Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anahtar bastırma olayı

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Konu tam bir karmaşa ya ahaha.

Bugün yine bi yeri aradım, "sadece kumanda kopyalanmaz anahtarla birlikte olucak, 300 fln tutar" dedi. Başka bi yeri aradım, kopyalarız 200 civarı tutar dedi. Daha başka bi yer görmeden bişey diyemem dedi.

Makine mühendisi oluyorum diye seviniyorum ben de, oto anahtarcısı olsaymışım lan keşke.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi serviste fiyatlar 800'e fln çıkıyormuş. Ayrıca "almanyadan gelicek" tarzı geyiklerle beklettiklerini söylüyorlar.

150 tl'den yukarı vermem o iş için. Yazın belki 200. Gerçi yazın askere gidicem, yazın da yatar o yüzden sfgdfh

Yarın Bursa'da dolaşıcam biraz, fiyat sorucam. Uygun bi yer bulursam bigün arabayla gidip 1 saatte hallettiririm artık.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün dayıma uğradım, dedim böyle böyle bi amarok var, anahtarı kopyalamak vs. ne kadar tutar diye, ben kopyalayamıyorum dedi. amaroklarda kullanılan transponderlar bi miktar denişikmiş, bizimkilerdeki cihaz yetemiyormuş olaya. onları da kopyalayabilen cihaz var ama fiyat bayaa bi tuzlu, geri dönüşü çok uzun süreceğinden almamış bizimkiler de. kumandasını kopyalasa sadece ne kadar tutar dedim, onların kumanda frekansı da değişken oluyor, her basışta farklı bi frekansa geçiyor adiler o da sıkıntılı dedi.

en temizi düz anahtar kopyalasın, madem sadece anneye kapı vs. açmak için lazım olacak öyle halletsin işini dedi. 25 tl tutar, git herhangi bi anahtarcı elinde yedeği varsa 2 dakikada yapar. çoğu anahtarcıda araç anahtarlarının da boş hazırı bulunuyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Abi serviste fiyatlar 800'e fln çıkıyormuş. Ayrıca "almanyadan gelicek" tarzı geyiklerle beklettiklerini söylüyorlar.

150 tl'den yukarı vermem o iş için. Yazın belki 200. Gerçi yazın askere gidicem, yazın da yatar o yüzden sfgdfh

Yarın Bursa'da dolaşıcam biraz, fiyat sorucam. Uygun bi yer bulursam bigün arabayla gidip 1 saatte hallettiririm artık.

800 neymiş yaf
aynı problemi ben arabanın uzaktan kumandası + anahtar değişti içine kod yazıldı vs, 250ye yaptırdım yetkili servise.
Sosyal ağlarda paylaş

250 iyiymis lan, dogusta mi yaptirdin?

@esh abi arabalar cok iyi ya. Ama trafikte sorun, genisligi fln. Biz aliskiniz genis ve uzun arabaya aslinda ama bu apayri bi boyut ya. Ben yine alistim sayilir da babam zorlaniyor biraz.

Dedigin gibi dag bayir cikacaksin, o zaman asil zevki cikar bu aracin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...