Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Peki şey olayını napıyorsunuz,

Middeyiz atıyorum, alt üst koridorlar sıkıntı içerisinde şimdi midi bırakırsak kule gidicek bırakmazsak aşağı yukarı ezilecek. Hayır middeki elemana yükleniyorum recall atınca gange gidiyorum giriyorum busha yemediğim laf kalmıyor dönsene mide diye. Sonra iyice feedliyorlar. napsak?

Tamam şu aralar baya bir tf kennen falan oynuyorum rahat ve hızlı oluyor gankler ama hep aynı muamele.
Mesaj tarihi:
Korax said:

Yalniz teemoyu support olarak görmek imkansiz gibi bisi biyandan.

ya öylede hani carry olarakta göremiyorum, bir dönem bende oynadım teemo 15 killin altında oyun bitirmedim ama yinede bir carry değil. Hani bırakırsın kassın, killeri verirsin flm ama 2 kişi tek başına yakaladığı an biter teemo, öyle günü kurtarma gibi bir durumunu görmüyorum açıkcası karşıdakiler salak değilse. Ha adamın önünde mushroom koyuyorsun geliyor basıyor göz göre göre orası ayrı ^^
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

please shut up diyosun.
sonra fuck off diyosun
sonra fuck off morons french idiots falan.
sonra artık biyerden sonra türkçeye falan dönüyor küfürler.

geçen elemanın biri bana küfredip duruyor what falan diyorum takılıyorum, türkçe ediyor yalnız yok midde napacaksında bilmemnede anneler flm girdi olaya neyse bitti oyun, ben buna bir kaydım killerinde verdiği kafayla çok güzeldi ^^
Mesaj tarihi:
DoruK said:

hehehe

dün o kadar ağladıktan sonra bugun seride 3te 3 yaparak golda terfi ettim sonunda

bekle beni diamond :p

ben de ağlıyorum ama olmuyor kaldım silverda :(
Mesaj tarihi:
Ahahah, abi mesajlarım silinmiş. Hem de hepsi. İlk defa başıma geliyor, insan bir haber verir. inboxtan spam siler gibi silmişler anaaa
Neyse "gençlik ateşi işte" diyip.
Ne kadar alıngansınız arkadaşlar. Oyunlar ile ilgili topiclerde girip sadece oyunla ilgili olumlu cümle kurmak mı serbest? ben bu oyunun kötü olduğunu düşünüyorum, şu oyun bundan daha iyi, bence oyunu oynayan kesimde de şöyle bir problem var demek yasak mı?
Ayrıca ne var oyuna "kötü" dediysek, küfretmedik ya, "zevkler ve renkler" der çıkardınız işin içinden.
"benim oyunuma kötü diyemezsiniz, bana kötü oyun oynuyosunuz dedirtmem =[ "
hayat lol oynamak ve bunu savunmak için çok kısa =]
Mesaj tarihi:
Oyunu oynayanlar burada oyun hakkındaki görüşlerini tartışıyorlar, oyunun iyi olup olmadığını değil.

Diyemezsin.

Dememelisin.

Ha şu oyun şundan iyi diyeceksende, git iyi olan oyunun başlığında şu oyunada baktımda bu daha iyiymiş de. İkisinin arasındaki fark ise, dediğimi yaparsan hiç bir tepki görmezsin ve normal olandır ama senin yaptığın direk birilerini küçümsemek adına yapılan bir şey.

Zamanında ben lolü fazla sevmezdim sonradan alıştım ama hiç bir zamanda çıkıp öyle kötü böyle kötü demedim. Şu an dünyanın en çok oynanan oyunlarından biriyse bu oyun, kusura bakma ama seninde insanlık değeri olarak ortalamanın üstünde olmadığını farzedersek, neden birilerinin kızacağını bile bile böyle bir şey yaptınki?
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

lol e kötü demek yasak değil ki başka nedenle silinmiştir mesajın.

Kavga unsuru ama abi daha öncede yaşandı, dotacılar geldi yazdı vs hatırlarsın.

Olay çıkmasın diye silinmiştir.

Germedik be adam gibi yazdık :)
Mesaj tarihi:
Lectre said:

Oyunu oynayanlar burada oyun hakkındaki görüşlerini tartışıyorlar, oyunun iyi olup olmadığını değil.

Diyemezsin.

Dememelisin.

Ha şu oyun şundan iyi diyeceksende, git iyi olan oyunun başlığında şu oyunada baktımda bu daha iyiymiş de. İkisinin arasındaki fark ise, dediğimi yaparsan hiç bir tepki görmezsin ve normal olandır ama senin yaptığın direk birilerini küçümsemek adına yapılan bir şey.

Zamanında ben lolü fazla sevmezdim sonradan alıştım ama hiç bir zamanda çıkıp öyle kötü böyle kötü demedim. Şu an dünyanın en çok oynanan oyunlarından biriyse bu oyun, kusura bakma ama seninde insanlık değeri olarak ortalamanın üstünde olmadığını farzedersek, neden birilerinin kızacağını bile bile böyle bir şey yaptınki?

Bir oyundan insanlık değerlerime ulaşmanı başarı olarak görüyorum dostum. "LoL kötü bir oyun, dota 2 oynayın" dediğim için insanlık değerlerim ortalamanın altında çıktı =]

Lectre said:

Myshkin said:

lol e kötü demek yasak değil ki başka nedenle silinmiştir mesajın.

Kavga unsuru ama abi daha öncede yaşandı, dotacılar geldi yazdı vs hatırlarsın.

Olay çıkmasın diye silinmiştir.

Germedik be adam gibi yazdık :)

Adam gibi yazmadın arkadaşım, gelmişsin bana "şunu diyemezsin bunu diyemezsin" çekiyorsun, bana insanlık değerleri falan diyorsun, ağzım açık izliyorum. Silinecekse senin şu hakaretin silinsin.

Dota 2 daha iyi bir oyun bence.
Bir oyunun bedava olması oyuncu kalitesini her zaman düşürür. (benzerlerini yıllar içerisinde yaşadık.)
ve ben bunları diyemem oyle mi?
Ok.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...