Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anahtar bastırma olayı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
esnaflık yapmamış adam nası belli, "lol 100 liranın derdine mi düştün " diye. olay cimrilik değil, madem bu iş 30 liraya yaptırılıyor, yetkili servise aynı işçilik için neden 100+ lira versin?
Mesaj tarihi:
Cimriliğini sevimli göstermeye çalışma lan.

Bu arada, cidden daha ucuza aynı kaliteyi elde etmek varken, niye servise gidip para bayılayım ki anahtar için. O paraya gider serviste bakım yaptırırım, anahtar hayati bi organ değil sonuçta.
Mesaj tarihi:
Selam,

Ne malum önceki sahibinin böyle bir anahtar yaptırmadığı, 'bir gece ansızın gelebilirim' şarkısı mırıldanmadığı? IMMO kodunu servisde değiştirebiliyor muyuz acaba :

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Konu tam bir karmaşa ya ahaha.

Bugün yine bi yeri aradım, "sadece kumanda kopyalanmaz anahtarla birlikte olucak, 300 fln tutar" dedi. Başka bi yeri aradım, kopyalarız 200 civarı tutar dedi. Daha başka bi yer görmeden bişey diyemem dedi.

Makine mühendisi oluyorum diye seviniyorum ben de, oto anahtarcısı olsaymışım lan keşke.
Mesaj tarihi:
Abi serviste fiyatlar 800'e fln çıkıyormuş. Ayrıca "almanyadan gelicek" tarzı geyiklerle beklettiklerini söylüyorlar.

150 tl'den yukarı vermem o iş için. Yazın belki 200. Gerçi yazın askere gidicem, yazın da yatar o yüzden sfgdfh

Yarın Bursa'da dolaşıcam biraz, fiyat sorucam. Uygun bi yer bulursam bigün arabayla gidip 1 saatte hallettiririm artık.
Mesaj tarihi:
bugün dayıma uğradım, dedim böyle böyle bi amarok var, anahtarı kopyalamak vs. ne kadar tutar diye, ben kopyalayamıyorum dedi. amaroklarda kullanılan transponderlar bi miktar denişikmiş, bizimkilerdeki cihaz yetemiyormuş olaya. onları da kopyalayabilen cihaz var ama fiyat bayaa bi tuzlu, geri dönüşü çok uzun süreceğinden almamış bizimkiler de. kumandasını kopyalasa sadece ne kadar tutar dedim, onların kumanda frekansı da değişken oluyor, her basışta farklı bi frekansa geçiyor adiler o da sıkıntılı dedi.

en temizi düz anahtar kopyalasın, madem sadece anneye kapı vs. açmak için lazım olacak öyle halletsin işini dedi. 25 tl tutar, git herhangi bi anahtarcı elinde yedeği varsa 2 dakikada yapar. çoğu anahtarcıda araç anahtarlarının da boş hazırı bulunuyor zaten.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Abi serviste fiyatlar 800'e fln çıkıyormuş. Ayrıca "almanyadan gelicek" tarzı geyiklerle beklettiklerini söylüyorlar.

150 tl'den yukarı vermem o iş için. Yazın belki 200. Gerçi yazın askere gidicem, yazın da yatar o yüzden sfgdfh

Yarın Bursa'da dolaşıcam biraz, fiyat sorucam. Uygun bi yer bulursam bigün arabayla gidip 1 saatte hallettiririm artık.

800 neymiş yaf
aynı problemi ben arabanın uzaktan kumandası + anahtar değişti içine kod yazıldı vs, 250ye yaptırdım yetkili servise.
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun amarok unuz.

ben de severek biniyorum diyemicem cünkü istanbulda binmek içimden gelmiyor. ama anadoluda dağ taş tepe demeden gazlamak iyi oluyo.

güzel bi jant lastik atacağım yaz sonunda, biraz yükselteyim, belki lift kit de alırım.
Mesaj tarihi:
250 iyiymis lan, dogusta mi yaptirdin?

@esh abi arabalar cok iyi ya. Ama trafikte sorun, genisligi fln. Biz aliskiniz genis ve uzun arabaya aslinda ama bu apayri bi boyut ya. Ben yine alistim sayilir da babam zorlaniyor biraz.

Dedigin gibi dag bayir cikacaksin, o zaman asil zevki cikar bu aracin.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Al sana Doğuş Oto heh

http://www.ankarahaber.com/haber/Ankara-da-araba-anahtar%C4%B1na-8-bin-TL-istediler/127983

Haklı da olsa davalar seneler sürüyor ya. Temyize giderlerse 5 sene sonra arabayı teslim alır :S.
  • Yeni Oluştur...