stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 esnaflık yapmamış adam nası belli, "lol 100 liranın derdine mi düştün " diye. olay cimrilik değil, madem bu iş 30 liraya yaptırılıyor, yetkili servise aynı işçilik için neden 100+ lira versin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 SeaGle said: Herkes senin gibi zengin mi lan :( 98 model micrayla geziyorum lan ben çoğu zaman. İlk göz ağrım diye diye iyice ucuzcu oldum sagfhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cimriliğini sevimli göstermeye çalışma lan. Bu arada, cidden daha ucuza aynı kaliteyi elde etmek varken, niye servise gidip para bayılayım ki anahtar için. O paraya gider serviste bakım yaptırırım, anahtar hayati bi organ değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Selam, Ne malum önceki sahibinin böyle bir anahtar yaptırmadığı, 'bir gece ansızın gelebilirim' şarkısı mırıldanmadığı? IMMO kodunu servisde değiştirebiliyor muyuz acaba : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Anahtar silme olayi yapiliyormus aractan evet. Kaybolan anahtari falan siliyorlarmis, silinmesini de siddetle tavsiye ediyorlar zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konu tam bir karmaşa ya ahaha. Bugün yine bi yeri aradım, "sadece kumanda kopyalanmaz anahtarla birlikte olucak, 300 fln tutar" dedi. Başka bi yeri aradım, kopyalarız 200 civarı tutar dedi. Daha başka bi yer görmeden bişey diyemem dedi. Makine mühendisi oluyorum diye seviniyorum ben de, oto anahtarcısı olsaymışım lan keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Dünyanın en eli açık insanı olabilirim lan ben ne cimrisi. Git serviste yaptır diyorum yine ben. Bi bok olursa suçu atabileceğin bi yer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Abi serviste fiyatlar 800'e fln çıkıyormuş. Ayrıca "almanyadan gelicek" tarzı geyiklerle beklettiklerini söylüyorlar. 150 tl'den yukarı vermem o iş için. Yazın belki 200. Gerçi yazın askere gidicem, yazın da yatar o yüzden sfgdfh Yarın Bursa'da dolaşıcam biraz, fiyat sorucam. Uygun bi yer bulursam bigün arabayla gidip 1 saatte hallettiririm artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bugün dayıma uğradım, dedim böyle böyle bi amarok var, anahtarı kopyalamak vs. ne kadar tutar diye, ben kopyalayamıyorum dedi. amaroklarda kullanılan transponderlar bi miktar denişikmiş, bizimkilerdeki cihaz yetemiyormuş olaya. onları da kopyalayabilen cihaz var ama fiyat bayaa bi tuzlu, geri dönüşü çok uzun süreceğinden almamış bizimkiler de. kumandasını kopyalasa sadece ne kadar tutar dedim, onların kumanda frekansı da değişken oluyor, her basışta farklı bi frekansa geçiyor adiler o da sıkıntılı dedi. en temizi düz anahtar kopyalasın, madem sadece anneye kapı vs. açmak için lazım olacak öyle halletsin işini dedi. 25 tl tutar, git herhangi bi anahtarcı elinde yedeği varsa 2 dakikada yapar. çoğu anahtarcıda araç anahtarlarının da boş hazırı bulunuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 SeaGle said: Abi serviste fiyatlar 800'e fln çıkıyormuş. Ayrıca "almanyadan gelicek" tarzı geyiklerle beklettiklerini söylüyorlar. 150 tl'den yukarı vermem o iş için. Yazın belki 200. Gerçi yazın askere gidicem, yazın da yatar o yüzden sfgdfh Yarın Bursa'da dolaşıcam biraz, fiyat sorucam. Uygun bi yer bulursam bigün arabayla gidip 1 saatte hallettiririm artık. 800 neymiş yaf aynı problemi ben arabanın uzaktan kumandası + anahtar değişti içine kod yazıldı vs, 250ye yaptırdım yetkili servise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hayırlı olsun amarok unuz. ben de severek biniyorum diyemicem cünkü istanbulda binmek içimden gelmiyor. ama anadoluda dağ taş tepe demeden gazlamak iyi oluyo. güzel bi jant lastik atacağım yaz sonunda, biraz yükselteyim, belki lift kit de alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 250 iyiymis lan, dogusta mi yaptirdin? @esh abi arabalar cok iyi ya. Ama trafikte sorun, genisligi fln. Biz aliskiniz genis ve uzun arabaya aslinda ama bu apayri bi boyut ya. Ben yine alistim sayilir da babam zorlaniyor biraz. Dedigin gibi dag bayir cikacaksin, o zaman asil zevki cikar bu aracin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 pejo benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Al sana Doğuş Oto heh http://www.ankarahaber.com/haber/Ankara-da-araba-anahtar%C4%B1na-8-bin-TL-istediler/127983 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 senko said: pejo benimki. Partikul filtresi var onlarda haci, ucuz o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 serjuhan said: Al sana Doğuş Oto heh http://www.ankarahaber.com/haber/Ankara-da-araba-anahtar%C4%B1na-8-bin-TL-istediler/127983 Haklı da olsa davalar seneler sürüyor ya. Temyize giderlerse 5 sene sonra arabayı teslim alır :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar