SOREN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Civilizations kelimesini telaffuz ederken "Sivilizeyşıns" mı yoksa "Sivilayzeyşıns" mı demek daha doğru oluyor? Sivilizeyşıns diye okuyorum ben hep ama içimde birisi sanki hep "'Sivilayzeyşıns' diye okursan daha bir iyi olur" diyor. Hep aklım orada yani. Bir yardım edin. 0ne, escape gibi üyeler cevap vermesin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 150 tane şive var hangisine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sivilizeyşıns doğrusu. ingiliz aksanıyla söyleyeceksen ağzına bi tane çakıl taşı at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben ilkini yapıyorum ama tabi yetkili bi abi değilim niye takıldın ki o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 asoseytit pires Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 silivilizeyşans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 wastyrx said: Ben ilkini yapıyorum ama tabi yetkili bi abi değilim niye takıldın ki o kadar? ne biliyim ya... ağzının içinde yara olur da dilinle oynarsın ya sürekli. onun gibi bir şey galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L'amante Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://tureng.com/search/civilization amerikan aksanında "sivilizeyşın" diye okuyor, diğerlerinde "sivilayzeyşın" diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ingiliz, sivilayzeyşın amerikan, sivilızeyşın şu siteyi kullanın http://tr.forvo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 gıgıl tıransleyt'e gir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 L'amante said: http://tureng.com/search/civilization amerikan aksanında "sivilizeyşın" diye okuyor, diğerlerinde "sivilayzeyşın" diyor hmm... Teşekkür ederim. SivilAYzeyşındaki AY'e bastıra bastıra civilization diyeceğim bundan sonra gönül rahatlığıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bbc de haber sunmayacaksan nasıl okudugunun bi önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 civilasyon ya da siv5 oynuyorm de o ne derse hani kurmalı FELAN strateji de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 SOREN said: escape gibi üyeler cevap vermesin lütfen. ingilizcem yokki cevap vereyim nerden çıkardın bunu? hayır gören de böyle bir iddiam falan var sanacak.. o dediğin kelimeyi daha şimdi gördüm açıkcası. lan full target bende forumda arkadaş ya dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sevilaylaylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bone gelsin o soylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sivilizeyşıns normali. sivilayzeyşıns ise ingiliz aksanı ki nefret sebebidir kimine göre. şivizleşyan buda şarkışla aksanı bizim kullandığımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bi gün pati buluşması falan olursa bira içmeye falan hatırlat da sonra çocukken bi özentiyle dalga geçilirken şahit olmamışlar gibi sivilizeeyşıaaanss de ağzına bi tane çakayım şaka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sivilayzeyşın daha hoş geliyo kulağa yalnız ikisi de geçerli kullanım diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sevilyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sozluk filan kullansaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sivilizatiyons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sivilizasyoné Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bılov cap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Theridone said: Sivilizeyşıns doğrusu. ingiliz aksanıyla söyleyeceksen ağzına bi tane çakıl taşı at tamam adam yazmış işte. sonra; L'amante said: http://tureng.com/search/civilization amerikan aksanında "sivilizeyşın" diye okuyor, diğerlerinde "sivilayzeyşın" diyor moncici said: ingiliz, sivilayzeyşın amerikan, sivilızeyşın şu siteyi kullanın http://tr.forvo.com/ Meov said: sivilizeyşıns normali. sivilayzeyşıns ise ingiliz aksanı ki nefret sebebidir kimine göre. şivizleşyan buda şarkışla aksanı bizim kullandığımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar