Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bulun vrin başka mekanik klavye de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Siyah mi olsun illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 renk farketmez de bi foto plxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hop ben satabilirim nordic klavye yani bizim ç ş ö falan olan yerde kendi özel harfleri var ama bakmadan yazıyorsan zaten farketmiyorsun, (zaten tr versiyonu yok bu klavyenin ingilizce türkiyedekiler de) 2012 kasımda alınma klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kingspawn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 merak ettimde sleep ne kadara satıyorsun acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bu arada satma sebebim starcraft takımımın logitechle sponsorluk imzalaması ve onların g710+ 'ını kullanmaya geçecek olmam yoksa memnundum bugüne kadar (zaten oyun camiasında steelseries sponsoru olan 6gv2, razer sponsoru olan blackwidow kullanıyor en çok kullanılan iki mekanikten biri). Aklımda net bir fiyat yok baktım şimdi sıfırlar 250 lira trde, 2.5 ay kullanılmış bir klavye benimki (garanti falan burada geçmiyor olsa gerek yurtdışından geldiği için, ama mekanik olduğu için zaten olay uzun ömürlülüğünde sıkıntı olmaz büyük ihtimal) 190 diyorum, istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Killer bunu al, 2 ay sonra bana sat 150den. Çok hırpalama. Güzel bişeye benziyor. Şu an elim dar, 2 aya rahatlarım, hem fiyatı da 3. el olacağından düşer. Al bunu al, al, sonra bana sat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 aalalalalala bnu alalaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 sole bi filco amazondan mekanik klavye itisoan yol felan hersey 230 a gelir cocuklarina birakirsin klavyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 200e 0 var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 175 diyim o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ya yeri değil biliyorum ama böyle 50 60 liraya temin etmek mümkün mü mekanik klavye? ^^ :P ya da böyle 100 lira altı klavye mouse iyidir dediğiniz mekanik olmasada alınabilecek ekipman? özür dilerim burada sorduğum için ama konu açmaya değmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 20tl ye de var 10'a bile bulunuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Lectre said: ya yeri değil biliyorum ama böyle 50 60 liraya temin etmek mümkün mü mekanik klavye? ^^ :P ya da böyle 100 lira altı klavye mouse iyidir dediğiniz mekanik olmasada alınabilecek ekipman? özür dilerim burada sorduğum için ama konu açmaya değmez :) en ucuz indirim mindirim kavolarsan 59 dolara felan bulabilirsin mekanik. onunda yol parasi bi 30 dolar tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bide mekanik almıcaksan 20 liraya al bi a4 felan hepsi aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ya aşırı derecede klavye mouse düşmanı bir insan olduğumdan.. son 2 yılda klavye mouse masrafım toplam 400 tl flm hani bunlar razer flmda değil. sağlamından kablolu birşeyler lazım bana g500 falan mı alsam bilemedim o yüzden. ondan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://www.amazon.com/Storm-QuickFire-Rapid-Mechanical-SGK-4000-GKCC1-US/dp/B007VDFSG0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1360747658&sr=8-4&keywords=cm+quickfire+rapid sole bişi düşünürmüsün ? numpad yok alet US layout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abiler şimdi oyunlar için en iyi ve en sessiz switch hangisi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 siyah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Sessizler güzel değil sarmıyor.Red alacaksın mis gibi çakata çukata vurunca ses çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar