Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 kötülemeyin lan memleketimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bagcilara gidin o da olmadi jamiryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 gercekler acidir. sadece izmire degil o kurt swarmi. turkiyenin tum buyuksehirlerine ayrica. adamlar zerglerden hizli cogalip yayiliyolar. nalet hasereler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 coco said: Istanbuldan kurtul. Izmire tasin. Benim sebeplerim de benzerdi. Bilincli bi karardi ve hayatimin en dogru karariymis sahsen. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 şanzelize cafe kimsenin sana "ne yapıyo bu" diye bakmadığı tek yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hak veriyorum, burasi da gidici. Ama simdilik bir kadin olarak ozgurce nefes alabildigim tek yer izmir. Gerci ben bostanlidayim belli noktalar disinda da resmen bostanlidan cikmadan yasiyorum. Gidici olmasi cok uzuyor beni. Ankara cukurcuma Istanbul kadikoy Ve simdide izmir bayrakli.. Adamlarin teknigi direk hedefi vuruyor. Kale olarak nitelendirilen buyuk belediyeleri boluyor, parcalara ayiriyor kucuk belediyelerle, sonra istedigi gibi dagitip, bolup, yapip yikip hatta yeni dunyalar yartip oylari cepliyor.. Kadikoyun senaryosu biraz baska idi ama bayrakli hikayesi ankara cukurcuma plani ile direk ayni. Ve isliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 şu oksijen olayı çok önemli ya. ben de alaska'ya gitmiştim wat programıyla.balık fabrikası haliyle çalıştıgım yer. tatil gün vermiyorlar, iki buçuk ay boyunca tatil olmadan her gün çalıştım. günde 5-6 saat uyuyorduk. gün içinde zerre uykum gelmiyordu. sürekli hasta olan biriyim bir kez burnum akmadı orda. hayatımın en dinç geçen iki buçuk ayıydı. geldikten sonra naptın dersen aynı sıkıcı yaşama devam. özlüyor insan dediğin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 abi work and worke gitmişsin sen. alaska balıkçılığı direk bu. kazandığın para da eldiven ve bot almaya falan gidiyor diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yok abi aldıgım şeyler baya fazlaydı. 2.5 ay boyunca work and work oldu haklısın. ama o zaman bile eğleniyorduk. o zamana kadar hiç bir yerde çalışmadıgım için, çalışmanın da ayrı bi zevki oluyordu benim için. 2 hafta kadar bi süre de las vegas,los angeles,arizona,newyork falan gezdim. 4s,s3,saat,hdd,oyun,giyim vs vs baya bi alışveriş yapıp geldim. sfdsfdsfd amerika'da kazandıgım parayı yine orda yedim açıkçası. 13 dolarla döndüm tr'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ama istanbulda kalmak zorundaysan da kanlicaya tasin bence.. Guvenli El degmemis, degistirmemis Sakin, elit Yesil Kiralar cok ucuz ve manzaralar super, Ikici koprunun dibi ve ayni zamnda kanlica limanindan istedigin noktaya tekne var vs, taka demek daha dogru olur. Vakit gecirebilecegin mekanlari saymiorum artik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Heryerede 1500 saatte gidersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 SeaGle said: xanax ya da alkol bağımlısı ol. Ya da ikisine birden bağımlı olm, çabuk ölürsün. yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Fin said: http://cdn.hugelol.org/i/68917.gif aşırı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ahhahahhh supermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 götüne buz torbası bağla. çok serin olur sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 efsane olmus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Madem çok özlüyorsun oraya geri gitme yolları ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Abi maçanız yiyorsa çıkın taşraya. Belki aradığınız her şeyi bulamazsınız ama İstanbul'da olmayan mutluluğu bulursunuz. Ben en azından bir süreliğine attım kendimi İstanbul'dan ve mutluyum an itibariyle. Gece 1'de yatıyorum, sabah 7'de gözlerim açılıyor, mesaim 8-5 (keyfime göre aslında, akademisyenim) hala okulda takılıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 benim gibi yap,terket büyükşehiri,git bir dağ başına,karadenize,iç anadolu ya hatta tuncelinin dağlarına git,tuncelinin dağların da başına iş gelme olasılığı bir istanbul da başına iş gelme olasılığının %1 'i kadar resmen:S dağa,taşa karış,derviş hayatı yaşa huu erenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Ben marsa gidecem, nasa ben seçmiş. Haber saldılar, bavulunu hazırlasın sefer vakti yakındır dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 nereye gittiğinizin pek bi önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Adeta Mevlana, GİT KİM OLURSAN OL GİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 haftasonu istanbul da sucuk mangal yapmak için 50 km uzağa ormana gidip,orayı da kalabalık gördü diye,istanbulu terkeden tanıdığım var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 iq 3 falan galiba arkadaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 negatif dahi olabilir hatta. bi doktora götürün, rekor kırmış olabilir salaklıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar