Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22542916.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Oxford şehrine 3 sefer gittim ve o kadar kaliteli insanı bi arada görmedim yani bizimkiler gibi kompleks yok onlarda , adam kızı takıyor koluna arabası olmasına rağmen yürüyerek dolaşıyor , işte olay bu kendin için yaşayacaksın , mutluluğun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ExtraJudical said: Oxford şehrine 3 sefer gittim ve o kadar kaliteli insanı bi arada görmedim yani bizimkiler gibi kompleks yok onlarda , adam kızı takıyor koluna arabası olmasına rağmen yürüyerek dolaşıyor , işte olay bu kendin için yaşayacaksın , mutluluğun için abi anlatmak istediğim bu işte. kompleksin hır gürün az olduğu bi ortam. ben put in bay'de çalıştım amerikada hayatımda bu kadar huzurlu bi yerde daha bulunmadım hayatımda. eğlencesi dibine kadardı ama bi o kadar da kontrolluydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hah! Aynı durumdan ben de muzdarabim. Yalan yok daha önce hayatımda yurtdışına çıkmadım istanbul'u da çok severdim. Eskişehir'de okumaya başladım İstanbul'un çok kötü bir şehir olduğunu farkettim. Erasmus'ta avusturya'da viyana'da 1 yıl kaldım. Krems diye bir kasabadaydım 30bin nüfusun 10bin i öğrenciydi. Dünyanın en güzel yeridir sanırım. 15ten fazla ülke gezdim şehirleri sayamıyorum bile. Muhteşem geçti. Her ülkeden arkadaş vs hani biraz bilmeyenler, gitmek isteyenlerin karı kız parti için istediğini sanıyor ama gerçekten değil. Bir kere yabancısın, yaşadığın ülkenin sorunlarını çok takmıyorsun. Kendi ülkenin sorunlarına da uzak olduğun için pek dert etmiyorsun. Asıl huzur veren nokta bu sanırım. Sonra şehirleşme, ya köyler bile bambaşka her yer tarih her yer düzenli. Küçücük kasaba da müthiş ulaşım sistemi spor imkanları koşu yolları ve kocaman açık-kapalı havuzu vardı. Yaşadığın evler tarihi. İnsanlar farklıydı kimsenin kimseye karıştığı yok. Evet yabancı olarak uğraştığın zaman tr den daha fazla sorunla kendini boğabiliyorsun. Örneğin ırkçılığa takılı kalmak vs. her neyse anlatacak çok şey var =) Ben de düşünüyorum ancak bir çıkış yolu yok ne yazık ki. en azından görünürde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi su ulkede kalmak bildigin salaklik benim icin 5 sene sonra irana doncek bi ulkede niye yasiyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu ulkede serin merin yasatmazlar kan alirlar skyrim bole sektorude kafam girsin hepsine okumayin lan akliniz varsa yurtdisina gidin. kizlarida kezban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yurtdışında okusak? (söylemeyi unutmuşum benim için çok geç :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yurtdisinda okuma ihtimalinin ihtimali varsa hic durma. burda bogaz icini bitirsende bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 millet ülkesine sövecek topak açılmasını bekliyomuş resmen ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ExtraJudical said: Oxford şehrine 3 sefer gittim ve o kadar kaliteli insanı bi arada görmedim yani bizimkiler gibi kompleks yok onlarda , adam kızı takıyor koluna arabası olmasına rağmen yürüyerek dolaşıyor , işte olay bu kendin için yaşayacaksın , mutluluğun için kardesim bizde muslumanlikta kimse bu dunya icin yasamiyor birde ustune dunyanin icine siciyorlar bes para etmez insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yurtdisinda biseyler yapmak guzel bi olay, memleketinde yaparin varsa otur memleketinde yap ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 memleketimize katma değer kazandıralım ki ÜMMETİMİSSSSSS ayağına arap beslesin hükümet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 muz cumhuriyeti and proud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sipeys hedge fund yöneticisiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sorosun paravan firması olarak arap baharlarını besliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi o konuda haklisin galiba ama gine paran varsa istanbul en iyisi ben mesela yazlari yatla istte geziyorum cok guzel oluyor bogazda biraz acilinca water ski bile yapiyorum geceleride iste genelde reinaya yatla geciyorum gece eve donerken de sofor mercedesle gelip aliyo (burada anlatilan 1 gun icinde yasanmistir bi daha da yasanmamistir tamamiyle gelecekteki hayalimdir 15yasinda yaptigim bu 1 gunluk olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 @dusuncelihayvan güzel bi noktaya değinmişsin. bunu dediğimizde insanlar karı kız parti için sanıyor ama dediğin gibi hakkaten öyle değil. abi doğa var ya almanyaya bi gidiyosun yeşile boğuyo seni. göttingenle herkes tşk geçer almanyada gördüğüm en tertipli ve doğayla iç içe olan şehirlerden biridir. ben de yaklaşık 10'a yakın ülke gezdim işim gereği gerçekten çok farklı ya orayı bi görüyosun diyosunki bu insanlar 'yaşıyo' @senko +999 @sparkcaster sesli güldüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yurtdışına uzun süreli gitme ile erasmus ile gitmek arasında dağ kadar fark var. 4 seneden fazla yaşayın ondan sonra görelim yurtdışı aşkınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ne gibi argumanların neler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 O çok doğru paran varsa istanbul bambaşka. Bizdeki asıl sorun hayvanca şerefsizce insafsızca para harcayamamız ve kazanamamaız =) Sorgusuz sualsiz hayvanlar gibi zenginleşeceksin. Yatın olacak, bebekte ya da lüks bir sitede evin araban sonra istanbul müthiş bir şehir =) bu kadarına bile gerek olmasa da iyi bir maaşın olacak evin işe yürüme mesafesinde olacak gerisi nope ama bunlar olmayınca avrupa'da da değer görünce özellikle kızlar tarafından örneğin araban olmasa bile güzel bir kızın seninle zaman geçirme ihtimali bile yetiyor yaşamaya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 marifet azla yetinmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 "paran varsa x yerde yaşanır" demeyin abi. param olsun kömürlükte bile yaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 en basiti, çalıştığım saatin karşılığı ne bu ulkede. ayrıyetten kötü yaşam standartı.. kötü yaşam standartı için trafik, metrobus, leş caddeler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Kar firtinasi var, baya soguk yasiyoruz su an, korolifer de calismiyodu sabah :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 paran varsa x yerde yaşanır doğru. akdenizin bir ilçesinde para kazanan arkadaşım var. adamın dükkanı var. ama mutsuz. VÖELVEAÖVEALÖÖVEÖEöÖÖÖ diye konuşan adamlara mal kakalayıp para kazanıyor. yani öyle para kazandım diyince bitmiyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar