere. ks nası bir kavramdır zaten ya nefret ediyorum tr serverından. Lanet riot yazın attı accountu sonrada weste migrate i kapattı.

Darius nerf yedikten sonra çogu kişi oynamayı bıraktı ve benim favori karakterim oldu. Gerçekten böyle olması sevindirici zaten karşıma darius geldigi zaman neredeyse çoğu ne yapacagını bilmiyor nasıl cevik olunur, nerede çekeceksin, nerede ultiyi atacaksın iyi bilmek gerekiyor ancak sadece ulti atayım alırım kafasında cogu, darius gerçekten iyi savaşcı ancak oynamasını bilene
Mesaj tarihi:
darius hala çok iyi canım ona laf söylemedim hani ultinin timer nerflendiğinden beri zaten istesende eskisi gibi kill streakleri yapamıyorsun yani 6 saniye içinde denk gelirse 2 tane amenna sonra gene cd. Buna rağmen hala nekadar örümcek beyinli varsa 1 kere havaya zıplasam darius yeter yazıyor.

Darius tanky talent yapıp sonra deffansive gear başlıyıp balanced offansive deffansive gear topladınmı akıyor. Ama counterlanması çok kolay hero rangedlar tarafından. Türkiye de ise çoğu zaman ez mode akıyorsun dariusla.
Mesaj tarihi:
abi bence biraz fazla güçlü ilk skilli(şu leap atan)

hem range hayvan gibi hem de 0 yetenek gerektiren bir skill,jarvanın combosunun güçlendirilip kolaylaştırılmış hali gibi bir şey,baya geniş bir alana atılabiliyor,kaçırmak çok çok zor.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Aatrox çıktı mı? Yoksa betada mı oynuyorsunuz?

ben birini stream'de oynarken izlemiştim o kadar,kendim oynamadım.yaptığım yorumlar izleyici yorumları.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...