cambazct Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sketchup layout kombosu yapmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 öğrenmek istiyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 zipzip renderlarında bi sorun var yada gözlerim bozuldu şu an yeni bitti film izleme seansım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 küçük diye olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Black-ice said: mobilyalar falan kendi tasarımın mu bu arada? yok abi.keşke o kadar tasarımcı olsam.benim iş sadece görselleme.az biraz da tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 okul ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 lise mezunuyum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 blekays senin okul ne? bi de paftalardaki planlar okunmuyor olm daha büyük koysana. renderlar cephe kaplamaları falan iyi gözüküyor da planlamayı falan göremedik bi de ana tasarım fikirlerinin falan okunabileceği diagramlar iyidirs, sade yazı pek anlatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bubble diagram, concept board fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 zipzip said: http://erenminareci.deviantart.com/gallery/ Pasta,çörek,koltuk,tabak çanak... bunları hazır yani import mu ediyorsun ? Birisi demiş vray,evermotion yeter... 0 dan kendin yapıyorsan , öyle kolay bir iş değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yok canım 1 günde çıkan iş bunlar.o kadar zaman yok onları yapıcak.gördüğün şeylerin yüzde 90ı hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Adam 3d generalist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 tharin_ said: blekays senin okul ne? bi de paftalardaki planlar okunmuyor olm daha büyük koysana. renderlar cephe kaplamaları falan iyi gözüküyor da planlamayı falan göremedik bi de ana tasarım fikirlerinin falan okunabileceği diagramlar iyidirs, sade yazı pek anlatmıyor yaw bunlar çok yıllar önce yaptığım projeler. paftalar falan durmuyor. o yüzden koyamadım. kaliteyi düşürdüm atabileyim diye jpg ondan gözükmedi sanırım. bir dahakileri kaliteli koymaya çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 yav said: zipzip said: http://erenminareci.deviantart.com/gallery/ mimari fotoğraf çekenlerin kralı gelse bu kadar dengeli güzel ışık elde edemez heralde ya şiir gibi çizmiş adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar