rarebee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: ExhaulteD, 13 Kasım 2004 16:36 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 13 Kasım 2004 00:48 tarihinde demiş ki: bak o zaman uzaya ilk çıkan türkler bunu ben diyorum sen de git başka forumalrda uzaya ilk çıkan türkler de.sana nerden duydun diyince de bunu insanlar soluo ben değilim de.bana bir kaç cumhuriyet ve vatan düşmanının hiç bir kanıtı olmadan attığı iftiraları anlatma.evinde kuran var diye insanalr asılsaydı anadoluda insan kalmazdı. Sacma sapan konusma lafimi carpitip duruosun kendi kendinede yorum yapmaya kalkma yok cumhuriyet dusmani yok vatan haini senden ve senin gibilerden daha vatanseverdir o insanlar Guvenilir bi kaynaktan duydumki tutup burda acikliyorum +bunun kaniti olmazki adamlar aha biz boyle masumlari astik diye belge birakmazlar herhalde bi duzeltme yapmak istiyorum bu isin arkasinda mustafa kemal var demek istemedim yani o donemde bu tip olaylar olmus demek istedim bak kardeşim msutafa kemal dedin şimdi kıvırma bu bir.güvenilir kaynak diyosun ama açıklayamıyosun bu iki.kimden duyduysan çıkar o adamı karşıma bak ben o lafları o adama nasıl yutturuyorum bu da üç.bol keseden sallamakla olmuyor bu işler kanıt bırakmadı adamlar diyosun adamlar kanıt bırakmadıysa sen nerden öğrendin he bana söyle bakiim.100 yaşındamısın gördün mü yoksa?bu iftiraları atanlar şeriat yanlısı dangalaklar ha bi de arada senin gibi bunlara inan garibanlar var.(not sorularıma yanıt ver önceki yazılar gibi kıvırma)[signature][hline]RareBee
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: rarebee, 14 Kasım 2004 02:04 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 13 Kasım 2004 16:36 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 13 Kasım 2004 00:48 tarihinde demiş ki: bak o zaman uzaya ilk çıkan türkler bunu ben diyorum sen de git başka forumalrda uzaya ilk çıkan türkler de.sana nerden duydun diyince de bunu insanlar soluo ben değilim de.bana bir kaç cumhuriyet ve vatan düşmanının hiç bir kanıtı olmadan attığı iftiraları anlatma.evinde kuran var diye insanalr asılsaydı anadoluda insan kalmazdı. Sacma sapan konusma lafimi carpitip duruosun kendi kendinede yorum yapmaya kalkma yok cumhuriyet dusmani yok vatan haini senden ve senin gibilerden daha vatanseverdir o insanlar Guvenilir bi kaynaktan duydumki tutup burda acikliyorum +bunun kaniti olmazki adamlar aha biz boyle masumlari astik diye belge birakmazlar herhalde bi duzeltme yapmak istiyorum bu isin arkasinda mustafa kemal var demek istemedim yani o donemde bu tip olaylar olmus demek istedim bak kardeşim msutafa kemal dedin şimdi kıvırma bu bir.güvenilir kaynak diyosun ama açıklayamıyosun bu iki.kimden duyduysan çıkar o adamı karşıma bak ben o lafları o adama nasıl yutturuyorum bu da üç.bol keseden sallamakla olmuyor bu işler kanıt bırakmadı adamlar diyosun adamlar kanıt bırakmadıysa sen nerden öğrendin he bana söyle bakiim.100 yaşındamısın gördün mü yoksa?bu iftiraları atanlar şeriat yanlısı dangalaklar ha bi de arada senin gibi bunlara inan garibanlar var.(not sorularıma yanıt ver önceki yazılar gibi kıvırma) adam demiş! nolmuş yani, yanlış yazdığını veya yanlış kasteddiğini söylemiyomu, yanlışından dönmüyomu! bildiğini okusaydı iddiasını sürdürebilirdi neden kıvırsın ki, birisi mahkemeye vericem dedide ben mi bilmiyorum yoksa. kanıt bırakmadıysa sen nerden öğrendin, aha bu doğru iişte ama bence herşeyde kanıt arayamayız,kişisel yorum sadece :) birde şeriat kötü bişey değildir, anlamını öğren Oku öyle konuş dostum! şeriat iyi bişeydir, dangalaklık değildir!!!
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 valla 3ü bir arada diyicem arafata ama ne bilim şimdi arkasından konuşmayalım bari...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: SimasheR, 14 Kasım 2004 03:10 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 14 Kasım 2004 02:04 tarihinde demiş ki: said: ExhaulteD, 13 Kasım 2004 16:36 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 13 Kasım 2004 00:48 tarihinde demiş ki: bak o zaman uzaya ilk çıkan türkler bunu ben diyorum sen de git başka forumalrda uzaya ilk çıkan türkler de.sana nerden duydun diyince de bunu insanlar soluo ben değilim de.bana bir kaç cumhuriyet ve vatan düşmanının hiç bir kanıtı olmadan attığı iftiraları anlatma.evinde kuran var diye insanalr asılsaydı anadoluda insan kalmazdı. Sacma sapan konusma lafimi carpitip duruosun kendi kendinede yorum yapmaya kalkma yok cumhuriyet dusmani yok vatan haini senden ve senin gibilerden daha vatanseverdir o insanlar Guvenilir bi kaynaktan duydumki tutup burda acikliyorum +bunun kaniti olmazki adamlar aha biz boyle masumlari astik diye belge birakmazlar herhalde bi duzeltme yapmak istiyorum bu isin arkasinda mustafa kemal var demek istemedim yani o donemde bu tip olaylar olmus demek istedim bak kardeşim msutafa kemal dedin şimdi kıvırma bu bir.güvenilir kaynak diyosun ama açıklayamıyosun bu iki.kimden duyduysan çıkar o adamı karşıma bak ben o lafları o adama nasıl yutturuyorum bu da üç.bol keseden sallamakla olmuyor bu işler kanıt bırakmadı adamlar diyosun adamlar kanıt bırakmadıysa sen nerden öğrendin he bana söyle bakiim.100 yaşındamısın gördün mü yoksa?bu iftiraları atanlar şeriat yanlısı dangalaklar ha bi de arada senin gibi bunlara inan garibanlar var.(not sorularıma yanıt ver önceki yazılar gibi kıvırma) adam demiş! nolmuş yani, yanlış yazdığını veya yanlış kasteddiğini söylemiyomu, yanlışından dönmüyomu! bildiğini okusaydı iddiasını sürdürebilirdi neden kıvırsın ki, birisi mahkemeye vericem dedide ben mi bilmiyorum yoksa. kanıt bırakmadıysa sen nerden öğrendin, aha bu doğru iişte ama bence herşeyde kanıt arayamayız,kişisel yorum sadece :) birde şeriat kötü bişey değildir, anlamını öğren Oku öyle konuş dostum! şeriat iyi bişeydir, dangalaklık değildir!!! şeriatın anlamını senjden ii bilirim korkma.şeriat günümüze göre bir sistem değil ben sizin gibi boş keseden sallamam bilmediim konu hakkında da konusmam.ayrıca o zmanki şeriat yanlıları da mandacılıktan yanaydı bilmiyosan öğren.ayrıca yarım yamalk cevaplar vermeyin avukatlık yapıosan sordugum tüm sorulara cevap ver.bana ispat etsın adam sallıo öyle dangalak tarikatçıloar gibi.[signature][hline]RareBee
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: rarebee, 14 Kasım 2004 02:04 tarihinde demiş ki: bak kardeşim msutafa kemal dedin şimdi kıvırma bu bir.güvenilir kaynak diyosun ama açıklayamıyosun bu iki.kimden duyduysan çıkar o adamı karşıma bak ben o lafları o adama nasıl yutturuyorum bu da üç.bol keseden sallamakla olmuyor bu işler kanıt bırakmadı adamlar diyosun adamlar kanıt bırakmadıysa sen nerden öğrendin he bana söyle bakiim.100 yaşındamısın gördün mü yoksa?bu iftiraları atanlar şeriat yanlısı dangalaklar ha bi de arada senin gibi bunlara inan garibanlar var.(not sorularıma yanıt ver önceki yazılar gibi kıvırma) Senin derdin ne kavga felanmi istiosun illa ? akliniz fikriniz kavgada dovuste bi acigini bulsamda oturtsam diye agzinin sulari akio. Lafimi geri aldigim felan yokki sadece bu isin arkasinda mustafa kemal vardir diye kesin bi laf etmek istemedim onu duzelttim Kanit dedigim bunun belgesi olmazki ne yazicaklar kagida Mehmet oglu ahmet, evinde kuran bulundu asildi ????? Ya cok guvendigim insanlardan duydum iftira atmiyacak yalan soylemiyecek kadar erdemli insanlardan ok ? + Hangi sorunu cevaplamamisim ?
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 arkadaşların kaç yaşında kanıt yoksa nerden duymuşlar?100 yaşında falanlarsa görmüşlerdir olabilir.bak o zaman haklısın.kanıt olmayan bir şeyi adamalar nasıl biliyor ben hala anlamadım fala mı bakmışlar?[signature][hline]RareBee
ExhaulteD Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 en kisa zamanda kaynagi ogrenip gelicem ok ? +arkadaslarim degil abilerim dedelerim amcalarim vs benden yasca buyuk insanlar
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 walla arafatin olumune uzuldum sahsen evet belki gecmisi karanlikti ve terorist bir orgutun temelini atti fakat yillar sonra baris yanlisi oldu fakat oncelerden kurulmus bir cesit orgutler kendi denetiminden cikti ve basi buyruk hareket etmeye basladi hamas, hizbullah vb. bu örgütlerin işlediği suçlardan israil arafati sorumlu tuttu ama nafile. walla bence sonucta iki tarafta birbirini kesip bicsin hic ama hic umrumda degil ne kadar yahudi olmus ne kadar arap olmus ne kadar musluman olmus birbirlerini yiyip dursunlar ikiside birbirinden beter biri intihar saldirisi duznliyo dieri ucakla gidiyo hastane bombaliyo arabaya helikopterden fuze atiyo ikiside suclu ve gecmiste ve simdi yaptiklarinin bedelini oduyolar dahada oderler heralde...[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 doğru söze ne denir, haklısın valla :) biz sayfalarca tartıştık birbirimize girdik girmeye devam ediyoruz :) sen kaçgündür nerelerdeydin ;) hoş kalın millet
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Xechelon, 15 Kasım 2004 01:32 tarihinde demiş ki: walla arafatin olumune uzuldum sahsen evet belki gecmisi karanlikti ve terorist bir orgutun temelini atti fakat yillar sonra baris yanlisi oldu fakat oncelerden kurulmus bir cesit orgutler kendi denetiminden cikti ve basi buyruk hareket etmeye basladi hamas, hizbullah vb. bu örgütlerin işlediği suçlardan israil arafati sorumlu tuttu ama nafile. walla bence sonucta iki tarafta birbirini kesip bicsin hic ama hic umrumda degil ne kadar yahudi olmus ne kadar arap olmus ne kadar musluman olmus birbirlerini yiyip dursunlar ikiside birbirinden beter biri intihar saldirisi duznliyo dieri ucakla gidiyo hastane bombaliyo arabaya helikopterden fuze atiyo ikiside suclu ve gecmiste ve simdi yaptiklarinin bedelini oduyolar dahada oderler heralde... BUdur![signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür...
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ne demek budur ya? ne demek banane kaç tane müslüman ölürse ölsün, kaç tane yahudi ölürse ölsün? saçmalamayın. tamam iki taraf da kötü şeyler yapmış olabilir ama savaşın da bir abadı vardır. ne gidip herkesin ortasında intihar bombası patlatılır ne de hastane bombalanır. masum insanların suçu ne?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Arafat tam bir Atatürkçüdür. Atatürkden sonra gelen en büyük liderdir. Arafat dünyanın sayılı zenginlerinden biriydi.Ama tüm servetini FKÖ(Filistin Kurtuluş Örgütü) için ve filistin için harcadı. Filistinin şu anda bağımsız bir ülke olmamasının tek nedeni Arafatın desteğinin olmamasıdır. Arafatın tek hayali Filistin ordusunu kurmaktı.Ama Halk bunu istemiyordu gerilla savaşı yapıyordu. İsrail arafata saldıraları durdur bağımsızlık hakkında görüşelim talebinde bulunmasına rağmen halk arafatın durdurma isteğini reddetmiştir. Çünkü Arafat Sosyal-Demokrat biridir.Filistinin yarısı Şeriatçidir.Türkiye deki Şeriatçıların sevmediği Arafatı Filistindede sevmeyen çoktu. Arafat ne bir katil ne bir barışsever ne de bir militan. O bir Lider.[signature][hline]tuana...
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 valla 3'de olabilir[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: blackchaos, 15 Kasım 2004 13:55 tarihinde demiş ki: Arafat tam bir Atatürkçüdür. Atatürkden sonra gelen en büyük liderdir. Arafat dünyanın sayılı zenginlerinden biriydi.Ama tüm servetini FKÖ(Filistin Kurtuluş Örgütü) için ve filistin için harcadı. Filistinin şu anda bağımsız bir ülke olmamasının tek nedeni Arafatın desteğinin olmamasıdır. Arafatın tek hayali Filistin ordusunu kurmaktı.Ama Halk bunu istemiyordu gerilla savaşı yapıyordu. İsrail arafata saldıraları durdur bağımsızlık hakkında görüşelim talebinde bulunmasına rağmen halk arafatın durdurma isteğini reddetmiştir. Çünkü Arafat Sosyal-Demokrat biridir.Filistinin yarısı Şeriatçidir.Türkiye deki Şeriatçıların sevmediği Arafatı Filistindede sevmeyen çoktu. Arafat ne bir katil ne bir barışsever ne de bir militan. O bir Lider. arafat ne zenginiydi onu hatırlamadım.bir şirketi falan yoktu bilidiğim kadarıyla.ayrıca sana lider nasıl olur söliyim Atatürk öldüğünde varisçilerine cok cüzi bir miktar para bıraktı geriye kalan her şeyi Türk halkına bağışladı 5 milyar doları bankalara bırakıp gitmedi.[signature][hline]RareBee
Apache Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: blackchaos, 15 Kasım 2004 13:55 tarihinde demiş ki: Arafat tam bir Atatürkçüdür. Atatürkden sonra gelen en büyük liderdir. Arafat dünyanın sayılı zenginlerinden biriydi.Ama tüm servetini FKÖ(Filistin Kurtuluş Örgütü) için ve filistin için harcadı. Filistinin şu anda bağımsız bir ülke olmamasının tek nedeni Arafatın desteğinin olmamasıdır. Arafatın tek hayali Filistin ordusunu kurmaktı.Ama Halk bunu istemiyordu gerilla savaşı yapıyordu. İsrail arafata saldıraları durdur bağımsızlık hakkında görüşelim talebinde bulunmasına rağmen halk arafatın durdurma isteğini reddetmiştir. Çünkü Arafat Sosyal-Demokrat biridir.Filistinin yarısı Şeriatçidir.Türkiye deki Şeriatçıların sevmediği Arafatı Filistindede sevmeyen çoktu. Arafat ne bir katil ne bir barışsever ne de bir militan. O bir Lider. Dediklerinin çoğu doğru ancak Atatürk ile kıyaslanamaz Arafat.Atatürk batmış bir imparatorluktan,cumhuriyeti kurdu.Halifeliğe ve şeriatın üstünlüğüne inanan bir topluma,laikliği eşitliği hazmettirdi.Padişah olmadan olmayacağına inanan insanlara Demokrasiyi anlattı ve kabul ettirdi.Kurtuluş mücadelesinde savaşı kaybedeceği kesin gözüyle bakılan Türkiyeyi savaştan zaferle çıkardı.Bunları başarabilen insan lider statüsündedir.Arafat çok çalıştı bunlar için ama başaramadı.[signature][hline]shinsetsu desu..
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Valla umrumda değil :) Sanki atatürk öldüğünde filistinlilerin umrundaymış gibi...
