wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kuleden geliyor vision da inanılmaz oynuyor adam threshi
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Merhaba arkadaslar, Oncelikle ilginizi cekmek icin size bir rusvet :D eger kanal 100 takipciye ulasirsa, o anda kanalda olan kisilerden rasgele cekilisle kazanan kisiye ozel yapim League of Legends mouse pad'i gonderecegim. Twitch.TV/vitaefinis Her aksam 3-4 kisi 19-19:30 civari baslayip gece 1-2'ye kadar yayin yapiyoruz. 1 arkadasimiz haric hepimiz onceden AB Bati sunucusunda oynadigimiz icin Turkiye sunucusunda hesaplarimiz yeni, yayinimizi once "seviye 30'a giden yol" olarak isimlendirdik, daha sonra challenger kume'ye giden yol olarak degisecek :P Yayinin formati yetenek gosterisi degil de daha cok bir radyo programi gibi, muhabbet ve eglence uzerine kurulu. Seyircilerle de surekli oynuyoruz. Gecenlerde 10 kisi custom mac bile yaptik hatta :) Eger ilginizi cektiyse sizi hafta ici her aksam yayina bekliyoruz. Twitch.TV/vitaefinis Sosyal medya: Facebook | Twitter
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Madlife support falan değil ya ayrı birşey.
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/ad03bdV_700b.jpg
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sanirim tr serverinda challenger'a gitmek cok kolay bir nasusu bile durduramadan :)
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 cok hizli bi aram oldu her ne kadar ziggs ultileri tuttramasamda fena uzdum pokeleye pokeleye.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Uzunca bi süre direndim oynamamaya sora bakayım dedim. Türk serverında oynuyorum level 6'yımda hep böle ezikler mi gelecek 30 olana kadar?
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 euweste geç hemen. hayır azıcıkta mı okumadın konuyu, tr serverından oynanmaz :) level 10dan sonra flm normal oyunlar atmaya başlarsın orta düzeyde :)
banadamilolo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 takım oyunu oynamasını bilmiyorlar veya benim takım şanssız olmamdan kaynaklanıyor, hepsi nasıl kill alsam peşindeler
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 aramda darius oynuyorum dün ultiyle 1.5 dk da 1 kill alınca lux bana darius yeter diye bağırıyor düşün artık beyinsizliği. şu sene 1000 oyun oynadıysam yakınımda 20000 kill olduysa en fazla 3 kere ks lafını yapmışımdır oda çok bariz haklı yere. ks nası bir kavramdır zaten ya nefret ediyorum tr serverından. Lanet riot yazın attı accountu sonrada weste migrate i kapattı.
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 West e geçmesin çok lamer oldu lag az oluyorsa na yoksa ne ye geçsin bence.
benhakimimmasumbey Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 kthxbye said: aramda darius oynuyorum dün ultiyle 1.5 dk da 1 kill alınca lux bana darius yeter diye bağırıyor düşün artık beyinsizliği. şu sene 1000 oyun oynadıysam yakınımda 20000 kill olduysa en fazla 3 kere ks lafını yapmışımdır oda çok bariz haklı yere. ks nası bir kavramdır zaten ya nefret ediyorum tr serverından. Lanet riot yazın attı accountu sonrada weste migrate i kapattı. Darius nerf yedikten sonra çogu kişi oynamayı bıraktı ve benim favori karakterim oldu. Gerçekten böyle olması sevindirici zaten karşıma darius geldigi zaman neredeyse çoğu ne yapacagını bilmiyor nasıl cevik olunur, nerede çekeceksin, nerede ultiyi atacaksın iyi bilmek gerekiyor ancak sadece ulti atayım alırım kafasında cogu, darius gerçekten iyi savaşcı ancak oynamasını bilene
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 darius hala çok iyi canım ona laf söylemedim hani ultinin timer nerflendiğinden beri zaten istesende eskisi gibi kill streakleri yapamıyorsun yani 6 saniye içinde denk gelirse 2 tane amenna sonra gene cd. Buna rağmen hala nekadar örümcek beyinli varsa 1 kere havaya zıplasam darius yeter yazıyor. Darius tanky talent yapıp sonra deffansive gear başlıyıp balanced offansive deffansive gear topladınmı akıyor. Ama counterlanması çok kolay hero rangedlar tarafından. Türkiye de ise çoğu zaman ez mode akıyorsun dariusla.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Cok iyi ya en sonunda 3gunluk ban yemisim, 5 punishmentdan 3'u 1 tane gerizekali ally reportu bu nasil mantik abi .. Valla zokacam bunlarin bi aptal sistemine gidecem Dota2'ye.
DaidaFlu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 aatrox kabak tadı vermeye başladı artık yea.
S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 abi bence biraz fazla güçlü ilk skilli(şu leap atan) hem range hayvan gibi hem de 0 yetenek gerektiren bir skill,jarvanın combosunun güçlendirilip kolaylaştırılmış hali gibi bir şey,baya geniş bir alana atılabiliyor,kaçırmak çok çok zor.
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Aatrox çıktı mı? Yoksa betada mı oynuyorsunuz?
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 çıkmadı henüz betada oynuyorlar heralde. Ne zaman gelicek bilgisi olan var mı ?
S-H Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 deadwoll said: Aatrox çıktı mı? Yoksa betada mı oynuyorsunuz? ben birini stream'de oynarken izlemiştim o kadar,kendim oynamadım.yaptığım yorumlar izleyici yorumları.
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=EZqqiHhBsJ4 gameplay. Erif biraz fail ama oyun tarzını görürsünüz
Öne çıkan mesajlar