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 oda doğru :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Helnar, 15 Kasım 2004 16:23 tarihinde demiş ki: Valla umrumda değil :) Sanki atatürk öldüğünde filistinlilerin umrundaymış gibi... umurundaydı sevindi garibanlar.o yüzden ben hiç üzülmüyorum.[signature][hline]RareBee
SimasheR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: rarebee, 15 Kasım 2004 14:21 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 15 Kasım 2004 13:55 tarihinde demiş ki: Arafat tam bir Atatürkçüdür. Atatürkden sonra gelen en büyük liderdir. Arafat dünyanın sayılı zenginlerinden biriydi.Ama tüm servetini FKÖ(Filistin Kurtuluş Örgütü) için ve filistin için harcadı. Filistinin şu anda bağımsız bir ülke olmamasının tek nedeni Arafatın desteğinin olmamasıdır. Arafatın tek hayali Filistin ordusunu kurmaktı.Ama Halk bunu istemiyordu gerilla savaşı yapıyordu. İsrail arafata saldıraları durdur bağımsızlık hakkında görüşelim talebinde bulunmasına rağmen halk arafatın durdurma isteğini reddetmiştir. Çünkü Arafat Sosyal-Demokrat biridir.Filistinin yarısı Şeriatçidir.Türkiye deki Şeriatçıların sevmediği Arafatı Filistindede sevmeyen çoktu. Arafat ne bir katil ne bir barışsever ne de bir militan. O bir Lider. arafat ne zenginiydi onu hatırlamadım.bir şirketi falan yoktu bilidiğim kadarıyla.ayrıca sana lider nasıl olur söliyim Atatürk öldüğünde varisçilerine cok cüzi bir miktar para bıraktı geriye kalan her şeyi Türk halkına bağışladı 5 milyar doları bankalara bırakıp gitmedi. zenginse zengin, adam uyuşturucu veya beyaz kadın ticareti yapmadı ya. destekcilerinin bağışlarıyla o hesap bu kadar kabardı. adam sonunda öldü, para yine dünyada kaldı öbür tarafa götüremedi, ve bir vasiyet de bırakmadı paramı şuna buna verin diye. bişey söylemeden gitti, bunun anlamı "benden sonra gelene" değilmi, zaten yeni yetkiler yerine gelen 3 kişiye paylaştırıldı. devlete kaldı tyani, karısına çocuğuna diil :)
kermit Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Arafata bok fln atılıyo ama siz onun yerinde olsanız ne yaprdınız ? adam en iyisini yaptı İsraile karşı topraklarını koruyor halkını koruyor ha Atatürkle kıyaslamaya gelince hiç kimse Atatürk olamaz[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: SimasheR, 16 Kasım 2004 14:19 tarihinde demiş ki: said: rarebee, 15 Kasım 2004 14:21 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 15 Kasım 2004 13:55 tarihinde demiş ki: Arafat tam bir Atatürkçüdür. Atatürkden sonra gelen en büyük liderdir. Arafat dünyanın sayılı zenginlerinden biriydi.Ama tüm servetini FKÖ(Filistin Kurtuluş Örgütü) için ve filistin için harcadı. Filistinin şu anda bağımsız bir ülke olmamasının tek nedeni Arafatın desteğinin olmamasıdır. Arafatın tek hayali Filistin ordusunu kurmaktı.Ama Halk bunu istemiyordu gerilla savaşı yapıyordu. İsrail arafata saldıraları durdur bağımsızlık hakkında görüşelim talebinde bulunmasına rağmen halk arafatın durdurma isteğini reddetmiştir. Çünkü Arafat Sosyal-Demokrat biridir.Filistinin yarısı Şeriatçidir.Türkiye deki Şeriatçıların sevmediği Arafatı Filistindede sevmeyen çoktu. Arafat ne bir katil ne bir barışsever ne de bir militan. O bir Lider. arafat ne zenginiydi onu hatırlamadım.bir şirketi falan yoktu bilidiğim kadarıyla.ayrıca sana lider nasıl olur söliyim Atatürk öldüğünde varisçilerine cok cüzi bir miktar para bıraktı geriye kalan her şeyi Türk halkına bağışladı 5 milyar doları bankalara bırakıp gitmedi. zenginse zengin, adam uyuşturucu veya beyaz kadın ticareti yapmadı ya. destekcilerinin bağışlarıyla o hesap bu kadar kabardı. adam sonunda öldü, para yine dünyada kaldı öbür tarafa götüremedi, ve bir vasiyet de bırakmadı paramı şuna buna verin diye. bişey söylemeden gitti, bunun anlamı "benden sonra gelene" değilmi, zaten yeni yetkiler yerine gelen 3 kişiye paylaştırıldı. devlete kaldı tyani, karısına çocuğuna diil :) yanlışın var arkadaşım para devlete kalmadı.yasal variscilerine kaldın karısı falan.ayrıca benin anlatmak istediğim o para arafata değil filistin halkına verildi.halk açlıktan ölürken neden 5 milyar doları kendi hesabına ayırdı anlamış değilim.bir gün ölceğini bilmiyomuydu.işte vatan sevgisi bu Atatürk eşine ve kızlarına cok cüzi bir miktar bırakıp kalanını devlete bağışladı.kısacası şu arafat 5 milyarı cebe attı bu kadar.[signature][hline]RareBee
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Hayır,o para Filistin'e kalmıştır.Para Arafat'ın hesabındadır,doğru.Zira,ortada resmi bir Filistin devleti,dolayısıyla da resmi bir Filistin devlet bankası olmadığından Arafatın hesabındadır para.O paradan Arafat'ın eşi de Arafat'ın payını almış ve çekilmiş.Buna bonkörlüğü karşılığında da FKÖ O'na maaş bağlamış.Yani kısacası,Arafat kendi hakkını miras olarak eşine bırakmış.Bundan daha doğal ne var ki?
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Xechelon, 15 Kasım 2004 01:32 tarihinde demiş ki: walla arafatin olumune uzuldum sahsen evet belki gecmisi karanlikti ve terorist bir orgutun temelini atti fakat yillar sonra baris yanlisi oldu fakat oncelerden kurulmus bir cesit orgutler kendi denetiminden cikti ve basi buyruk hareket etmeye basladi hamas, hizbullah vb. bu örgütlerin işlediği suçlardan israil arafati sorumlu tuttu ama nafile. walla bence sonucta iki tarafta birbirini kesip bicsin hic ama hic umrumda degil ne kadar yahudi olmus ne kadar arap olmus ne kadar musluman olmus birbirlerini yiyip dursunlar ikiside birbirinden beter biri intihar saldirisi duznliyo dieri ucakla gidiyo hastane bombaliyo arabaya helikopterden fuze atiyo ikiside suclu ve gecmiste ve simdi yaptiklarinin bedelini oduyolar dahada oderler heralde... Hım hım, çok doğru bir yazı[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: TooRan, 16 Kasım 2004 17:06 tarihinde demiş ki: Hayır,o para Filistin'e kalmıştır.Para Arafat'ın hesabındadır,doğru.Zira,ortada resmi bir Filistin devleti,dolayısıyla da resmi bir Filistin devlet bankası olmadığından Arafatın hesabındadır para.O paradan Arafat'ın eşi de Arafat'ın payını almış ve çekilmiş.Buna bonkörlüğü karşılığında da FKÖ O'na maaş bağlamış.Yani kısacası,Arafat kendi hakkını miras olarak eşine bırakmış.Bundan daha doğal ne var ki? hangi haktan bahsediyosun onu anlamadım .adamın şirketi yok belli bir geliri yok ama hakkı var nasıl oluyor bu iş.insani yardımlar aynen cebe.ayrıca senin karısına baglanan maas dediğinin rakamdan haberin yok galiba.halk ac adamın 5 milyar doları var ilginç dogrusu.[signature][hline]RareBee
TooRan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Hangi haktan mı bahsediyorum???Belki bilmiyor olabilirsin ama arafat Mısır'ın en zengin inşaat mühendisidir.Yanılmıyorsam Arafat'ın 99 şirkette de hissesi varmış.Kısacası Arafat öyle pek de fakir biri değil;)miras hakkı da burdan ileri gelir... Ayrıca o maaşı Filistin yöneticilerinin belirlediği bir rakamdır.Miras zaten çok yüksek bir miktar;ona lafım yok...ama adam zengin...Türkiye'nin aç insanları da Filistin halkı kadar vardır ama kimse hayrına gidip de para vermez...Yani;bizim de halkımızdan aç olanlar var ama cumhurbaşkanı tutup da mal varlığını paylaşmıyor!!!Mızıklarım valla!!! [Bu mesaj TooRan tarafından 17 Kasım 2004 09:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar